2.115-ös frissítés

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
new_changelog2_115.png

A jelenlegei terveink szerint a 2.115-ös verziófrissítés december 10-én, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.

fejlesztes_es_ujdonsag.png

Adventi naptár jutalmak
Az Adventi naptár jutalmait tökéletesítettük. Néhány közismert klasszikus különlegesség, például a szalonnás bab mellett találhatsz egy csodálatos töklevest és egy ínycsiklandó töktortát is!

Fordítások tökéletesítése
Egységesítettünk több fordítási eltérést, mint például az események ládáinak nevei.

hibajavitasok.png

Következetlen visszaszámlálók

A bal oldali menüsáv visszaszámlálói nem mindig voltak összhangban azzal az idővel amelyre hivatkozottak. Most már teljesen szinkronban lesznek.

Kaland elérhetősége
A "Henry bulija" kaland nem volt elérhető néhány játékosnak, annak ellenére sem, hogy teljesítették a kalandfeltételeket. Mostantól mindenkinek megfog jelenni. Meghosszabbítottuk az elérhetőségét a kalandnak 2019.12.16. 00:00-ig (Henry bulija, Tűz a fazékban, Találkozunk jövőre) .

Reméljük, hogy tetszenek a változások amelyek érkeztek a játékhoz. Mint mindig, várjuk a visszajelzéseteket!
Üdvözlettel,
A The West Csapata
 

LDuck

Veteran Member
Valamilyen scriptet használtok és amiatt lehet a probléma Kérlek ha minden scriptet kikapcsoltok és továbbra is fennáll a gond, akkor írjatok egy Support levelet
Az a fő probléma, hogy az elcsúszás lassú, több órás folyamat. Kb minden tevékenységkor valamennyit elcsúszik. Mindig egy picikét. Ha kikapcsolom a scripteket, akkor várnom kell több órát, illetve még rosszabb, közben lehetőleg sok-sok tevékenységet végezni. A scripteket azért használjuk, mert rakat olyan funkciót tesz bele a játékba, ami alapból nincs benne, pedig kéne. Emiatt kb mindenki használ scripteket :D Szép és jó, ha scriptmentességre épülnek a fejlesztések/javítások, csak épp nem lesz valós eredménye.
 
Fent