John W. Hardin
Active Member
Üdv. Mindenkinek ! Féléve keresem de nem találom Útmutató az elem készítésének ezt a receptet , kérem aki tud valami segítsen .
Köszönöm szépen a Recept a rágódohány receptet Finisc942-től mekaptam .Recept a rágódohány keveréséhez ez is kell , ha van valakinek .
[report=110430338e9af306c0]Párbaj: WonReasley John W. Hardin ellen[/report]Esmét írnom kell . Mindenki építi a kereskedelmi épületeket és akkor megtámad valaki wonreasley ( nem véletlen kisbetűvel írtam ) írtam neki Tg . Helló ! Az építős ruhába voltam , sokkal magasabb 189 párbajszinttel támadtál nem gondolod undorító vagy . Majdnem mindenki építkezik te ........ Nekem 137 párbajszint 52 szinttel volt magasabban mint én . Ki kellett írnom elrettentő példa ként .
Elkészültek a kereskedelmi épületek
Üdv. Mindenkinek ! Keresem de nem találom Útmutató tinta készítéshez ezt a receptet , kérem aki tud valamit segítsen .
Amig a bejegyzéseim nem törlik addig nem használom a Fórumot .Előbbi leveleim már idejét múlta csak én nem törölhetem , nincs hozzá jogom . Törölje az aki akarja .
Amig a bejegyzéseim nem törlik addig nem használom a Fórumot .
HmmmmAmig a bejegyzéseim nem törlik addig nem használom a Fórumot .
Sok munkám volt benne, és végre sikerült! Büszke vagyok, hogy e nemzethez tartozom. Tisztelet a bátraknak!Szembe kell néznünk a múltunk kísérteteivel. Így tett magyarország is, mikor a top1 alkoholisták országa lettünk. Éljen Kölcsey!