Enzo di Rosetti
jó pasi
fog of war
egyszerűsítsd, mert ezt németre fordítani nem lesz egyszerű..
vak-harc..? senki se lát senkit..?![]()
így van, akkor már nem ábrázolom grafikával mert ez így tökéletesen le van írvaAzt látják a támadók, amire a támadó karakterek rá látnak.
Ergo ha egy támadó se lát be a házak mögé, akkor a támadók nem tudják, hogy vannak e ott védők. (Max ha a kémek leadják az infót)![]()
így van, akkor már nem ábrázolom grafikával mert ez így tökéletesen le van írva![]()
Igen, erre gondoltam![]()
Akik árnyékban vannak, azok nem lennének akkor láthatóak a támadók számára, ha a sárgán jelölt szektorban tartózkodnak, ha jól értelmeztem.
Ha így van, akkor továbbítjuk ezt az ötletet is, ahogy az eddigieket is![]()
Érti ő, csak szeret csuklóztatniÍgy a képpel remélem @Mr. T. is érti már![]()
Érti ő, csak szeret csuklóztatni![]()
Bakker,ez esküszöm jó ötlet.Javaslok egy kis újítást az erődharcra. Hogy izgalmasabb legyen, a látási viszonyokkal lehetne valamit kezdeni. Pl ha minden támadó jobbról megy, akkor egy támadó se lát a bal oldalra... tehát ott szürkeség lenne nekikazok a védők akik bal oldalt vannak, ők tudnák, hogy jobbról jönnek a támadók, mert lenne valaki jobb oldalt nekik aki "továbbítja az infót".
Tehát csak azt látnák a játékosok, amelyre lőni tudnak + ha van valaki olyan helyen és rálát arra, akkor azt is (az infó miatt).
román szerveren úgy van ha elmész erődharcolni és nyer a csapat akkor egy 25 kötit és egy 50 kötit kapnak az online játékosok! offok semmit! 6 hónapja mindenki ki onBakker,ez esküszöm jó ötlet.
Bár ez ilyen játékmódként funkcionálna jól szerintem![]()
Akkor megyünk elfoglaljuk a szerverüketromán szerveren úgy van ha elmész erődharcolni és nyer a csapat akkor egy 25 kötit és egy 50 kötit kapnak az online játékosok! offok semmit! 6 hónapja mindenki ki on![]()
román szerveren úgy van ha elmész erődharcolni és nyer a csapat akkor egy 25 kötit és egy 50 kötit kapnak az online játékosok! offok semmit! 6 hónapja mindenki ki onBakker,ez esküszöm jó ötlet.
Bár ez ilyen játékmódként funkcionálna jól szerintem![]()
Sztem pont hogy a speednek arról kéne szólnia ne az nyerjen aki több rögöt költ. Az ötleted alapján ha én nem akarok költeni de te megveszed és városban kell lenni a nyereményhez,az nekem 8 óra lemaradás. (Mondjuk elég könnyen kivédhető ha építtetek vkivel 1et)Lenne egy ötletem a következő speedhez !
1.fel épült város alap szinten 16000 városi pontal 100 rögért megvásárolható
2.fel épült város középszintű 24000 városi pontal 200 rögért megvásárolható
3. teljesen felépült Város 48000 városi pontal 300 rögért megvásárolható
lenne így el kerülnénk a 8 órás építést.
4.minden városban 4 fónek lehetne lenni így nem lesznek kizárások hogy a piacon vétel miatt! egymásközt tudnának egymásnak segíteni.
5.szövetség ne legyen!
6.csak várossal rendelkező nyerhesse a speed első helyét város nélküli hiába ő az első a ranglistán !
Mpi szerintem minden speeden megérdemelné a játékos kizárás nélkül.
Bocsánat ha hülyeséget írtam!
Több gondolat fektetett a kitaláló a játék fejlesztésébe mint maga az inno az elmúlt 3 évbenTermészetesen ezt nem én találtam ki csak gondoltam megosztom hogy ha akarnák a fejlesztők mennyi újdonságot lehetne be vezetni.
FactTöbb gondolat fektetett a kitaláló a játék fejlesztésébe mint maga az inno az elmúlt 3 évben
### The West 3.0: Az Új Határ
Kedves Játékosok!
Örömmel jelentjük be a The West következő nagy frissítését: **The West 3.0: Az Új Határ**! Ez a jelentős frissítés átfogó változásokat hoz az egész játékba, új élményeket és lehetőségeket kínálva minden játékos számára. Készülj fel, hogy felfedezd a vadnyugat eddig ismeretlen területeit, és éld át az új kalandokat!
### Új Főbb Funkciók és Változások
1. **Új Térkép és Területek**:
- **Bővített Világ**: A térkép jelentős bővítésével új városokat, erődöket és vadonatúj területeket fedezhettek fel. Minden terület új kihívásokat és kalandokat kínál.
- **Felfedezési Pontok**: Különleges helyek, ahol rejtett kincseket, legendás tárgyakat és ritka nyersanyagokat találhatsz.
2. **Dinamikus Világ Események**:
- **Időszakos Események**: Rendszeresen frissülő események, amelyek a világ különböző részein jelennek meg, és egyedi jutalmakat kínálnak. Ezek az események közösségi összefogást igényelnek és változatos kihívásokat tartogatnak.
- **Világ Mozgalmak**: A világban történő események és változások hatással lesznek a játékmenetre. Például egy banditák által uralt terület felszabadítása jobb kereskedelmi lehetőségeket és biztonságosabb utazást biztosít.
3. **Továbbfejlesztett Párbaj Rendszer**:
- **Új Párbaj Mechanika**: Taktikai kártyák és képességek, amelyek mélyebb stratégiai élményt nyújtanak. Választhatsz különböző taktikákat és képességeket, hogy meglepd ellenfeleidet.
- **Párbaj Liga**: Időszakos ligák, ahol a játékosok különböző kategóriákban versenyezhetnek. A ligák végén a legjobbak különleges címeket és jutalmakat kapnak.
4. **Gazdasági Fejlesztések**:
- **Termelési Láncok**: Új nyersanyagok és gyártási lehetőségek, ahol a játékosok saját vállalkozásokat indíthatnak, mint például farmok, bányák és kézműves műhelyek.
5. **Szövetségi Háborúk**:
- **Területi Háborúk**: Szövetségek harcolhatnak különböző területek uralmáért. Ezek a területek különleges bónuszokat és erőforrásokat biztosítanak a győztes szövetségnek.
- **Szövetségi Kihívások**: Közös küldetések és kihívások, amelyek során a szövetségek együttműködve szerezhetnek értékes jutalmakat és növelhetik befolyásukat a világban.
### Új Munkák és Tevékenységek
1. **Kincsvadászat**:
- **Rejtett Kincsek**: Lehetőség különleges kincsek felkutatására, amelyek ritka tárgyakat és nyersanyagokat tartalmaznak. A kincsvadászat során szerzett tapasztalatok és eszközök tovább növelik a játék izgalmát.
2. **Hajózás**:
- **Folyami és Tavi Hajózás**: Új lehetőségek a vízi közlekedésre és kalandozásra. Fedezd fel a folyókat és tavakat, kereskedj más városokkal, és vegyél részt vízi csatákban.
### Miért Érdemes Most Csatlakozni?
- **Új Játékosok Üdvözlése**: Különleges bónuszok és gyorsított fejlődési lehetőségek az új játékosok számára.
- **Értékes Jutalmak**: Az új frissítéssel érkezők extra ajándékokat és bónuszokat kapnak.
- **Közösségi Élmények**: Csatlakozz a növekvő és aktív közösségünkhöz, ahol mindig történik valami izgalmas.
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Lépj be a The West világába, és fedezd fel az új kalandokat és kihívásokat, amelyek rád várnak!
**Készen állsz az Új Határra? Csatlakozz most és légy részese a történelemnek!**
-Egy kis segítség-