2.117-es frissítés

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
new_changelog2_117.png

A jelenlegei terveink szerint a 2.117-es verziófrissítés január 29-én, szerdán érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.


fejlesztes_es_ujdonsag.png

'Titokzatos Főzet' - Csökkenti a párbaj tapasztalati szintet
A 'Titokzatos főzet' - amikor elfogyasztásra kerül a tárgy csökkenti a játékos párbaj tapasztalat szintjét 10%-al. Az értékektől függően ez így képes csökkenteni a párbajszintet. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy nem vihető a párbajszint a karakter általános szintje alá.
Az elkövetkezendő napokban a tárgyat kiadjuk a Béta szerver játékosainak, hogy tesztelni tudjuk a játékra gyakorolt hatását. A tárgy nem lesz elérhető más országokban, amíg a Béta tesztelés véget nem ér.

Amennyiben részt vennétek a tesztelésen visszajelzésetek ezzel kapcsolatosan a következő témában várjuk angolul, magyarul lehet ide is hozzászólást írni.
duelexpsucrifide.png


A frissítések tartalma mostantól csak a fórumon elérhető
Mostantól csak a fórumon osztjuk meg a közelegő frissítések tartalmát, így ez többet nem lesz közvetlenül elérhető a játékból.


hibajavitasok.png


Kisebb hibajavítások a kezdőlapon
A kezdőlap lábjegyzetének részei, mint például az RSS icon, hibásan jelent meg, ezt javítottuk. Továbbá eltávolítottuk a Chrome alkalmazásra mutató linket, amely megjelenítésre került a Google Chrome felhasználóknak. Az applikáció visszavonásra kerül és nem lesz a továbbiakban támogatott.

Reméljük, hogy tetszenek a változások amelyek érkeztek a játékhoz. Mint mindig, várjuk a visszajelzéseteket!
Üdvözlettel,
A The West Csapata
 
Fent