Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Van rá egy script ami eltűnteti, de ugye a scripteket tilos használni. Így csak az engedélyezett módot tudom javasolni: vegyél prémiumotJavaslom hogy ezt a semmitérő prémium automatikus megjelenő ablakokat be ki lehessen kapcsolni!
Persze az Inno meg haljon éhen mi?Vagy bezarni az osszes szervert a rakba es egyet hagyni?![]()

Szerintem sokkal tobb rogot vernenek az emberek a jatekba ha nem lehetne cserelgetni egy szerverre masik 5szerverrol.Persze az Inno meg haljon éhen mi?![]()
Szerintem van rá esély, én azt gondolom ha a magyar szerverek közül az összes leharcoltabb lesz ennél is... akkor nemzetközire küldenek mint a például a Dánokat vagy Törököket.Vagy bezarni az osszes szervert a rakba es egyet hagyni?![]()
Ott mi történt? A lehalt szervereket terelték át nemzetközire,vagy mindet?Szerintem van rá esély, én azt gondolom ha a magyar szerverek közül az összes leharcoltabb lesz ennél is... akkor nemzetközire küldenek mint a például a Dánokat vagy Törököket.
Mindet, egy költözés lehetőséggel. Úgy gondolom hogy a játékot nem szüntetnék meg, de érdemes lehet készülni erre a jövőben. (Személyes vélemény)Ott mi történt? A lehalt szervereket terelték át nemzetközire,vagy mindet?
A magyar The-West ott van az élmezőnyben aktivitás terén, a 4. legaktívabb ország a világon (14-ből, de ha GR-TR párost is nézzük 16-ból is az volt). Erődharcok terén a világon V1 4. , Flo 5. például az elmúlt 30 napban is de ez nagyjából állandóan így van, úgyhogy szerintem nálunk nincs ilyen "veszély" hogy elköltöztessenek .net-re legalábbis a közeljövőben biztosan nem.Mindet, egy költözés lehetőséggel. Úgy gondolom hogy a játékot nem szüntetnék meg, de érdemes lehet készülni erre a jövőben. (Személyes vélemény)
Már csak ha azt nézzük hogy .net Colo-n egyedül 6666 ponttal nyerték meg az előző eventet (nem emlékszem pontosan V1 mennyi volt, de olyan 1000 környéke), képzelhetitek mennyi pénz ömlik az Inno-hoz a Westből. Biztonságban van a játékunk csak a fejlesztés terén halott. De ez is olyan mint a politika, meg kell várni a mi időnket. Egyszer úgyis kerül egy olyan ember olyan pozícióba akinek szívügye a West, lát benne fantáziát és elkezdi önteni bele a pénzt. Csak győzzük kivárni...