Ötletek/javaslatok (új)

Kategória: 'Javaslatok', témanyitó: Macaron, téma nyitása: 27. Szept 2016.

Oldal megosztása

 1. -Fs- Babaarc

  -Fs- Babaarc New Member

  Csatlakozott:
  16. Jan 2014
  Üzenetek:
  10
  Kapott kedvelések:
  8
  Új eredmények: 5000 ima: lelkipásztor/lelkipásztornő(lol) 10000 ima: Üdvözült lélek (karakter cím)
  5 000 000 mérföld séta: Kellene már egy új cipő
  10 000 000 mérföld séta: Nincs előttem lábnyom
  92 960 000 mérföld megtett távolság : Kicsit kimelegedtem (easter egg: utalás a nap föld távolságra )
  300 000 000 mérföld megtett távolság: Megállíthatatlan (karaktercím)
  Tisztában vagyok vele hogy ezek a leghasználhatatlanabb eredmények, viszont elég hosszu távú célok, ja meg fun lenne. :)
   
  Utoljára szerkesztve: 8. Szept 2019
  Syntex, vaimo és Krisztoph Snow keveli.
 2. Syntex

  Syntex Community Manager The West Csapat Community Manager

  Csatlakozott:
  1. Júl 2019
  Üzenetek:
  77
  Kapott kedvelések:
  130
  Kedves -Fs- Babaarc,

  Köszönöm nagyon szépen a javaslatokat, továbbítom a központnak. Remélem megvalósításra fog kerülni, nagyon tetszik az elgondolás, főleg az easter egg-es :)
   
  Krisztoph Snow kedveli.
 3. Patafizikus

  Patafizikus New Member

  Csatlakozott:
  26. Nov 2016
  Üzenetek:
  24
  Kapott kedvelések:
  20
  Elnézést ha már más írta! Szerintem jó lenne ha egy szakma "kimaxolása" ( minden recept megtanulása) után választható lenne egy újabb szakma is.
   
  Krisztoph Snow kedveli.
 4. Winnetuu

  Winnetuu Member

  Csatlakozott:
  9. Nov 2009
  Üzenetek:
  59
  Kapott kedvelések:
  13
  Szervusztok. Egy kérdéssel és pár tanáccsal fordulok felétek,kedves Westesek/fórumozók/adminok (oda kéne kérdezni ezzel kapcsolatban az Innogames fejlesztőinek is).
  Közeljövőben vagy egyeltalán elkövetkezendő pár évben számíthatunk valami komolyabb fejlesztésre ? Mert a fejlesztők kb. 7 éve csak az új szettekkel dobálnak minket. Valami komolyabb fejlesztés feldobná a szervereken az életet mert csoda hogy még itt vagyunk a régi kemény magból még páran, én személy szerint 2008 decembere óta.......annak ellenére hogy minden ugyan olyan monoton csak a régi barátokért, és az erődharcokért járunk fel, valamint azért mert többségünknek nincs szíve törölni egy 10/11 éves karaktert.

  Szóval az ősrégi beígért projektek közül amiket azóta kukába dobtak a fejlesztők, jó lenne párat megvalósítani, nyilván ezek csak fórumokon voltak kibeszélve néhány kivétellel (Vasúthálózat/vonattal közlekedés , Vadászat/halászat szimulátor többjátékos kalandokhoz hasonlóan , Fejvadászat fejlesztése , Farm alapitás lehetősége/farmerkedés). Nyilván itt nem komoly scriptekre gondolok hisz mindent meglehetne oldani a többjátékos kalandokhoz hasonlóan. Valamint régen 2011ben tervben volt egy új város kinézet létrehozása ahol minden város egyedi módon rendezhette volna el az épületeket így egyedi lenne minden város.
  [​IMG]
  Valamilyen fejlesztésre szükség van valamilyen formában, mert ez nem állapot hogy lassan egy évtizede pakolgatjuk be a szetteket negyedévente, nem rosszféleségből irtam ezt a hsz-t csak meg kell olajozni kicsit ezt a gépezetet mert így éveken belül elhal az Innogames The West-je, és kár lenne érte. Most lehet itt kövezni engem hogy ha nem tetszik menjek Red Dead Redemption 2-özni...már befejeztem, Onlineban is 65-ös szintet elértem :D, de az más, ez pedig más érzés játszani, mindkettő western de más a feelingjük.
  Mindenesetre, látni szeretnénk már valami változást , új lehetőségeket, új kinézeteket, valamit ami elkezdi ismét lekötni a közösséget.


  Üdv,Winnetuu.
   
  Utoljára szerkesztve: 12. Okt 2019, 10:08
 5. -George Custer-

  -George Custer- Member

  Csatlakozott:
  20. Aug 2018
  Üzenetek:
  24
  Kapott kedvelések:
  37

  Sajnos hiába jártatjuk a szánkat, senkit nem érdekel... :) Ha jól olvastam a német/angol fórumon, akkor felvetődött ez a kérdés a 2.99 kapcsán, hogy a 3.00 hoz-e valami újítást. Konkrét, tő egyenes válasz érkezett eme a kérdésekre: Nem lesz 3.00, továbbá nem lesz a közeljövőben nagyobb volumenű fejlesztés. ( Ha valaki mást olvasott volna cáfoljon meg. )
   
  Krisztoph Snow kedveli.