The West Times 2021 18. szám - február

Mandarinrece

Veteran Member
Ex-Csapattag
The_West_Times_logo.png



Ebben a számban elolvashatod a drtuske-vel készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Belle Starr történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.



» TOVÁBB AZ AKTUÁLIS SZÁM ELOLVASÁSÁHOZ! «

:) Visszajelzésedet várjuk ebben a témában! :)
 

Winnetuu

Active Member
Jó volt olvasni a Tüsi-vel készített interjút. Azt hittem már végleg törölte a karaktert évekkel ezelőtt, de jó tudni hogy az utolsó pillanatban még megementette. Sok régi emlék fűz az OOHG-hoz engem is.

Az ajánlott filmben (Bone Tomahawk) a vademberek nem rézbőrűek... hanem Trogloditák. A film régi vadnyugati rémtörténetekre/mesékre alapszik nem a valóságra. Ez volt az első és egyetlen horrorfilm amit végignéztem még kb. 4-5 évvel ezelőtt. Voltak részletek amik nagyon tetszettek belőle (pld. a szájsípos cucc) de a legrondább jelenetet nem bírtam végignézni, annál a résznél inkább csak hallgattam a filmet. :eek: Őszintén bevallom én soha nem néztem horrorfilmeket, mert általában nekem a filmnézés kellemes időtöltést jelent de ettől függetlenül megértem azokat akik csípik őket "mert szeretnek félni". Ezt mondta nekem még a sulis évekbe egy cserediák aztán mikor nálunk volt és hajnali 5kor jellegzetes hangjukat adták ki a kakasok az udvarról akkor besz*rt mert sose hallott még kukorékolást vagy nem tudom de felzavart engem is rendesen álmomból xd. Meg nagyon hamar megijedt minden apróságtól. Szóval csak mértékkel a horrorfilmekkel, mert ha túlzásba viszitek befolyásolja a bátorságotokat pld. sötétben az utcán vagy egyedül egy nagy házban. Vagy beindul a fantáziád és félsz lemenni sörért a pincébe, ami azért valljuk be nagy probléma.
 
Fent