Ötletek/javaslatok (új)

jaklee

Well-Known Member
Legyen kereskedés különböző innos jatekok között.
Pl. vehetsz west-es penzert nyersanyagot klanhaboruban, es hasonlok.
Igy novekedne a jatekosszam, ami ilyen formaban senkinek nem jo, mert innonak kevesebb bevetel, nekunk tobb idegesito jatekos.

Toroljuk el a jatekbeli penzt, csak rogert lehessen vasarolni. Termeszetesen ami eddig 1000$ volt, ujitas utan 1000 rog legyen. Indok: nem koltok eleget a jatekra.
 

Mortalcombat323

Well-Known Member
Nagyon rég óta jelenlévő probléma, amit pár kattintás lenne kijavítani. Hogyha a kitérés és célzás képességek taktikai okokból nem mutatható a rangsorban, akkor az ütőerő, szívósság, reflex, lövés, taktika, fellépés miért? :)
B) opció, a játékos egyénileg beállíthatja, hogy nyilvános legyen-e a mutatvány..
Easy as it looks like.
 

dinorex

Member
Sziasztok!

Már supp-al egyeztettem a kérdésemmel kapcsolatosan és Ők javasolták, h írjak ide a fórumra e témában:

Nos, a téma neve: tatanka ruha elemek nevének "problémája"!

Tehát: lenne ez a " tatanka mellvétje" nevezetű "nyakpánt" és maga az előnézeti képe! Félreértés ne essék, nem vagyok egy okostojás típus, pusztán csak azzal van problémám, h ha már valami "nyakpánt", akkor látszódjon is rajta. Tiszta sor, h hogyan használták e ruhát. Elég visszagondolni a régi indiános filmekre. ;)
Tehát a "javaslatom" lényege az lenne csupán, hogy ezt a tatanka mellvértje nevű tárgy képét és elnevezését újragondolni!
pl: nyaklánc lévén lehetne egy más nyaklánc szerű tárgyra gondolni, ugyanakkor meg magának a tárgynak az elnevezését kellene átgondolni, hiszen a mellvért megnevezés számomra megtévesztő egy nyakpánt értelmében!
Remélem nem fogalmaztam bengán! :)

ui. így ezzel teljesítettem supp javaslatát! :)

köszi

bye all

dinorex
 

Enzo di Rosetti

Well-Known Member
Akár fel lehetne tüntetni profilon a nyert párbajokat, erődharcokat stb. Kicsit izgalmasabbá tenné a játékosok profilját.
Régen volt egy script ami mutatta a nyert és vesztett párbajokat, de jobb lenne beépítve a játékba szerintem.

((Akár "rank" rendszert is lehetne hozzá csatolni a számok mellé apró ikonok formájában pl: 0-500 nyert párbajig egy bronzos pisztoly, 500-1500 egy ezüst pisztoly, 1500-3000 arany pisztoly, 3000től - végtelenig pedig platina pisztoly
Erődharcnál ugyan ez, csak egy zászló vagy egy érem formájában.))

Az ötlet lényege ,hogy kicsit feldobjuk a profilokat.

Kijelöltem hol férhetne el ez az apróbb változtatás.
Próbáltam olyan ötletet kitalálni, ami bőven megoldható lehet, remélem az. :D

Screenshot_1.png
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
TW Times szerkesztő
Like Master
Vezessétek végre be azt a remekbe szabottan csudi jó ötletet, aminek, így most jobban belegondolva nem is sokan örülnének - gondolom én - de kissé valóságosabbá tehetné a "játékot" mégpedig, úgy, hogy ha valakit kiütnek egyből menjen is ténylegesen 3 nap pihenőre vagyis legyen olyan mintha 3 nap kizárása lenne... nem tudom átjön - e számotokra ez a megfogalmazás, de olyan lenne, mintha kizárnák az illetőt, csak épp nem kizárás lenne a státuszánál, hanem "kiütve" megoldani programozásilag biztos meglehetne valamiképp, már csak az a kérdés mennyien hőbörögnének emiatt.. :D de legalább ennél fogva jobban vigyáznának magukra egyesek
←nem akarok ujjal mutogatni vajon kik, mert letörne biztosan az ujjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Mandarinrece

Game Master
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
TW Times szerkesztő
Kedves Krisztoph Snow!

Ez az ötlet semmivel nem tenné jobbá a játékot, inkább csak az lenne elérve vele, hogy város nélkül legyünk a vadnyugaton. Hiszen gondolj bele. Kiütnek, 3 napig nem tudsz játszani, majd ismét kiütnek? Ugyanis ha hosszabb lenne a párbajvédelem még kevesebb játékos lenne akivel lehetne párbajozni, és így is kevés az ellenfél. :) Aztán azok a játékosok akik eddig párbajoztak szépen abbahagyják a játékot, mert nem tudnak mit csinálni. Valamint lehet olyan játékosok is abbahagynák, akik kényszerpihenőre lettek küldve.

Üdvözlettel, Mandarinrece
 

Lyrinx.

Well-Known Member
ha valakit kiütnek egyből menjen is ténylegesen 3 nap pihenőre vagyis legyen olyan mintha 3 nap kizárása lenne..
Ennek mi értelme lenne? Nem változatossá tenné a játékot, hanem konkrétan tönkre vágná az első 1 hónap után. Gondold végig: ha téged kiütnek sorozatosan, nem tudsz csinálni semmit, majd visszajössz, és megint rád megy 4 ember, akkor se dolgozni, se erődözni, se a barátokkal nem tudsz beszélni, de még a szövetségeddel sem tudsz foglalkozni. S ez mehet folyamatos jelleggel, szerinted visszajönnél ebben az esetben?

Ennek az ötletnek semmi értelme. Csomó jó dolgot tudnék mondani, meg mondtatok már a párbajjal kapcsolatban, viszont ez nem az.
 

LDuck

Well-Known Member
Én inkább egy értelmes ötletet mondanék :D
Főleg régebbi világon sokan teli vannak kötvénnyel, amit már nem tudnak mire elkölteni. Nálam pl ez a helyzet. Állandóan 3k-n vagyok, úgy kell olyan dolgokat mevennem, amit esélyesen soha nem fogok használni. Ládáknak nem látom értelmét, töltőkből meg amúgy is Dunát lehetne rekeszteni az eventek miatt.

Viszont a karácsonyi vásárok alkalmával minden apró kis kötvény számít, emiatt a következő lenne nagyon jó:
Lehessen vásárolni a Shop-ban kötvényért (vagy felőlem rögért is :D ) kötvényes borítékot. Mondjuk legyen az ára valamennyivel, pl 10%-al magasabb, tehát az 50 kötvényes levelet 55-ért vehessem meg. Számomra még így is simán megérné a dolog.