Kibeszélő 16. Születésnapi Speed

William Holden

Active Member
Én 7. lettem , Egy régi avatárral ha megdobtok, többet soha nem zaklatok senkit, és elköltök idén még 500.000 rögöt becsszó.
Soha nem kérek több semmit :-( , ez az egyetlen vágyam az egész Westen . :( plízzzzzz .:tumbleweed:.

Az ami itt a profilomon van, Mexin szeretném . Bármit kérhettek és én Willibá teljesítem, önkénteskedek egy hónapig vagy mosogatok a kocsmába .
(egy boldogtalan játékos) WH

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
De milyen verseny az mikor az első nem nyer semmit meg a 3. sem? Kivéve e nagy adag ital meg a torta.

Elnézést kérek, hogy belekotyogok, de a játékba való regisztrációval szerintem elfogadtad a speed szerverbe való részvétel feltételeit. Ez egy ilyen eseményszerver volt, kellett ilyen is legalább izgalmasra sikeredett és lehetett taktikázni is, akár, de kérlek korrigálj, ha tévedek... :)

Proli Pete

Well-Known Member
A felhívás ta"Nagy adag bölcsesség itala" és "10. születésnapi torta"talmazta a nyereményeket, így nem tudjuk, honnan jött ez a meglepetés nyeremény pletyka.

"Nagy adag bölcsesség itala" és "10. születésnapi torta" nyereményre is jogosult vagy.
Konkrétan te mondtad, tőled jött. Köszi.
Méltó szülinap lett. 4 elcseszett nap után a nevemet se említetted. "Nagy adag bölcsesség itala" és "10. születésnapi torta" kend a hajadra. Az egész szemétséggel együtt.

Proli Pete

Well-Known Member
Elnézést kérek, hogy belekotyogok, de a játékba való regisztrációval szerintem elfogadtad a speed szerverbe való részvétel feltételeit. Ez egy ilyen eseményszerver volt, kellett ilyen is legalább izgalmasra sikeredett és lehetett taktikázni is, akár, de kérlek korrigálj, ha tévedek... :)
Ja. Csak a supp beírja, lesznek más nyeremények. Utána letagadja. Ez nem izgalmas, nem volt semmi taktikázás. Szar csalódás lett az egész.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Igazából a durva az,hogy Proli 4 nap alatt rendes szerveren ugyan ennyi játékkal nem 10% tp-t szedett volna ki,hanem vagy 50-et.
Kicsit félreértelmezhető volt az hogy más nyereményeitek is vannak.

Ha megnézed a felhívást, ott a többi nyeremény "További nyeremények" cím alatt voltak megtalálhatóak ismételten, ahogy eddig is megszokott volt. Mivel a kérdés az volt, "Jol èrtem hogy a top1-3-5-7 stb TP-s nem kap semmi jutalmat csak a pàros helyen szereplok?", ezért volt ez a válaszom, hisz a felhívásban így szerepelnek, ezekre a jutalmakra ők is jogosultak.

Ezt külföldi mintára csináltátok meg,vagy esetleg saját ötlet volt?

Volt ehhez hasonló speed szerver máshol, hogy kettesével lépkedtek a nyertesek terén. Mi most erre a rövid Speedre próbáltuk ki ezt a jutalmazási rendszert, hogy változatosság is legyen.

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
A további nyeremény a torta meg a bölcsesség itala volt.
Fura egy speed,ahol a top 1 tényleg nem kap semmi plusszt.
Ezt külföldi mintára csináltátok meg,vagy esetleg saját ötlet volt?
Volt már ilyen speed ha jól emlékszem, pont az lett volna a lényeg, amit a top 1 nem értett meg. Az hogy taktikázni kell nem 4 napig csak ész nélkül secezni.

Mindig el kell olvasni a kiírást és értelmezni is. Ezzel láthatóan minden speeden vannak bajok.
Soha nem volt még 1 speed sem ahol a meghirdetetten felüli jutalmat osztottak volna, büntetések miatt volt, hogy a ranglistától eltérően nyertek de hogy mást az sosem.

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Ha lett volna jutalom az első helyért, akkor azt kiírják előre és nem eredményhirdetésnél meglepetésként. Hisz ha járt volna valami komolyabb cucc az elsőnek, akkor lehet nyomták volna sokkal többen az első helyért (mondjuk én akkor sem :D ) . Itt pont az volt a lényeg, hogy az kapja az első díjat aki a második... és így tovább.

Fent