Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

.XelioX.

Game Master
The West Csapat
Game Master
A problema azzal van hogy irtam minden fekete kalaposnak a thunderben, meg se dobta ki senki tehat ok ezt tamogatjak, az egesz Thunder varos egy tolvaj banda az is aki vele egy varosban van mert megturi ezt, es aki tamogatja ot ebben szintugy, baratai varostarsai mind tolvajnak nevezhetok akkor is ha sose loptak semmit.
Szóval ha a faluban, ahol laksz, van egy csirketolvaj, akkor félni kéne attól, hogy elviszel bármit, ami nincs lebetonozva?

Néha akkora zsenik tudtok lenni, hogy az hihetetlen :D
 

Törölt tag 18865

Vendég
A zseni vezetést nem izgatja szerintem, ameddig szövi piacról nem rámol xd
Az meg hogy itt kettecskén szenvedtek, ahelyett, hogy megtanulnátok normálisan piacolni, a ti bajotok :)
Ezert irtam amit irtam, ha nalunk van tolvaj masnapra kidobjuk, vagy ha nem en megyek. Nalunk egyszer v1en szapeti lopott le mindent a piacrol, de en megteritettem a karat mindenkinek pedig tolem is elvett egy csomo bombat. En irtam a kalaposoknak miutan megloptak azert nem dobjak ki mert eleri a templomot szoval lophat nyugodtan, aztan a topba egy tolvaj lesz mert huzhatja a magas templomot ahelyett hogy szamuznetek es ujat kezdene maganak. Tamogatjatok a lopast es veditek a tolvajokat, nem csak a sajat szoviteket irjatok le ezzel hanem az egesz florida vilagot amely a jatek legnepesebb vilaga a jateknak tehat az egesz jatekot tonkreteszitek ezzel. Valaszolva az ertelmetlen uzeneteidre amikkel a tolvaj barataid veded es csak magadat jaratod le: irtam hogy ennel normalisabb piac nincs ahogy en csinalom nem rakok vilagira semmit 5 percnel tovabb. Szigoritani kene rendes buntetest adni a tolvajoknak es multiknak karomkodoknak mert a jelentes gomb er valamit egyebkent?
 

Kanyim

Veteran Member
A problema azzal van hogy irtam minden fekete kalaposnak a thunderben, meg se dobta ki senki tehat ok ezt tamogatjak, az egesz Thunder varos egy tolvaj banda az is aki vele egy varosban van mert megturi ezt, es aki tamogatja ot ebben szintugy, baratai varostarsai mind tolvajnak nevezhetok akkor is ha sose loptak semmit.
Témára csak röviden mert mások már jól meglátták a lényegét.
Egyrészt elárulom neked hogy a fenyegetőzés akkor szokott célt érni ha félünk az illetőtől vagy ha éppenséggel adunk a szavára. Na a te irányodban egyik sem áll fenn.
Másrészt abba belegondoltál hogy ilyen ígérgetésekkel kontraproduktíven azt éred el hogy megmakacsolják magukat és pláne semmit sem tesznek mert nehogy már megmondják mit tegyünk és ugráltassanak minket...
 

Törölt tag 18865

Vendég
Egyébként azt szabad tudni mit hagytál el a piacon?
Szerintem nincs jelentosege mivel nem azzal van a problemam hogy elveszett, hanem hogy megszabja mas nekem kinek mit adhatok, egy vasari ovet akartam adni ajandekba mert az az egy darabom volt es kocsmaban kerestek. Ha vissza adna azzal se ernek semmit mert a napi jocselekedetemet vette el tolem amit nem tud visszaadni, es ha nem szolok 1 vasari overt akkor ennyi erovel barmit el vehet tolem, nem azert vette el allitolag mert kellett neki hanem mert nem kedvelte akinek adni akartam. De ahhoz nekem semmi kozom kivel nincs joba, mostmar velem se..
 

JhonnyBeretta

Active Member
És akkor mi lesz? Inno gondoskodott róla hogy semmi, kap 3-5 napot és visszatért. Okosan kell piacozni, ennyi.
Egyrészt hiába írsz neki, ha vissza akarná adni ,le sem vette volna, másrészt annyi módja van, hogy ezt meg lehessen előzni (ezek jó párszor le lettek már írva itt fórumon is) , harmadrészt support nem tud vele mit kezdeni, mert ahogy írták a játék jelenlegi szabályai szerint ez nem vétség.

ui.: Valószínűleg 2 hét múlva mikor a mostani event tárgyak piacozhatóak lesznek is ez lesz, 2 percet vesz igénybe hogy szövetségre lépj a vevő/eladó városával, javaslom mindenkinek aki félti a cókmókját éljen a szövi piac adta lehetőségekkel.
Jó tipp, köszi Ether, lekapogatom majd a cuccost amit Krui nevére raknak!
 
Fent