Ötletek/javaslatok (új)

• Témaindító Témaindító DeletedUser17478
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Két csapat közt már nem rivalizálás látható szerintem. Az erődöket átadjuk, az embereket szintén. A párbajoknál sértődik mindenki, a hiszti pedig megszokott néhány embertől akármiért. Az erődharcok puha hatást váltottak ki, ezáltal teljes mértékben értelmetlenné váltak a szövetségek. A párbajok miatt kemény hatás van, lassan kérvényt kellene benyújtani hogy ne legyen sértődés. A köztes utakat részesíteném előnyben. Voltak időszakok, mikor volt motiváció a szövetségekben, ez kihalt. (Mint a játékos közösség egy hatalmas része)
Nagyon igaz !

Fontos javaslat: akik félévente lépnek be megnézni hátha változott semmi, előre konfigurálhassák a játékot. A templom is gyorsabban épülne, lenne több ezer 15mp, és minden nap menne erődre, ahová csak szeretné. Inkább rászánnék félévente 1 órát, minthogy elengedjem a westet.

Fontos javaslat: akik félévente lépnek be megnézni hátha változott semmi, előre konfigurálhassák a játékot. A templom is gyorsabban épülne, lenne több ezer 15mp, és minden nap menne erődre, ahová csak szeretné. Inkább rászánnék félévente 1 órát, minthogy elengedjem a westet.
Hát igen, talán ez a függőség!? Mikor már játszani sem akarsz, nem okoz semmiféle élvezetet de képtelen vagy elszakadni. Nem rosszból, de mi értelme lenne így akkor?

Hát igen, talán ez a függőség!? Mikor már játszani sem akarsz, nem okoz semmiféle élvezetet de képtelen vagy elszakadni. Nem rosszból, de mi értelme lenne így akkor?
Sok időm van benne, volt, hogy 10 világon játszottam, és hordtam mindent v1-re. 12000 aranyam van, Sorolhatnám .... Westeségnek élném meg, csak úgy abbahagyni.

Üdv! Sajnálom de nem olvastam végig, szóval lehet írta valaki azért előre is elnézést kérek!
Én a piac használata közben nagyon örülnék egy olyan funkciónak, hogy a recept fülön belül lenne még olyan választási lehetőség, hogy Sarlatán, Istállómester, Kovács, Tábori Szakács, mert így is rengeteg recept van és sok idő át böngészni.

Búék :D Lenne egy javaslatom vagyis inkább ötletem ezekre a kellekékre amit lehetne beszerezni majd későbbiekben szeretett játékunkban :) mutatom is a holmikat.---->https://prnt.sc/1-g8OKj-hW3I és persze ez is https://prnt.sc/PJJu-QVKHjZ6. Szóval ez a két kis női holmi :D Egyébként én most csak loptam a liszenszet Joy találta ki :D
Még jobb lenne ha ez egy új plusz felszerelés lenne .
Extra felszerelés hely amit csak te látsz mások a profilodon nem .

Hali. Lenne egy párbajokkal kapcsolatos felvetésem leírom tömören hogy mire gondolok.

Lényegében a 72 órás védelem és annak módosításának lehetőségére gondoltam, hogy azok a játékosok akik párbajozni akarnak de 72 órás védelemben vannak ne kelljen megvárni a kötelező 24 órát egy újabb párbaj megkezdéséig hanem egy a normál alvási ciklus után amit a KO eredményez ( 8 óra hotelban ) lejárna KO védelem.

Lényegében a 72 maradna mint 3 nap de a KO idő a 24 óra helyett 8 óra lenne a párbaj védelmi iő ezáltal meg nem 48 óra hanem 64 órára módosulna.

Ezzel azok a játékosok akik bármi miatt szeretnék a párbajos részt művelni egy KO után ne kelljen 1 teljes napot várni hanem 8 órát és ha akar utána párbajozhat tovább.

Hali. Lenne egy párbajokkal kapcsolatos felvetésem leírom tömören hogy mire gondolok.

Lényegében a 72 órás védelem és annak módosításának lehetőségére gondoltam, hogy azok a játékosok akik párbajozni akarnak de 72 órás védelemben vannak ne kelljen megvárni a kötelező 24 órát egy újabb párbaj megkezdéséig hanem egy a normál alvási ciklus után amit a KO eredményez ( 8 óra hotelban ) lejárna KO védelem.

Lényegében a 72 maradna mint 3 nap de a KO idő a 24 óra helyett 8 óra lenne a párbaj védelmi iő ezáltal meg nem 48 óra hanem 64 órára módosulna.

Ezzel azok a játékosok akik bármi miatt szeretnék a párbajos részt művelni egy KO után ne kelljen 1 teljes napot várni hanem 8 órát és ha akar utána párbajozhat tovább.

Ha tehetném meghosszabbítanám a wédelmi időmet egy hétre, ahogy szerintem sokak newében közlöm ezt...

Sokak nevében mondom én is, hogy ez hülyeség.
Ez a játék egyik fő eleme. :D :D :D
72 óránként akinek nehezére esik egy k.o., az meg is érdemli.

Igen, tudom, sejtettem, hogy ez lesz erre a wálasz, igazad is wan, csak jó wolt kicsit eljátszani ezzel a gondolattal, ha már túl néma néha a fórum... de épp ezért nem wéletlen írtam feltételes módban egyébként...

Igen, tudom, sejtettem, hogy ez lesz erre a wálasz, igazad is wan, csak jó wolt kicsit eljátszani ezzel a gondolattal, ha már túl néma néha a fórum... de épp ezért nem wéletlen írtam feltételes módban egyébként...

Krisz, igen, láttam a feltételes módot. Végülis a játékot akár fejleszhetnék is érdemben.
A Te, illetve az én feltételezésem megvalósulására nagyjából ugyanannyi az esély. :D

Sokak nevében mondom én is, hogy ez hülyeség.
Ez a játék egyik fő eleme. :D :D :D
72 óránként akinek nehezére esik egy k.o., az meg is érdemli.
Ezt nem írom alá, az erődharc is a játék egyik fő eleme, még sincs rá kényszeritve senki, hogy három naponta menjen el erődharcolni. Akkor nekem miért kell azt csinálnom, amit nem akarok? Na meg ha a párbajosok egymást ütnék, és nem kimondottan azokat, akiket simán levernek...

Ezt nem írom alá, az erődharc is a játék egyik fő eleme, még sincs rá kényszeritve senki, hogy három naponta menjen el erődharcolni. Akkor nekem miért kell azt csinálnom, amit nem akarok? Na meg ha a párbajosok egymást ütnék, és nem kimondottan azokat, akiket simán levernek...

Monó, továbbra is azt mondom, hogy szerintem az a 10 perces kiüttetés bele kell férjen.
Azt látod te is, ha a párbajosok csak egymást ütnék, akkor egy idő után Torrentés lenne ("Te kivered nekem, én kiverem neked, hogy oldjuk a feszültséget..."), mert hogy párbajos csapatok sincsenek már érdemi létszámban.
A másik fele, hogy azért vannak olyan nehezen elérhető eredmények, amik sokaknak soha nem lennének meg, ha az általad vázoltak szerint csinálnák.

De! Békés üzemmódra tudom javasolni az Eurotruck Simulatort, a Minecraft kreatív módját vagy a Sims 4-et. Ezeknél nem kell a párbajra figyelni. :)

Monó, továbbra is azt mondom, hogy szerintem az a 10 perces kiüttetés bele kell férjen.
Azt látod te is, ha a párbajosok csak egymást ütnék, akkor egy idő után Torrentés lenne ("Te kivered nekem, én kiverem neked, hogy oldjuk a feszültséget..."), mert hogy párbajos csapatok sincsenek már érdemi létszámban.
A másik fele, hogy azért vannak olyan nehezen elérhető eredmények, amik sokaknak soha nem lennének meg, ha az általad vázoltak szerint csinálnák.

De! Békés üzemmódra tudom javasolni az Eurotruck Simulatort, a Minecraft kreatív módját vagy a Sims 4-et. Ezeknél nem kell a párbajra figyelni. :)
Köszönöm a javaslatot, kedves vagy, lehet élek is vele hamarosan.

Köszönöm a javaslatot, kedves vagy, lehet élek is vele hamarosan.

Nem ajánlom a Simset... wolt, hogy én éwekig simseztem korábban, de egy idő után, már túl unalmassá, monotonná wált, mint manapság néha a west is, kicsit dejawu érzésem is előjön a westtől épp ezért...

Akkor, már inkább próbáld ki kérlek a C.O.D. - Red Dead Redemption sorozatot... úgy hallottam elég izgi az is... ;)

:P

Nem ajánlom a Simset... wolt, hogy én éwekig simseztem korábban, de egy idő után, már túl unalmassá, monotonná wált, mint manapság néha a west is, kicsit dejawu érzésem is előjön a westtől épp ezért...

Akkor, már inkább próbáld ki kérlek a C.O.D. - Red Dead Redemption sorozatot... úgy hallottam elég izgi az is... ;)

:P

Red Dead-ben is sok a fegyver…

@Monó , ez nem feltétlenül neked szólt, és nem támadásként írtam.
Én elfogadom, hogy az mpi eredmények soha nem lesznek meg, mert szívből gyűlölöm azt a játékelemet. Így sosem lesz annyi eredménypontom, mint azoknak, akik tolják azt is. Vagy pl. én sem emelem magasra a kezem, ha melósban elvernek.
Tudom, két különböző dolog, de az az együttes lényege, hogy egyszerűen elfogadom a játék minden szegmensét akkor is, ha nem feltétlenül szeretem/esik jól. A fejlesztések semmitmondó iránya már más kérdés..

Vissza
Fent