Kibeszélő 17. Születésnapi Speed

Shadow Bandit

Veteran Member
Nekem nem jön be. Nincsenek annyira értékes juatalmak, inkább lett volna hosszabb...
A Waupee gyűjtői holmi, azon felül semmire nem jó hogy a táskában porosodjon. A rög számokat kevésnek találom önmagában, azért szerintem a tp nyomogatás akármennyi idő is legyen, többet érdemel. A szülinapi holmi majdnem ingyen szerezhető volt, erre most versenyezzen érte akinek kell...

peti719

Active Member
Nekem nem jön be. Nincsenek annyira értékes juatalmak, inkább lett volna hosszabb...
A Waupee gyűjtői holmi, azon felül semmire nem jó hogy a táskában porosodjon. A rög számokat kevésnek találom önmagában, azért szerintem a tp nyomogatás akármennyi idő is legyen, többet érdemel. A szülinapi holmi majdnem ingyen szerezhető volt, erre most versenyezzen érte akinek kell...
És a játék élvezete? A dicsőség? Hogy Te lehetsz a legügyesebb, leggyorsabb, legszebb?
Csak a Gringó? :D

A West szelleme kísérteni fog ezért :D

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Ahogy megfigyeltem a rögből 3000 a max amit kioszthatnak, azért van ennyi.

Szerintem pár napos speednek tökéletes ez így.

Fényes waupeet vennék majd 1et ha valaki nyerne és eladná :)

+1 kérdés: nem látom sehol, több kategóriában is lehet nyerni?

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Ahogy megfigyeltem a rögből 3000 a max amit kioszthatnak, azért van ennyi.

Szerintem pár napos speednek tökéletes ez így.

Fényes waupeet vennék majd 1et ha valaki nyerne és eladná :)

+1 kérdés: nem látom sehol, több kategóriában is lehet nyerni?

Ha elég ügyes az illető, igen :) Nyereményeink ennek megfelelően van lebontva. Illetve, ahogy korábban is írtuk, a bőségszaru korlátozva van (nem általunk), ha akarnánk, se tudnánk többet adni :)

A szülinapi holmi majdnem ingyen szerezhető volt, erre most versenyezzen érte akinek kell...

Többen is jelezték felénk, hogy lemaradtak egy napról, vagy éppen egy tárgy hiányzik a fejlesztéshez. Emiatt is biztosítunk lehetőséget, hogy akár ilyen formában is tudja majd pótolni a hiányzó tárgyat.

Shadow Bandit

Veteran Member
És a játék élvezete? A dicsőség? Hogy Te lehetsz a legügyesebb, leggyorsabb, legszebb?
Csak a Gringó? :D

A West szelleme kísérteni fog ezért :D
Sajnálom, hát de már megszoktam hogy egy hónap kínlódás a Gringóért :D

Egyébként lehet kicsit erősen fogalmaztam, a lényeg szerintem ott van mint véleményem. Persze mindenki ezt eldönti magának. :)
Tudom @ChickenMcGuy amit írsz, és meg is értem. Én más módot próbáltam volna találni, hogy mindenki tudjon hozzá jutni aki lemaradt, így versenyezni kell egyrészt érte és nem is tud mindenki.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
@ChickenMcGuy Waupee, Maria és John ruhái is játékban vannak, azokról tudsz valamit ezen kívül? Tervezik bónusszal ellátni és megszerezhetővé tenni? A fényesek hasonlóan csak eventeken, nyereményjátékokon megszerezhetőek lesznek?

Nem rendelkezünk ilyen jellegű információkkal jelenleg, reméljük ez hamarosan változni fog, hiszen mi is várjuk őket, akárcsak Ti :)

Fent