Jó is lenne ha belehetne azt állítaniRégi női zöldfülű profilképpel.

Jó is lenne ha belehetne azt állítaniRégi női zöldfülű profilképpel.
Áh kár pedig szívesen lennék férfi flon![]()
Ezt az LCM könnyedén meg tudja valósítani, egy jó kis újévi ajándék lenne, ha bekerülne.5130 bővítmény megtekintése
Valami kiárusítás során nem lesznek újra megvásárolhatóak ezek a tárgyak?![]()
jó ötletlehetne a piacon egy újítás hogyha kirakjuk a ruhát, akkor lássuk hogy város-szövi-nyilvánosba raktuk-e...
5132 bővítmény megtekintése
lehetne a piacon egy újítás hogyha kirakjuk a ruhát, akkor lássuk hogy város-szövi-nyilvánosba raktuk-e...
5132 bővítmény megtekintése
Bankártyaadatokat nem szeretnék megadni, én már csak ilyen maradi vagyok.
Üdvözletem,
Javasolnám az sms-es aranyrögvásárlás visszaállítását. Ha lenne még ilyen opció, mint régen, akkor vásárolnék. Bankártyaadatokat nem szeretnék megadni, én már csak ilyen maradi vagyok. Esetleg még az átutalás szóba jöhet.
A választ megköszönve, üdvözlettel:
Kamson
Sziasztok! Nagyon jó lenne, ha a kalandokhoz szükséges extra termékeket meg lehetne nyerni az éppen aktuális szerencsekeréken! Elkeserítő, hogy nem lehet tovább menni a kalandsorban, mert senki nem tesz fel megfelelő terméket. Napokig kuncsorogtam gyógynövénylikőrért, kb 5. napja pedig üvegért, de tuti nem én vagyok az egyetlen, aki nem bír tovább menni, hiába írja ki naponta többször, hogy valamit venne.![]()
Próbáld csak meg ezt egy Mexico világon. Rögtön másképp fogod látni.(ide feljar a 10 aktív játékos naponta 2x benyomni 1perc alatt a 9 óra templomot, és ennyi..)Ez egy nagyon rossz ötlet, kötvény/rögért ha bedobna egy kalandhoz szükséges buffot ott nyomnák rá a karakterem törlésére... Ne legyünk már ennyire tehetetlenek (szépen fogalmazva), hogy egy buffot nem tudunk szerezni a még aktív játékosoktól - chaten írj rá a szakmásra hogy gyártson pénzért vagy adj neki anyagot ami 15 seccel akár 10p alatt is összeszedhető...
Nem hiszem hogy nem lenne 4 különböző szakmás napi szinten aktív játékos.Próbáld csak meg ezt egy Mexico világon. Rögtön másképp fogod látni.
Egyébként elhiszem hogy szar mexikon, de most amiatt 40 kötiért kapjak egy.... Gyógynövénylikőrt??
Nem nehéz egy nem kihalt szerveren - ott van a piacon, és a horror ár még mindig kedvezőbb mint a 40 köti/rög egy pár termékből álló tárgyért.Egy kihalt szerveren igen. Egy nem kihalt szerveren is olykor baromi nehéz ilyesmit venni, mert vagy "horror" áron kerül ki, vagy a gyártó "elfelejti / nem is akarja" megcsinálni..
s már nem először jött fel ez az ötet.. a második szakma ötlete mellé..