Új világ: M...?

Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Nyílik amúgy az új világ,azt V1-Eldó-Flori (ezeken vagyok,ezekről tudok nyilatkozni) másról sem szól, mint ezen szerverek erődharcainak életbentartásáról...annak érdekében,hogy a szeró se jusson záró sorsra. Ennyire számit az a 10% rög költő player az új szerókon? Nem hiszem,hogy egy egész éves pííííízhalmot pakolnak az új világokba. Vagy ki tudja.
 

freedgess

Active Member
szerintem nem az a baj,hogy lesz új világ,mert az összes ilyen játék minden évben indít legalább 1 új szervert,hanem az a baj,hogy a régi halott szervereket lassan törlik,ez az 1 évben 1 törlés,ez nagyon lassú,meg már rég indítani kéne a költözést hawairól,georól,meg iowaról..
 

freedgess

Active Member
meg jó lenne valami változatosság,például az új szerver lehetne speed szerver,és maradjon is az,sok tp,pénz,meg találati esély bónusszal,eventeknél meg adjon sokkal több tárgyat,hogy mindenki simán 3asra,vagy 4esre tudja húzni a tárgyakat
persze úgy,hogy a pénz meg a tárgy csere tiltva legyen a többi szerverre,de am sem érné meg
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

Úgy gondolom, hogy megfelelő mennyiségű ötlet érkezett, aki szerette volna az megosztotta velünk az elképzeléseit. A Support csapata szavaz az általatok beküldött nevekről és a végső névről majd Ti döntötök egy általam létrehozott játékbeli szavazás keretein belül. A topicot zárolom.

Üdvözlettel,
A The West Csapata
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

Köszönjük mindenkinek a javaslatokat és a szavazásotokat!

A végső szavazás szoros volt, az eredmény a következő:
Mexikó - 53,6%
Minnesota - 46,4%

Így a győztes név Mexico! A szerver nevénél az angol nyelvű változatot fogjuk használni, mint Arizona esetében. (Arizóna "helyett" Arizona, Mexikó "helyett" Mexico)

Üdvözlettel,
A The West Csapata
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent