@Gerry Soprano kolléga tudna mesélni, hogy mennyi kötvény volt a két eredmény.Hát, szerencsés az akinek meg van. Én két év alatt 1-et kaptam talán... azt se flon. Flon még kötit is költöttem rá mikor 2. kategóriában volt, de pár száz köti (nem nyitás, azért olyan elvetemült nem vagyok) után feladtam, mert csak szemetet ad...![]()
Több mint 10000 ráment biztos@Gerry Soprano kolléga tudna mesélni, hogy mennyi kötvény volt a két eredmény.Én V1-en az előző cirkusz alkalmával elköltöttem 1000-1500 kötvényt tarotkártyára, talán olyan 12db jött, ebből egy adott olyat ami még nem volt meg.
4352 bővítmény megtekintése
Elég sok, éppen ezért nem támogatom (sőt, kifejezetten ellenzem..), hogy bármi egyéb módon megszerezhető legyen.@Gerry Soprano kolléga tudna mesélni, hogy mennyi kötvény volt a két eredmény.Én V1-en az előző cirkusz alkalmával elköltöttem 1000-1500 kötvényt tarotkártyára, talán olyan 12db jött, ebből egy adott olyat ami még nem volt meg.
4352 bővítmény megtekintése
Gyémánt revolverről tudnál mesélni a népnek?Elég sok, éppen ezért nem támogatom (sőt, kifejezetten ellenzem..), hogy bármi egyéb módon megszerezhető legyen.![]()
Nem kívánok nyilatkozni.Gyémánt revolverről tudnál mesélni a népnek?
Ezért kérdeztemNem kívánok nyilatkozni.
(Remélem tudod, hogy ezzel nagyon fájó pontra tapintottál..)
a képesség és tulajdonságpontot lehessen a "görgetős" vagy a nyomvatartós módon adagolni, ne kelljen egyesével kattintgatni
Scripthasználó megtalálva![]()
jóvan na, legyen jobb, mert tesóm már hisztizett, mert 800 kattintást kellett végighallgatnia
Érdekes módon pontozás közben nem vág ki. Volt szerencsém most hfbc-n 3x átpontozni,se telón, se egérrel,se laptopról nem dobott ki. Személy szerint a touch pad a legujjbarátibbegérrel tudok rá sokszor kattintani, ha nem vág ki a rendszer..![]()
Valóban nem vág ki, mert nem küld parancsot a szerver felé, csak amikor leokézod. A mesterség gyártásánál is ugyan ez van.Érdekes módon pontozás közben nem vág ki. Volt szerencsém most hfbc-n 3x átpontozni,se telón, se egérrel,se laptopról nem dobott ki. Személy szerint a touch pad a legujjbarátibb![]()
Érdekes módon pontozás közben nem vág ki. Volt szerencsém most hfbc-n 3x átpontozni,se telón, se egérrel,se laptopról nem dobott ki. Személy szerint a touch pad a legujjbarátibb![]()
Hát a telót azért mert ott ha túl gyorsan "kattintok" ránagyít és ugrál a felület, laptopon meg nemaz egér az egy külön hardver..?( ha már a telót- és a laptopot külön vetted..
)