Kibeszélő Össz(e)tűz(ve)

Shadow Bandit

Veteran Member
Ha meg vannak harcok, azokon részt se veszel.. khm..

Szeretem azt a közösséget. Legalábbis jó részét + nekem spec az a fő világom, azért..
A harcok sincsenek kategóriába bele vettem az 5 fős szórakozgatásokat is. Arra a 10-15 emberre gondoltál akik még néha fellépnek oda? Szerintem komolyan senki nem játszik már ott, és ez nem is véletlen.

Shadow Bandit

Veteran Member
Köszönöm a lehetőséget, átértékeltem mi mennyire fontos és úgy döntöttem, hogy nem veszek részt a versenyben. Szurkolok minden barátnak, ha segítségre lenne szükségetek tanácsokban vagy tippekben, bármiben... akkor ahogyan eddig is, most is nyugodtan keressetek. Ez egy jó út Gringó szerzésre 10 nap alatt.

“Lost time is never found again.”
Benjamin Franklin

További sok sikert kívánok mindenkinek! :pifpaf:

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Köszönöm a lehetőséget, átértékeltem mi mennyire fontos és úgy döntöttem, hogy nem veszek részt a versenyben. Szurkolok minden barátnak, ha segítségre lenne szükségetek tanácsokban vagy tippekben, bármiben... akkor ahogyan eddig is, most is nyugodtan keressetek. Ez egy jó út Gringó szerzésre 10 nap alatt.

“Lost time is never found again.”
Benjamin Franklin

További sok sikert kívánok mindenkinek! :pifpaf:

Bölcs gondolat, még bölcsebb döntéssel.

Szurkolunk együtt a versengőknek, Bandi!

Shadow Bandit

Veteran Member
Ez is egy vélemény. Bár, ha nem vagy ott aktív, nyilván ismered azt a közeget :) Köszönöm, leülhetsz..
Nem ismerem, de látszólag nem nagy közösség van ott. Sajnálom, hogy ennyire szívügyed egy játékban egy halott világ, és képes vagy emiatt lemenni olyan stílusba is hogy azt írod ,,leülhetsz". Tisztelet sok szorult beléd. :) Arc legalább van, kérdés mire...

Old Mustáros Kéz

Veteran Member
Nem tudom mennyire releváns azoknak a véleménye, akik halott szerveren nyernek eventet, hogy aztán átvihessék a jutalmat floridára. :D A költözés meg van nyitva, aki akar, mehet a népes szerverekre, akinek pedig jó a nyugi, az maradhat. Én speciel örülök, hogy Iowán egy ember tudna kihívni, de egy városban/szöviben vagyunk, így nem kell attól félnem, hogy hajnali egykor kiüt, míg V1-en ez viszonylag sokszor előfordul. Legyetek nagyfiúk, költsetek rögöt floridán és akkor lesz csinivili szett ott is. :)

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Nem tudom mennyire releváns azoknak a véleménye, akik halott szerveren nyernek eventet, hogy aztán átvihessék a jutalmat floridára. :D A költözés meg van nyitva, aki akar, mehet a népes szerverekre, akinek pedig jó a nyugi, az maradhat. Én speciel örülök, hogy Iowán egy ember tudna kihívni, de egy városban/szöviben vagyunk, így nem kell attól félnem, hogy hajnali egykor kiüt, míg V1-en ez viszonylag sokszor előfordul. Legyetek nagyfiúk, költsetek rögöt floridán és akkor lesz csinivili szett ott is. :)
kövit behúzom iowan

Shadow Bandit

Veteran Member
Mondja az aki Iowán nyer eventet... Bagoly mondja verébnek, szokták mondani

Old Mustáros Kéz

Veteran Member
Mondja az aki Iowán nyer eventet... Bagoly mondja verébnek, szokták mondani
Én nem kardoskodom a világ bezárása mellett, nekem nincs szükségem arra a jutalomra más szerveren. (Gondolom, ha az értő olvasásra felhívom a figyelmet, akkor az a tisztelet hiánya. :D )Egyébként visszanéztem, 437 rögöt áldoztam be azért a győzelemért, valószínűleg kellett valamelyik kabi, vagy nadrág, hogy nyitottam két 150-est. :)

Mr. T.

THE DEVIL
Nem ismerem, de látszólag nem nagy közösség van ott. Sajnálom, hogy ennyire szívügyed egy játékban egy halott világ, és képes vagy emiatt lemenni olyan stílusba is hogy azt írod ,,leülhetsz". Tisztelet sok szorult beléd. :) Arc legalább van, kérdés mire...

Mustáros válaszolt helyettem is, ezúton is köszönöm neki. Bár gyanítom, hogy nem ezért írt :)

Részemről ez a téma lezárva, téged ( és Lacx-et ) csak saját magatok érdeklitek, a többiek kb le se vannak kaksizva.. ;) ja, de.. :D ennyit a "tiszteletről"..

Fent