EtonBlazer
Active Member
A szerver zàràsakor futò munkàk mind leketyegnek mèg,de a munka sorba berakott tobbi munka màr nem? Csak amelyik 13.00-kor màr elinndult?
Ha 12.50kor raksz be 9x1 órás munkát, akkor 21.50kor jár le az utolsó, és még az is beleszámít.A szerver zàràsakor futò munkàk mind leketyegnek mèg,de a munka sorba berakott tobbi munka màr nem? Csak amelyik 13.00-kor màr elinndult?
plízzzzzz .(egy boldogtalan játékos) WH
En seEgész komoly semmit se nyertem?

Nem volt meglepetés nyeremény végül vagyis de , megelepetés hogy 3 nap a semmibe vagy 4
Egész komoly semmit se nyertem?
De milyen verseny az mikor az első nem nyer semmit meg a 3. sem? Kivéve e nagy adag ital meg a torta.

Konkrétan te mondtad, tőled jött. Köszi.A felhívás ta"Nagy adag bölcsesség itala" és "10. születésnapi torta"talmazta a nyereményeket, így nem tudjuk, honnan jött ez a meglepetés nyeremény pletyka.
"Nagy adag bölcsesség itala" és "10. születésnapi torta" nyereményre is jogosult vagy.
Aljas.De milyen verseny az mikor az első nem nyer semmit meg a 3. sem? Kivéve e nagy adag ital meg a torta.
Ja. Csak a supp beírja, lesznek más nyeremények. Utána letagadja. Ez nem izgalmas, nem volt semmi taktikázás. Szar csalódás lett az egész.Elnézést kérek, hogy belekotyogok, de a játékba való regisztrációval szerintem elfogadtad a speed szerverbe való részvétel feltételeit. Ez egy ilyen eseményszerver volt, kellett ilyen is legalább izgalmasra sikeredett és lehetett taktikázni is, akár, de kérlek korrigálj, ha tévedek...![]()
A további nyeremény a torta meg a bölcsesség itala volt.További nyereményeink is vannak![]()
Igazából a durva az,hogy Proli 4 nap alatt rendes szerveren ugyan ennyi játékkal nem 10% tp-t szedett volna ki,hanem vagy 50-et.
Kicsit félreértelmezhető volt az hogy más nyereményeitek is vannak.
Ezt külföldi mintára csináltátok meg,vagy esetleg saját ötlet volt?
Volt már ilyen speed ha jól emlékszem, pont az lett volna a lényeg, amit a top 1 nem értett meg. Az hogy taktikázni kell nem 4 napig csak ész nélkül secezni.A további nyeremény a torta meg a bölcsesség itala volt.
Fura egy speed,ahol a top 1 tényleg nem kap semmi plusszt.
Ezt külföldi mintára csináltátok meg,vagy esetleg saját ötlet volt?
) . Itt pont az volt a lényeg, hogy az kapja az első díjat aki a második... és így tovább.