Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

DeletedUser17653

Vendég
Nincs tesztelő? Mi történik a világon? :rolleyes:
Semmi, de az szó szerint. :D Megy az ötletelés, de nem kommunikál senki a néppel, senki nem kérdez odafentről, senki nem válszol a pornépnek akik ingyen segítenek tesztelni, és kezdik feladni a játékosok.

Meg mivel ezt a szemétkupacot amit képletnek neveznek én is láttam, így azon a trágyadombon nincs már mit tesztelni. A régi elvek nem működnek többé, jó messziről nem fogunk lövöldözni végre, cserébe a munkást az isten se fogja kiszedni a toronyból 400-as védelem mellett úgy, hogy a támadók szenvedni fognak ugyan úgy 150-200-as találatival, mert nekik nem járt buff.

Vagy átírják az egész játékot amit nem fognak megtenni, vagy megint unbalanced lesz az egész harc, aztán a maradék ember is el fog menni.
 

Kasza1987

Veteran Member
Lehet én vagyok maradni, de nagyon sok cég fizet is azért hogy teszteljék a játékát, hibát keressenek benne stb. Itt kb nyögve nyelősen adtak pár cuccot, hogy teszteljük. Az átlagos erődharc létszám egy harcon 50-100 közötti létszám összesen. Visszajelzések kapcsán, már ott tartunk, hogy ők írnak vmit utána én reagálok rá. Nem igazán nevezném életnek. Sőt igazából kommunikációnak se.
de pár érdekesség.
Nem szeretnének közepes és nagy erődharcokat, mert nincs elég ember tesztelni szóval azok beállításai majd ahogy sikerednek.
Nem szeretnék hogy egy katona 200 kitérése legyen, sikerült levinni 170 térésre.
Igazából volt pár fő aki próbált szólni nekik, hogy ez nem a legjobb dolog, de visszajelzések nélkül elcsendesült minden.
Magyarul egy olyan dolog fog bekerülni, amit egy halott világon, gyenge cuccokkal, pár emberrel tesztelnek. Szép új világ. Próbálok írni neki ha valamit alkotnak , de szerintem én is feladom aztán lesz ami lesz.
 

jaklee

Veteran Member
(És most visszavonulok még pár hónap vakációba)
Ilyen ötletekkel pedig szükség lenne rád is! ;)

(Csak hogy ne ott offoljunk, túl jó az a topic, áthoztam ide.)

Sajnos attól félek, ha nagyon jól ki is dolgozzuk, a mostani meglepően sok és extra újítások után megint évekig hanyagolva lesz a west fejlesztése, és megy a kukába az egész ötletelés. Bármennyire is jó lenne, és többet dobna az aktivitáson mint "+30 szint", "új erődharc formula", "új titkos kaland". Ami ha belegondolunk pár hónapig jajjdejóóó, aztán meg ugyan ott leszünk mint most.

Nem a negatív dolgot keresem, ne értse senki félre. Én is örülök és kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Csak hosszú távon nem látok vadnyugat megmentő változást a beharangozott újításokkal, de ne legyen igazam :)
 
Fent