Kibeszélő 16. Születésnapi Speed

Így van. Így kell szülinapot ünnepelni. Csalódást okozni játékosoknak, elvenni a kedvüket.

Az évezred marketingese lehet aki ezt kitalálta. Szívasd meg, aki a legtöbbet dolgozik érte! Ettől majd sokan kapnak kedvet.

Anno a "zsűri dönt" versenyekről leszoktam, mikor megszívattak a tökfaragó versennyel.
A "sorsolásos" versenyeket eluntam, amikor a sokadikon se láttam a nevem.
A "ki költ több pénzt" típusú eleve nem érdekel.
Utolsónak maradt a teljesítményes verseny. Na ilyen se lesz többé.

4 nap elcseszéséért hozzám dobnak pár pixelből valami vackot, ami a zsákban rohad, mindenki boldog. De nem. Kellett ez a szívatás, a rossz szájíz. Mert így igazi egy szülinap.

És ha a saját szemeddel látod a kocsmába a supporttól leírva, hogy lesz meglepetés nyeremény, akkor elhiszed.
Szóval lehet engem hibáztatni, de a hibám az, hogy másokkal együtt hittem a supportnak.
Lehet magára most baromi büszke. Jól becsapott. Nagy tett.

A játékot az indulással kezdtem. Alapból élvezetes, nyugis kis játék. A kiszolgáló része kritikán aluli. Kétszer hagytam abba ezért. Harmadszor nem adom meg ezt az örömöt.
Annyi az eredmény, hogy minden eseményt kerülök és kihagyom azt a pár ezer forintot, amit költeni szoktam.

Így van. Így kell szülinapot ünnepelni. Csalódást okozni játékosoknak, elvenni a kedvüket.

Az évezred marketingese lehet aki ezt kitalálta. Szívasd meg, aki a legtöbbet dolgozik érte! Ettől majd sokan kapnak kedvet.

Anno a "zsűri dönt" versenyekről leszoktam, mikor megszívattak a tökfaragó versennyel.
A "sorsolásos" versenyeket eluntam, amikor a sokadikon se láttam a nevem.
A "ki költ több pénzt" típusú eleve nem érdekel.
Utolsónak maradt a teljesítményes verseny. Na ilyen se lesz többé.

4 nap elcseszéséért hozzám dobnak pár pixelből valami vackot, ami a zsákban rohad, mindenki boldog. De nem. Kellett ez a szívatás, a rossz szájíz. Mert így igazi egy szülinap.

És ha a saját szemeddel látod a kocsmába a supporttól leírva, hogy lesz meglepetés nyeremény, akkor elhiszed.
Szóval lehet engem hibáztatni, de a hibám az, hogy másokkal együtt hittem a supportnak.
Lehet magára most baromi büszke. Jól becsapott. Nagy tett.

A játékot az indulással kezdtem. Alapból élvezetes, nyugis kis játék. A kiszolgáló része kritikán aluli. Kétszer hagytam abba ezért. Harmadszor nem adom meg ezt az örömöt.
Annyi az eredmény, hogy minden eseményt kerülök és kihagyom azt a pár ezer forintot, amit költeni szoktam.
Szerintem te vagy az egyetlen aki elhitte jár valami az első helyért, mikor le volt írva hogy nem.

Sok mindenért hibáztatom én is a supportot de az hogy nem tudtok olvasni vagy értelmezni egy szöveget, ne legyen már McChicken hibája.

Szerintem te vagy az egyetlen aki elhitte jár valami az első helyért, mikor le volt írva hogy nem.

Sok mindenért hibáztatom én is a supportot de az hogy nem tudtok olvasni vagy értelmezni egy szöveget, ne legyen már McChicken hibája.
Amikor a lekezelő okoskodás alap készletből az " olvass, értelmezz" kártyát játszod ki, ajánlott előtte minimum feltételként értőn elolvasnod amire reagálsz.

(Tagadhatatlan, ez a sztori így kerek. Kell bele egy okvetetlenkedő kalauzhal. )

Amikor a lekezelő okoskodás alap készletből az " olvass, értelmezz" kártyát játszod ki, ajánlott előtte minimum feltételként értőn elolvasnod amire reagálsz.

(Tagadhatatlan, ez a sztori így kerek. Kell bele egy okvetetlenkedő kalauzhal. )
Elolvastam, sehol nem írtak meglepetés nyereményt, a meglepetés egyedül a te írásodban volt. Gondolom félreértelmezted a további jutalom szókapcsolatot...
Persze mindig más a hibás, tudom én...

Okvetlenkedésként azért még muszáj megkérdeznem,nem merült fel közben benned hogy miért csak te nyomod a top 1ért? :whistle:

Szerintem Proli nem a szabályzat átolvasására gondolt Ether,hanem sokkal inkább arra ,amit ő írt.

Idézek egy mondatot belőle,ami talán fontos lehet.

"És ha a saját szemeddel látod a kocsmába a supporttól leírva, hogy lesz meglepetés nyeremény, akkor elhiszed."

Ha ez valóban megtörtént,jogosnak érzem Proli felháborodását.
Ezért ne ő legyen a hülye,ha valaki kékkel beírt egy ilyet,amennyiben beírt.

Sorsolásos , Zsűris vackokon kár résztveni, az kb mindig 20 25 töki kapja ( de inkább 10-15 töki) :njub: :njub:. Lehet véletlen, de nem valószínű .

Vicc eleve ,hogy elment már pár ezer euróm, ( amiből fentartják a gamet , úgy ahogy a többi játékos rögéből) de egy régi avatárra még mindig nem elegendő. Luxus lett belőlle, holott minden játékosnak alap kéne legyen a vállasztási lehetőség.

Ha meg nem, akkor megvehető, vagy nyerhető de ne pofa alapjan.

Na csúmi.

Vissza
Fent