Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Kanyim

Veteran Member

krcsirke

el pollo diablo
Bétán tegnap frissültünk 2.89-re, lássuk összefoglalva a nem túl sok változást: https://forum.beta.the-west.net/index.php?threads/update-2-89.3375/

  • Virágcserepek leírása javításra került (12 és 24 óra helyett, 11,5 és 23 óránként felhasználhatóak)
  • Halott sólyomtáncos ládája végre felhasználható
  • A fej nélküli lovas első kalandjában rossz kalandosztó volt megnevezve (Burham City) Jacksonville helyett
  • A Fehér sólyom és totem szettbónusza javítva lett, 35% tp bónuszt megkapta, a hibás életerőbónusz javítva (eltűnt)

Olaszoknál van egy kis kiegészítés, illetve lucifer is wikin megemlítette az egyiket (innen jár neki a vállveregetés, pacsi majd akkor, ha bekerül mondjuk a főoldalra vagy fórumra, esetleg kocsma chaten topicba), hogy nem ajánlatos kinyitni a Halott sólyomtáncos ládáját, mivel ha olaszom nem kopott ki, egy extra nyakast tartalmaz ruha helyett (ott javasolták, aki mégis kinyitná november 6-ig, (6-án jönne papíron a frissítés) írjon a supportnak), így ez jelenleg még hibás.

b46XYU8.png


Másik amit olaszok említenek, így visszatérhetünk az alábbi idézetre:

csirke, mit tudsz? késöbb sem lesznek ezek fejleszthetőek? (remélem nem, mert már túl erősek....)
Eddig egy elmélet volt, hogy azért nem fejleszthetőek, mert ha netalán később módosulna a bónuszai a tárgyaknak ne érjen hátrány senkit sem aki pont amiatt a bónusz miatt fejlesztette.
A két új szett (Zapata és Murrieta) szettnél változások várhatóak később, de ezeket a változásokat a November 6. frissítés nem tartalmazza.

Reméljük hamar lesz róla infó hogy milyen irányban várható ez a változtatás.
 

DeletedUser17605

Vendég
"Ha valaki eléri az eventen a Halott sólyomtáncos ládát Nov 6. előtt, ne nyissa ki mert sajnos hibával érkezett s nem fogja megkapni a benne lévő tárgyakat. Aki kinyítja, annak lesz vele teendője, írni kell a suppra, és utána fogja megkapni. o_O"

Ha valaki megszerzi nyissa ki, dolgoztassuk meg kicsit DaN-t... :D


De azért megkérdeznám megint, hogy minek van béta... Megérkezik oda hibával a frissítés, és utána ide is ugyan azokkal a hibákkal jön csak éppenséggel 1-2 héttel később... :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

krcsirke

el pollo diablo
De azért megkérdeznám megint, hogy minek van béta... Megérkezik oda hibával a frissítés, és utána ide is ugyan azokkal a hibákkal jön csak éppenséggel 1-2 héttel később... :D

Bétára úgy érkezett meg, hogy ki se lehetett nyitni :D Aztán frissítés előtti napon érkezett bétára a javítás, így nem hinném 1 nap alatt lett volna idejük javítani. Régen volt idejük bétán egy héten kétszer is frissíteni (hétfő illetve csütörtök vagy péntek) ha hiba lett volna bent, mostanában ez marad ki.

De legalább mostanában a kalandok nem hibások (annyira) tehát haladás :D
 

hofitomi

Nemcsak harmonikázik,lőni is tud.
Mikor a pokolban jártam, találkoztam egy Leonardo Da Vinci nevű fickóval, folyton az eget bámulta és ezt mondogatta:

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."
 
Fent