Kibeszélő Ünnepi Speed 2024

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Jók a nyeremények, jó sok :D
22 Gringo, 16 Waupee, 5 Sütiszeletelő/Boxer

A sütiszeletelő/boxer nagyon jó nyeremény, azért biztos lesz versengés. Lehet arról tudni, hogy magyar világokon mennyi van belőle? (nálam van 1-1db, de eléggé ritkaság, rég lehetett már hozzájutni ilyenhez :) )

Egyébként egy kérdés: az MPI-s rangsor mennyire lesz ellenőrizve, hogy valaki nem pushinggal szerzi majd a KO-kat? Pl egy este alatt amikor éjjel senki nem játszik, hirtelen reggelre lesz egy csomó

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Jók a nyeremények, jó sok :D
22 Gringo, 16 Waupee, 5 Sütiszeletelő/Boxer

A sütiszeletelő/boxer nagyon jó nyeremény, azért biztos lesz versengés. Lehet arról tudni, hogy magyar világokon mennyi van belőle? (nálam van 1-1db, de eléggé ritkaság, rég lehetett már hozzájutni ilyenhez :) )

Egyébként egy kérdés: az MPI-s rangsor mennyire lesz ellenőrizve, hogy valaki nem pushinggal szerzi majd a KO-kat? Pl egy este alatt amikor éjjel senki nem játszik, hirtelen reggelre lesz egy csomó

Mivel a Speed MPI szervere össze van kötve más nemzetekkel, így remélhetőleg nem kerül ilyenre könnyen sor. Tudomásunk szerint legalább 4 másik játékdomain tervez ünnepi speedet, így máshonnan is várhatóan csatlakoznak a sorba.
Természetesen ha előfordulna, lehetőségükben áll kivizsgálni az eseteket, így nyugodtan lehet jelenteni felénk, ha ilyenre kerülne sor. Ha szükséges, még a külföldi kollégáktól is tudunk bekérni adatokat :)

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Na végre egy rendesnek kinéző karácsonyi speed szerver. Előzetesen nem terveztem menni, de idén biztosan regisztrálok és igyekszem valamelyik kategóriából az első 8 hely egyikét elcsípni. Nagy elismerésem neked ChickenMcGuy és minden szervezőnek gratulálok, remélem sikeres lesz és mindenki jól fogja magát érezni. Továbbá szeretném megjegyezni, hogy most év végére a teljes csapat kitett magáért, kérlek dicsérj meg mindenkit és várom az adventi nyereményjáték új feladványát is. Már csak Kentuckyról a költözés lehetőségét lenne jó megnyitni még ebben az évtizedben...
:lovetw:

Shadow Bandit

Veteran Member
Kicsit átnéztem, így írnék egy rövid véleményt a versenyről. (Vizsgálat miatt, vagy akár beszélgessünk erről vita formájában is.)
A játék időtartama szerintem teljesen korrekt, ezt korábbi tapasztalatok alapján tudom mondani. Nem túl hosszú, és nem rövid a nyereményekhez mérten. Álatlában a végére már többeknek elfogy a lelkesedés, és a kitartásból sincs sok, ráadásul az ünnepek alatt mindenki szeret mással foglalkozni mint ezzel.
Én azt gondolom ez viselhető időtartam, bár itt kérdés ki mennyire tudja ezt vállani. (Ez már más téma, amely mindenkinek magán ügye)
A ládák kiosztása napokra bontva már régebben is remek ötlet volt, szerintem ez most nagyon jól össze lett téve, átgondoltan.
A piaci kereskedés tiltása nem meglepő, egy egyéni versenynél a körülményekhez adott egyenlő esélyek megteremtése érdekében teljesen korrekt. Nem örültem volna, ha szabadon lehet ezeket használni, ezáltal félreértéseket és nem megfelelő matt helyzeteket létrehozni. A bónuszok szerintem túl erősek lesznek, előre nem tudnám megmondani mennyire lesz ez elnyomó mérték, de másrészről a speed erről (is) szól, rohanni a győzelemért.
A nyeremények hasonlóan az előző versenyhez elég bőkezűek, és talán ránézésre mindenki talál valamilyen célt magának benne. A régi avatar és a bölcsesség itala külön nagyon jó, hogy ide most bekerült. A választható tárgyat még mindig nem értem teljesen, szerintem felesleges. (Kivéve ha a csalódás csökkentése a cél vele, ha egy adott játékos lecsúszik a helyezésről) A Waupee tárgyak még talán jóak és értékesek valamilyen szinten, viszont későbbiekben nagyon érezhető lesz (szerintem) az értékének csökkenése, ezáltal pedig felesleges jutalommá fog válni ha ennyi kerül kiosztásra. Remélem a későbbiekben kitalálnak újabb tárgyakat amik hasonlóak. (Erre vannak is utaló/árulkodó jelek már) Az El Gringo még szerencsére szép értéket képvisel, a rögök és a karaktercím pedig csak ráadás. A közösségi díj nem vagyok benne biztos, hogy kellett volna így, mivel van már olyan kategória amiben az megnyerhető. Nem tudom mennyi kerülhet abból kiosztásra, és mennyire volt arra szükség már, de nem sokat számítana ha nem lenne ott. A nyereményekre visszatérve szerintem kérdés az elosztás mennyire megfelelő, bár csak minimálisan lehetne ezt kérdőre vonni. A templom építés és az MPI jutalmainak elosztása, illetve a tapasztalati ragsor és banditák elleni párbaj elosztás egyenlővé tétele kérdőjeles számomra. Kíváncsi lennék ebben a ti véleményetekre is.

Köszönöm a lehetőséget a The West csapatának!
Összességében azért írtam ezeket nektek, hogy elmondjam talán elértük azt, amikor a mostani lehetőségekhez képest nagyjából ki van ,,maxolva" a verseny létrehozása. (Bár bizosan lesznek még ötletek újításra.)
A verseny korrekt, én valószínűleg részt veszek majd benne szokás szerint valamilyen szinten én is. Remélem kedvet kaptok ti is, és amellett hogy versenyről van szó, a hangulat is létre jön. Talán rossz taktika elismeri a versenyt, és bíztatni hogy gyertek el, azonban máshogy sok értelmet veszítene a speed is, és maga a játék is.
Van olyan mezőny amely biztosan nehéz lesz, viszont mérlegeljetek kinek hogyan éri meg saját idejéhez szabva. (Ez nem a verseny hibája, hanem valahonnan mélyebbről ered.)

Köszönöm ha elolvastad, annak ellenére hogy nem lett olyan rövid vélemény mégsem. Találkozunk Speeden, mindenkinek sok sikert kívánok!
Shadow Bandit

Krisztian90

Member
Mivel a Speed MPI szervere össze van kötve más nemzetekkel, így remélhetőleg nem kerül ilyenre könnyen sor. Tudomásunk szerint legalább 4 másik játékdomain tervez ünnepi speedet, így máshonnan is várhatóan csatlakoznak a sorba.
Természetesen ha előfordulna, lehetőségükben áll kivizsgálni az eseteket, így nyugodtan lehet jelenteni felénk, ha ilyenre kerülne sor. Ha szükséges, még a külföldi kollégáktól is tudunk bekérni adatokat :)
Érdekes módon az előző speeden elmaradt a kivizsgálás,pedig 'nyugodtan jelentettük felétek'! Gondolom nem volt szükséges a külföldi kollégáktól adatot sem bekérni,hisz a zárás előtti éjszakán regisztrált német 'játékosok' teljesen megszokottak,akik magyar játékosokat segítenek hajnalban..
Ugyan már...

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Érdekes módon az előző speeden elmaradt a kivizsgálás,pedig 'nyugodtan jelentettük felétek'! Gondolom nem volt szükséges a külföldi kollégáktól adatot sem bekérni,hisz a zárás előtti éjszakán regisztrált német 'játékosok' teljesen megszokottak,akik magyar játékosokat segítenek hajnalban..
Ugyan már...
Ez nagyon érdekes. Kérlek meséd el mi is történt pontosan? :blink:

Shadow Bandit

Veteran Member
Ez nagyon érdekes. Kérlek meséd el mi is történt pontosan? :blink:
Bár a kérdés nem felém szólt, remélem tudok válaszolni én is.
Volt egy játékos aki gyanúsan szerzett helyezést magának, ez nem tetszett azoknak akiket beelőzött egyetlen este alatt. Eredményekért szólt a verseny, szinte lehetetlen módon szerezte meg a helyezést. Mennyire jogos, mennyire valós ... Ez nem az én dolgom, abban biztos vagyok hogy napközben is nehezen indult MPI, nemhogy este. Én csalódott vagyok kicsit, hogy a szabályzat szerint nem lehet ezeket a dolgokat megbeszélni nyíltan, a szabályzat pedig önmagában is régi rendszeren működik. Szeretném kérni hogy továbbítsátok, nagy szükség van frissíteni a szabályzatot! Részletesen kár erről beszélni, sokmindent bele lehet foglalni a témába. (Sajnos)

Lacx

Speed győztes 2022
Cseppet sem volt gyanús az utolsó pár órában éjféltől reggelig vagy 50 KO és pár mellé tartozó mpis eredmény megszerzése :D én nem jelentettem mert tudom más jelentette, és egyértelmű volt hogy utólag megbukik, de mégsem, pedig a vak is láthatta mi volt :D

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Bár a kérdés nem felém szólt, remélem tudok válaszolni én is.
Volt egy játékos aki gyanúsan szerzett helyezést magának, ez nem tetszett azoknak akiket beelőzött egyetlen este alatt. Eredményekért szólt a verseny, szinte lehetetlen módon szerezte meg a helyezést. Mennyire jogos, mennyire valós ... Ez nem az én dolgom, abban biztos vagyok hogy napközben is nehezen indult MPI, nemhogy este. Én csalódott vagyok kicsit, hogy a szabályzat szerint nem lehet ezeket a dolgokat megbeszélni nyíltan, a szabályzat pedig önmagában is régi rendszeren működik. Szeretném kérni hogy továbbítsátok, nagy szükség van frissíteni a szabályzatot! Részletesen kár erről beszélni, sokmindent bele lehet foglalni a témába. (Sajnos)

Adatvédelmi rendelkezések miatt nem valószínű, hogy ez változásra kerül, így sajnos az alábbiakat tudjuk csak megosztani:
A konkrét esetnél 2 játékos volt aki a legtöbbet profitált ebből (összesen 4 játékos vett tőlünk részt ilyen MPIn), viszont csak az egyik játékos volt érdekelt a pushingban.
Utólagos pontlevonás történt, de ez nem változtatott a rangsoron.

Shadow Bandit

Veteran Member
Adatvédelmi rendelkezések miatt nem valószínű, hogy ez változásra kerül, így sajnos az alábbiakat tudjuk csak megosztani:
A konkrét esetnél 2 játékos volt aki a legtöbbet profitált ebből (összesen 4 játékos vett tőlünk részt ilyen MPIn), viszont csak az egyik játékos volt érdekelt a pushingban.
Sajnos tudom, hogy nem változik majd. A témában kérdéses hogy ha valaki egyik kezével igyekszik csalni akkor a másikkal nem így lenne ? Nem várok választ, hiszen ez már csak feltételezés... Nem tény.

Ritkán jelentgetek, bár eddig mindig bejött sajnos, és előtte senki nem vette észre.

Ha már úgyis erről van szó, a mostani dolgoktól független kérdezném ezt.
Az lenne a kérdésem, ha egy témában érkezik bejelentés akkor vizsgálatra kerül az adott játékos más féle csalásokkal is , vagy ahhoz külön kell jelenteni gyanú esetén ?

Lacx

Speed győztes 2022
De ilyenkor miért nem lett tiltva?
Mert ha jól értem csalással akart jobb helyezést elérni, de lebukott, az úgy megszerzett pontokat elvették tőle, de végül anélkül is meglett a jobb helyezés.
Tehát ha most én akartam volna csalással szerezni egy 500 pontos eredményt, és megszerzem, de nem bukok le akkor megnyerem, de ha lebukok, akkor maradok harmadik. Ez így hülyeség :D 0 rizikóval lehet a jobb helyezéseket elérni úgy hogy csalással lesz megszerezve az amire nem volt idő 3 hét alatt, és ha bejön akkor csak nyerni lehet rajta... :D
Szerintem az lenne a minimum hogy a játékost a saját hülyesége miatt tiltsák, és utólag se lehetne sírás a részéről.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Sajnos tudom, hogy nem változik majd. A témában kérdéses hogy ha valaki egyik kezével igyekszik csalni akkor a másikkal nem így lenne ? Nem várok választ, hiszen ez már csak feltételezés... Nem tény.

Ritkán jelentgetek, bár eddig mindig bejött sajnos, és előtte senki nem vette észre.

Ha már úgyis erről van szó, a mostani dolgoktól független kérdezném ezt.
Az lenne a kérdésem, ha egy témában érkezik bejelentés akkor vizsgálatra kerül az adott játékos más féle csalásokkal is , vagy ahhoz külön kell jelenteni gyanú esetén ?

Egy levélbe ugyanúgy bele lehet írni más típusú szabálysértést is. Játékon belüli üzenetek esetén továbbra is csak a játékon belül jelentett üzenetek alapján tudunk eljárni.

Mert ha jól értem csalással akart jobb helyezést elérni, de lebukott, az úgy megszerzett pontokat elvették tőle, de végül anélkül is meglett a jobb helyezés.
Tehát ha most én akartam volna csalással szerezni egy 500 pontos eredményt, és megszerzem, de nem bukok le akkor megnyerem, de ha lebukok, akkor maradok harmadik. Ez így hülyeség :D 0 rizikóval lehet a jobb helyezéseket elérni úgy hogy csalással lesz megszerezve az amire nem volt idő 3 hét alatt, és ha bejön akkor csak nyerni lehet rajta... :D
Szerintem az lenne a minimum hogy a játékost a saját hülyesége miatt tiltsák, és utólag se lehetne sírás a részéről.

Végleges kizárásban is lehet részesülni a játékaink során, illetve ideiglenesben is. Emiatt is fontos, hogy időben kerüljön egy szabálysértés jelentésre, hogy még a verseny alatt tudjuk büntetni az illetőt, ezzel is elősegítve, hogy senki se szenvedjen hátrányt, ha esetlegesen ezen múlt volna a helyezése. Így ha ilyet tapasztaltok bármilyen formában (MPI-nél maradva, olyan meccsben van részetek, ahol szabálysértés történik), lehetőleg a leggyorsabban jelentésre kerüljön, hogy ne utólag érjen hátrányt bárki, aki véletlenül került ilyen helyzetbe. Csak is közösen tudjuk megelőzni a hasonló helyzeteket, ahol jogosan érezhetitek úgy, hogy a büntetés nem volt elégséges, de mivel sajnos mi nem tudjuk megosztani veletek a teljes történetet, így sajnálatosan nem tudunk többet nyilatkozni a szóban forgó esettel kapcsolatban.

Ha a csalás eshetősége miatt nem indítunk vagy szervezünk bizonyos versenyeket vagy kategóriákat, akkor azok a játékosok, akik esetlegesen ezekben érdekeltek vagy éppen számukra ezek a legjobban kedvelt játékelemek, jogosan érezhetik, hogy ők kimaradnak, el vannak feledve. Ez sosem célunk, mindig törekszünk arra, hogy változatosság is legyen a játékaink során. MPI esetén például rég volt bármilyen kategória, ahol igazán hangsúlyos volt a játék eme eleme is.

Emiatt is fontos ezek a kibeszelők, hiszen ez alapján tudjuk, hogy milyen jutalmakat, versenyeket, illetve kategóriákat indítsunk. Itt megtudjátok osztani az esetleges aggályokat is bizonyos kategóriák esetén, ami alapján próbáljuk úgy megszervezni a versenyeinket, hogy lehetőleg mindenki számára élvezetes legyen.

Mi (a Csapat) lennénk a legboldogabbak ha nem kerülne sor semmilyen szabálysértésre vagy csalásra, hiszen ezeket a versenyeket és nyereményjátékokat Nektek szervezzük, hiszen ilyen keretek közt tudjuk jutalmazni, hogy velünk tartotok ezen a Vadnyugati kalandon :)

Shadow Bandit

Veteran Member
Köszönöm a választ @ChickenMcGuy !

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy mi a helyzet a scriptekkel ?
Tudom más téma már kissé, viszont szerintem többen kíváncsiak rá. (Speed miatt főleg)

Sok olyan kifotózott képet, nagyon sok olyan játékost ismerek akik használnak bármilyen scriptet. Tudomásom szerint nincs ez teljesen tisztázva mennyire tiltott, melyik a tiltott és milyen büntetés jár érte. Lehet rosszul tudom, de érdemes lenne ezt tisztázni, mivel sok olyan script is létezik amely komoly előnyökhöz juttat egy-egy játékost tudomásom szerint.

Korábban sokak lettek tiltva speed-ről ilyen okok miatt valószínűleg. Több ismerősöm van, akik használnak scripteket, bár bevallom én nem értek hozzá túlzottan melyik mire jó pontosan, de az a hír járja hogy azért nincs büntetve ez mert a játékosok nagy részét kellene emiatt szangcionálni.

Ha ez valóban így van, akkor nem jogos azokkal szemben akik semmit nem használnak, illetve azokkal szemben sem akik kiragadva a tömegből emiatt kapnak tiltást.
Ha nem így van, akkor miért nincs erről valamilyen információ?

Természetesen nem az auto clicker és társaira gondolok, hanem például a TW calc scriptre, amit nyíltan használnak sokan.
Lehet nem írtam le tökéletesen mire gondolok, viszont összességében kaphatunk bármilyen útmutatást ezzel kapcsolatban, ami érdemleges ?

A szabályrendszer részletezése emiatt és sok más téma miatt lenne fontos. (Bár nem valószínű hogy valaha megtörténik majd)

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Köszönöm a választ @ChickenMcGuy !

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy mi a helyzet a scriptekkel ?
Tudom más téma már kissé, viszont szerintem többen kíváncsiak rá. (Speed miatt főleg)

Sok olyan kifotózott képet, nagyon sok olyan játékost ismerek akik használnak bármilyen scriptet. Tudomásom szerint nincs ez teljesen tisztázva mennyire tiltott, melyik a tiltott és milyen büntetés jár érte. Lehet rosszul tudom, de érdemes lenne ezt tisztázni, mivel sok olyan script is létezik amely komoly előnyökhöz juttat egy-egy játékost tudomásom szerint.

Korábban sokak lettek tiltva speed-ről ilyen okok miatt valószínűleg. Több ismerősöm van, akik használnak scripteket, bár bevallom én nem értek hozzá túlzottan melyik mire jó pontosan, de az a hír járja hogy azért nincs büntetve ez mert a játékosok nagy részét kellene emiatt szangcionálni.

Ha ez valóban így van, akkor nem jogos azokkal szemben akik semmit nem használnak, illetve azokkal szemben sem akik kiragadva a tömegből emiatt kapnak tiltást.
Ha nem így van, akkor miért nincs erről valamilyen információ?

Természetesen nem az auto clicker és társaira gondolok, hanem például a TW calc scriptre, amit nyíltan használnak sokan.
Lehet nem írtam le tökéletesen mire gondolok, viszont összességében kaphatunk bármilyen útmutatást ezzel kapcsolatban, ami érdemleges ?

A szabályrendszer részletezése emiatt és sok más téma miatt lenne fontos. (Bár nem valószínű hogy valaha megtörténik majd)

Szabályzatunk eléggé tiszta kérdéseiddel kapcsolatban:

§7) Botok, scriptek, makrók és proxyk

A botok és scriptek használata szigorúan tilos.

Példák:A következők cselekedetek kifejezetten tiltottak, de nem korlátozódnak le a következőkre:
  • botok és scriptek használata, amelyek automatikusan begyűjtik a nyersanyagot;
  • kattintást helyettesítő botok vagy scriptek;
  • illegális előnyt adó vagy prémium funkciókat helyettesítő programok használata.

Mivel a scriptek bármikor változhatnak, így globálisan tilos bármelyikük használata, így nem tudunk olyan scriptet megnevezni, ami nem lenne tilos szabályzatunk alapján.
Büntetéshez azok a scriptek vezethetnek, amelyek előnyt biztosíthatnak a többi játékossal szemben vagy prémium funkciót helyettesít. Ilyen lehet bármilyen arany és ezüst munkakereső, kattintást helyettesítőek, makró és automatizáló programok.

IFBC szerverén volt egy tolerált script lista, ez alapján (és a megnevezett scriptek funkciói alapján) remek támpontot nyújt, hogy milyen script adta funkciók nem minősülnek büntetéshez.
Egyik ilyen példa, ha segíti a játékost, hogy színes betűkkel írjon a chaten. Másik példa, ha a beküldött linkeket megjeleníti tartalmuk alapján (gondolok itt videó linkre, esetleg képekre).
Ellenpéldákat fentebb összefoglaltuk.

Játékosok által megosztott képekre kitérve, scripteket kis tudással bárki tud szerkeszteni, ezáltal az ott megjelent scriptek ikonjait is meg lehet változtatni. Ez ugyanúgy igaz lehet arra is, hogy egy ártalmatlan script ikonját felhasználják egy ártó, akár büntetéshez vezető scripthez. Emiatt is nem tudunk mi egy listát biztosítani, hiszen lehet az általad használt script legális forrásból származik, és nem tartalmaz semmi olyan kódot, ami mondjuk kikeresné számodra az arany munkákat, de létezhet ugyanannak a scriptnek egy olyan változata, ami viszont képes rá. Nem is beszélve arról, hogy a scriptek eléggé veszélyesek is lehetnek, akár olyan kódrészletet is tartalmazhat, ami eladja a táskád teljes tartalmát. És természetesen előfordulhat az is, hogy a script hibás, és emiatt történik meg akár az előbb leírt jelenség.

Illetve mai világban, bárki tud szerkeszteni képet, így ez alapján nem tudunk és nem is tervezünk bárkit kizárni, mivel az általa megosztott képen lehet van egy gyanús ikon, inkább a rendszerben megtalálható adatokra támaszkodunk :)

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Egyetértek. Ha nem jár bünti érte akkor az nyer aki jobban csal, aztán lehet le se bukik ha nem jelentik? Ez hülyeség.

Shadow Bandit

Veteran Member
Szabályzatunk eléggé tiszta kérdéseiddel kapcsolatban:

Mivel a scriptek bármikor változhatnak, így globálisan tilos bármelyikük használata, így nem tudunk olyan scriptet megnevezni, ami nem lenne tilos szabályzatunk alapján.
Büntetéshez azok a scriptek vezethetnek, amelyek előnyt biztosíthatnak a többi játékossal szemben vagy prémium funkciót helyettesít. Ilyen lehet bármilyen arany és ezüst munkakereső, kattintást helyettesítőek, makró és automatizáló programok.

IFBC szerverén volt egy tolerált script lista, ez alapján (és a megnevezett scriptek funkciói alapján) remek támpontot nyújt, hogy milyen script adta funkciók nem minősülnek büntetéshez.
Egyik ilyen példa, ha segíti a játékost, hogy színes betűkkel írjon a chaten. Másik példa, ha a beküldött linkeket megjeleníti tartalmuk alapján (gondolok itt videó linkre, esetleg képekre).
Ellenpéldákat fentebb összefoglaltuk.

Játékosok által megosztott képekre kitérve, scripteket kis tudással bárki tud szerkeszteni, ezáltal az ott megjelent scriptek ikonjait is meg lehet változtatni. Ez ugyanúgy igaz lehet arra is, hogy egy ártalmatlan script ikonját felhasználják egy ártó, akár büntetéshez vezető scripthez. Emiatt is nem tudunk mi egy listát biztosítani, hiszen lehet az általad használt script legális forrásból származik, és nem tartalmaz semmi olyan kódot, ami mondjuk kikeresné számodra az arany munkákat, de létezhet ugyanannak a scriptnek egy olyan változata, ami viszont képes rá. Nem is beszélve arról, hogy a scriptek eléggé veszélyesek is lehetnek, akár olyan kódrészletet is tartalmazhat, ami eladja a táskád teljes tartalmát. És természetesen előfordulhat az is, hogy a script hibás, és emiatt történik meg akár az előbb leírt jelenség.

Illetve mai világban, bárki tud szerkeszteni képet, így ez alapján nem tudunk és nem is tervezünk bárkit kizárni, mivel az általa megosztott képen lehet van egy gyanús ikon, inkább a rendszerben megtalálható adatokra támaszkodunk :)
Szuper, köszönöm szépen!

Shadow Bandit

Veteran Member
Egyetértek. Ha nem jár bünti érte akkor az nyer aki jobban csal, aztán lehet le se bukik ha nem jelentik? Ez hülyeség.
Valamilyen szinten szűrés alatt kell legyen mindenki, jelentés nélkül is kizárják aki csaló. (Büntetés is van, de ebben a helyzetben nem változtatott az eredményeken, ha jól értettem a CM szavait) Egyetlen kérdés ha valaki egyik kezével csal, akkor a másikkal nem ? Ez viszont feltételezés, és amiatt szerintem nem fognak senki után kutakodni teljes vizsgálattal. (Vagy az is lehet átment azokon, mert utána néztek) Fontos a jelentés, ha valaki gyanús, és az is hogy többen jelentsék. Persze azért normális keretek közt, rosszindulatúság helyett korrektnek lenni. Így alakult sajnos ez, de az már jó hogy volt magyarázat, a megfelelő büntetést kiszabták.

Fent