Kibeszélő Új világ: L...

Deleted User - 779988

Vendég
Köszönjük szépen Syntex az új világ megnyitását! Éppen ideje volt a játékosokkal teli világok nyomásán enyhíteni egy újjal. Remélem ezzel a világgal már kényelmesen el fog férni az rengeteg játékos a vadnyugaton.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
A szöveg egyes része irónia, míg egyes részek nem. Mindenki értelmezze úgy, ahogy neki tetszik.
Nem volt jó ötlet elkövetni ugyanazt a hibát megint.
Így Kentucky is arra a sorsa fog jutni, mint az összes többi világ Florida után. (Georgia, Hawaii, Iowa és Jacksonville)
Ha már Hawaii... ha valaki cserél még 1:1-ben Floridáról oda, keressen már meg, mert az 1:5 arányú pénzcserék nem tetszenek. :rolleyes:
Spoiler Alert: az új L betűs világ is így fog járni, amint jön majd M betűs.

Persze ez remek húzás ahhoz, hogy ne tudjon erős világ megképződni az újabb játékosokkal, amin lenne akkora aktív létszám, hogy ne legyen indokolt a bezárása pár év után. Így továbbra se lesz konkurencia a Florida, V1 -talán még El Dorado-t is ide lehet mondani- világoknak, ahol van megfelelő aktivitás és a régi, sok pontos karakterek uralják a mezőnyt.
Már várom ezeknek a világoknak a bezárását, és a költözéseket. Aztán az említett 3 világra mehetnek a frissebb karakterek.
(Nekik a párbajt nem javaslom majd, mert annak a pár száz pontnak a hiánya érződni fog, ami viszont a régebbi karaktereknél megvan. Mondjuk ez a játék többi területén is így lesz. Na mindegy...:D)
Jelenleg a friss karaktereknek, új játékosoknak még talán jó is, hogy külön világon tudnak fejlődni, nem a nagy halak között. De mivel ilyen sűrűn nyílnak új világok, ezek pont ilyen gyorsan halnak is ki (ha nem gyorsabban).
Azért tekintsünk vissza arra, mikor is nyitott meg Florida. Azóta nem sikerült maradandó, stabil világot létrehozni. Aztán lehet mondani, hogy nem kell bezárni, mert van elég aktív játékos. Csak az igazság az, hogy nekik a többségük termékszedő, eventező és pénzcserélő karakter. Persze valószínűleg Florida is így járt volna, ha nincs a régi világokról való költözés oda.
Személy szerint csak Hawaii-n vagyok fent ezek közül. ott körbenézve nem is értem, miért könyörögnek ottani fő karakteres játékosok hónapok óta a világ bezárásáért. Az a világ is éppolyan sikersztori, mint a Florida utáni összes többi. Vagy mégsem?:( ...Dehogynem!:cool:

Ha még nem lenne világos ezek után, természetesen boldogan támogatom az új világok megnyitását.
A Louisiana név nekem is szimpatikus. De már előre leírnám a következő kettő világra való javaslatomat is, mert szeretném, hogy legalább az egyik egy éven belül már nyisson is meg majd, a következő pedig utána minél hamarabb Massachusetts és Nebraska neveket javasolnám.


Mivel a világok nyitása elsősorban a fejlesztők hatáskörébe tartozik; innen is szeretném az üdvözletem küldeni nekik! Drukkolok az új világokhoz, legyen minél több! A költözésre meg semmi szükség a 2015 után nyitott világoknál, ne hallgassatok a rosszakarókra! ;)
 
Fent