Kibeszélő 17. Születésnapi Speed

Nekem nem jön be. Nincsenek annyira értékes juatalmak, inkább lett volna hosszabb...
A Waupee gyűjtői holmi, azon felül semmire nem jó hogy a táskában porosodjon. A rög számokat kevésnek találom önmagában, azért szerintem a tp nyomogatás akármennyi idő is legyen, többet érdemel. A szülinapi holmi majdnem ingyen szerezhető volt, erre most versenyezzen érte akinek kell...

Nekem nem jön be. Nincsenek annyira értékes juatalmak, inkább lett volna hosszabb...
A Waupee gyűjtői holmi, azon felül semmire nem jó hogy a táskában porosodjon. A rög számokat kevésnek találom önmagában, azért szerintem a tp nyomogatás akármennyi idő is legyen, többet érdemel. A szülinapi holmi majdnem ingyen szerezhető volt, erre most versenyezzen érte akinek kell...
És a játék élvezete? A dicsőség? Hogy Te lehetsz a legügyesebb, leggyorsabb, legszebb?
Csak a Gringó? :D

A West szelleme kísérteni fog ezért :D

Ahogy megfigyeltem a rögből 3000 a max amit kioszthatnak, azért van ennyi.

Szerintem pár napos speednek tökéletes ez így.

Fényes waupeet vennék majd 1et ha valaki nyerne és eladná :)

+1 kérdés: nem látom sehol, több kategóriában is lehet nyerni?

Ahogy megfigyeltem a rögből 3000 a max amit kioszthatnak, azért van ennyi.

Szerintem pár napos speednek tökéletes ez így.

Fényes waupeet vennék majd 1et ha valaki nyerne és eladná :)

+1 kérdés: nem látom sehol, több kategóriában is lehet nyerni?

Ha elég ügyes az illető, igen :) Nyereményeink ennek megfelelően van lebontva. Illetve, ahogy korábban is írtuk, a bőségszaru korlátozva van (nem általunk), ha akarnánk, se tudnánk többet adni :)

A szülinapi holmi majdnem ingyen szerezhető volt, erre most versenyezzen érte akinek kell...

Többen is jelezték felénk, hogy lemaradtak egy napról, vagy éppen egy tárgy hiányzik a fejlesztéshez. Emiatt is biztosítunk lehetőséget, hogy akár ilyen formában is tudja majd pótolni a hiányzó tárgyat.

És a játék élvezete? A dicsőség? Hogy Te lehetsz a legügyesebb, leggyorsabb, legszebb?
Csak a Gringó? :D

A West szelleme kísérteni fog ezért :D
Sajnálom, hát de már megszoktam hogy egy hónap kínlódás a Gringóért :D

Egyébként lehet kicsit erősen fogalmaztam, a lényeg szerintem ott van mint véleményem. Persze mindenki ezt eldönti magának. :)
Tudom @ChickenMcGuy amit írsz, és meg is értem. Én más módot próbáltam volna találni, hogy mindenki tudjon hozzá jutni aki lemaradt, így versenyezni kell egyrészt érte és nem is tud mindenki.

@ChickenMcGuy Waupee, Maria és John ruhái is játékban vannak, azokról tudsz valamit ezen kívül? Tervezik bónusszal ellátni és megszerezhetővé tenni? A fényesek hasonlóan csak eventeken, nyereményjátékokon megszerezhetőek lesznek?

Nem rendelkezünk ilyen jellegű információkkal jelenleg, reméljük ez hamarosan változni fog, hiszen mi is várjuk őket, akárcsak Ti :)

Vissza
Fent