Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

DeletedUser17653

Vendég
akkor melyik világra lehet is költözni jackóról (eldo-V1-flo?) :)
Azt hittem egy fél évet még el tudtok lenni ott, mire lobotomia összeszedi magát meg a cuccokat. Gyorsabb volt mint amire számítottam.

Amugy hawaiin rosszabb a helyzet, annyian se mennek harcra mint nálatok 1 oldalon, 8-10 nap eltelhet harc nélkül, kevesebben is vagyunk sokkal a szerveren mint ti, de még nálunk sincs menetel.

Kitartást nektek, próbáljátok menteni a menthetőt, meg megtartani a szervert valahogy
 

DeletedUser17063

Vendég
Szabad költözés esetén lehetséges kialakulna egy fajta rend, nem azt mondom, hogy v1-eldó-fló hármast kellene CSAK megtartani.(csak eldót) Hanem lehetőséget biztosítani egy halott szerver újra élszetésére, ami ugyan úgy egyesítenék a többit a-c-d-g-h-i-j világokat.
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Esetleg lehetne összevont erődharc, mint az MPI, több világról... az erőd meg pl lehetne a középső szektor erődje, amely szövetségeké? lenne, és valami bónuszt adna. Így pl lenne értelme a középső erődnek.
 

Thomas Lincoln

Well-Known Member
Igen az nekem is tetszene, ha így egy kis plusz által lenne tétje ezeknek a harcoknak, bár szerintem ez nagyobb volumenű dolog, amire kevés esély van. Esetleg ha mini erődharcversenyek lennének adminok által szervezve minden világon egy kis jutalomért?

Illetve ha mégis adnának a kaszárnyán kívül valami pluszt az erődökbe, szerintem kezdetnek egy ottani városi bank esetleg egy fegyverkovács, ahol minden pontos balost be lehetne szerezni kezdetnek nekem tetszene, vagy akár ha a szövis városok piacánál is a saját város piaci díjai lennének.
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser17653

Vendég
Jövök én is, beszállok ebbe a buliba.

  1. A világok összevonását nem fogják engedni, ezt már megtárgyaltuk 8 hónapja egy másik topicban.
  2. Az erődharcok újítása globális méretű, meg most kapunk 2 új képletet, illetve a létszámon is csökkentettek, szóval egy ideig el lesz felejtve az erődharc.
  3. Az erődharc globálissá tétele is pont olyan, mint fejjel a falnak menni. Gondoljatok bele mi lenne ott 1 nagy erődnél, 12 világ regelne be, csurig van az erőd, a fele kimarad, mert senki nem tudja kinek hova kellene mennie. Vagy, lenne 25 erődharc egyszerre. Értelme van? Nincs.
  4. Szabad költözés. Hamar meglehetne csinálni ugyan mert csak egy régiót érintene, de abban a pillanatban megölnénk vele 3 szervert minimum, 2-n túl sokan lennénk, a többin meg menne tovább a 10v10-es kis erőd.
Marad az a verzió, ami van, hogy minden világ úgy rendezi meg az erődharcait ahogy akarja. Ide ember kell, semmi más. Az, hogy van jelenleg 4 halott, 2 haldokló szerverünk, az meg betudható annak, hogy ott hagyják a játékosok az új világ nyitásánál a szervereket. Illetve marad az is, hogy ami halott, azt nem kell tovább erőltetni, és nem gőgösen kell ragaszkodni a semmihez, hanem onnan a semmire nem használt karaktereket kell eltűntetni, aztán ha itt az idő, elmenni máshová. Vagy gondolkodni kell és nem kell ott hagyni embereket a katlanban, hogy később ne panaszkodjanak évekig, mert nem lehet csinálni semmit egy szerveren.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17653

Vendég

Július 2 11:00-tól július 23 23:59-ig tart az event. Csak azért, mert már láttam, hogy szívroham közeli állapotban vannak egyesek, hogy frissítés volt, de jaj, hol az event.

Don't panic, stay healthy, and listen some black metal. Amugy meg hamarabb kiadják a varázslók a lírai költeményüket az eventtel kapcsolatban mindig, mint hogy az elkezdődne.
 
Fent