Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Matuka.

Active Member
Ez teljes mértékben így van, hányszor küldtek el a búsba mikor elkezdtem játszani, mert nem tudtam miért verik fejjel a billentyűzetet hogy 1111111.
Figurán és Matukán kívül egyetlen egy játékos se ált segítőkészen hozzá, szóvá nyugodtan megeheti a sok nagy mpis amit főzött....
Mindenki volt kezdő, aki pedig nem segít ezt elfelejtette :dastardly:
 

Biersack

Well-Known Member
Na én csak annyit szeretnék kérdezni és olyan hangnemben, ahogy a kritikát is leírtam ezelőtt.

Miért lett törölve a hozzászólásunk? Nem lett csúnya szó írva, nem volt sértegetés. Szimplán le lett írva a vélemény/negatív kritika, ami úgy látom megint csak nem tetszik a support csapatnak. :)
Nem kommenteket kéne törölgetni, félve, hogy meglátja mindenki a csapat hanyag munkáját. Hónapok óta semmi érdemlegeset nem csináltok, majd jön 1-2 számotokra kényes komment (hozzáteszem megint, hogy szabályokba nem ütközött bele, csupán a lelketeknek nem tetszik) és egyből törlitek.

Le a kalappal, de tényleg. :)
 

Biersack

Well-Known Member
Szóval annyit mertem leírni, kicsit ironikusan (lehet ezért nem tetszett Bogyónak vagy Ghost-nak), hogy remélem idén is megkapják a Gringo cuccokat a semmire. Ugyanis ha belegondolunk, egyedül Krisztoph dolgozik meg igazán a "pénzéért". Sajnos csak az ígérgetések mennek, de mögöttes tartalom nincsen. Remélem egyszer lesz egy munkájára igényes banda a support csapaton belül. :)

Kritikát pedig szabad írni, ha nem tetszik, változtass rajta, ne töröld, mert az is Téged minősít.
 

Bogyó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Fórum Moderátor
Mondom hogy ezt az egy dolgot csinálják : fórum moderálás
Hát én nekem tulajdonképp ez a fő feladatom.

Egyébként a rekord rendszer kicsit komolyabb átdolgozáson esik át. Ennek kidolgozása idő igényes, ezért tűnik úgy hogy nem történik semmi.
A rekordok megosztását továbbra is várjuk, azokat is be fogjuk könyvelni.
 
Fent