Tisztelt The West Csapat!
Először is köszönöm én is a Speed szerver adta lehetőségeket és jutalmakat, semmi kezem nyújtom és a karom kell érzés nincs bennem. Viszont én és lehet többen is hálásak lennénk ha a Régi Avatár jutalom, akár a top 8 nak lehetne jutalom!![]()
Régi avatar jutalomból a maximális plusz egyet adunk jelenleg is, jutalmak mennyisége meg van szabva, jelenlegi Speed eseményünk során a maximális mennyiségeket használjuk. Szeretnénk mi is többet adni, de sajnos véges a mennyiség mindenből és nem tudtunk minden nyereményből még többet kérni, a maximális mennyiségnél.
Ránk is igaz a mondatod nyereményjátékaink során, kezet nyújt a központ, és karig megyünk amikor csak tehessük

Én a tp ranglista jutalmát kevésnek találom. 0-24 nyomni kell, nem úgy mint más kategóriákban.
Tudom, hogy így is rengeteg jutalom van kiosztva és így szépen el lett osztva....Eddig nem így láttam, de kevésnek találom más kategóriával szemben.
Szerintem az MPI jutalmakat fel lehetett volna cserélni az arany szedéssel.
Utólag már nem lesz ez változtatva gondolom, de jó lett volna ha arányosabb ez. (Nem biztos hogy helyt áll, csak vélemény volt.)
Ransorban én olyan 5-ig húznám el minden kategóriában a nyereményosztást, látszólag a párbaj is kevés picit jutalomban.... Korábbi speedekhez képest nem tudom mennyire korrekt amit írok, de nyilván most hogy nyomjuk jobban látszik szerintem.
Jelenleg is rekordszámú jutalmakkal dolgozunk, hogy minél több játékost tudjunk jutalmazni, valamilyen módon el kellett osztani a nyereményeket.
Egyik kategóriát se tudnánk könnyűnek, vagy nehéznek nevezni, hiszen mindegyik kategória megköveteli valamilyen szinten, hogy folyamatosan fejlődj, hiszen magasabb szinten, több pontod van, nagyobbat sebzel, több a munkapontod, több pénzed van jobb felszerelésre, stb.
Legutóbbi Speed versenyünk során pozitív visszajelzést kaptunk, hogy nem csak az első pár játékos lett jutalmazva, emellett mivel mégiscsak ünnepi versenyről van szó, próbáltuk úgy szervezni a mostani megmérettetést, hogy a lehető legtöbb nyeremény jusson minél több játékos számára