Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

DeletedUser

Vendég
Jó volt az párbajra is,nekem elhihetitek.Abban nyomtam le a 24 óra alatti tp rekordot,kevés helyzetben tudtak elverni.Az 50% tp,illetve a 100% sebesség sem elhanyagolható,amire jött a sebzésbón is.

Nekem legalábbis tetszett.
 

DeletedUser15763

Vendég
A bug 2016. függetlenségi óta létezik (idegen szett). Anno Cherrugnak jeleztem azonnal, hogy nem működik a sebzést adó bónusz a párbajoknál, a fejlesztők neki estek, és végül erődharcos bónuszra átírták. 2 év alatt a probléma nem szűnt meg, az akkori fejlesztők már sztem kicserélődtek, és emiatt bekerültek újból a sebzést adó bónuszok. Szóval, már az első nap tudtam, hogy bugos lehet, utána érzékeltem, hogy Logan rajtam teszteli, és bebizonyosodott, hogy bugos. Ezekután, én kifejezetten örültem annak, hogy végre nem erődharcos sebzést adtak hozzá, hanem valami mást... ami működik is. :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser7602

Vendég
Hmm.... Értem Uly álláspontját is, megértem az ő szemszögét (is), az jó, hogy nem mindenki keserű szájízzel van a történtek után, aki érintett a dologban...

Viszont, a véleményem nem változott, nem ezért fizettem, es végig is viszem a dolgot. Alapvetően így sem rossz szett a Hawaii, viszont nálam éppen az volt a döntő ok, hogy megvegyem e vagy sem, amit most éppen megváltoztattak rajta. Az meg hogy pont termék találást tettek rá... háááát, hogy is mondjam... felhuzott annyira, hogy a boxzsák sínylette meg a dolgot.... Az értelmetlen dolgok nagyon fel tudnak húzni. Az amerikai szett után, ahol 120%-os a termék találási esély, senki nem fogja ezt a szettet termékezni használni... A kalóz szettem is most ugye nyugdíjba ment az Amcsi miatt, nem baj, sokat használtam, megérte, jó vétel volt... Viszont a Hawaii szettet közel sem tartom jó munkás szettnek, hiába a plusz munkapontok, ha a képesség pontokat párbajra adja, és nem ezek azok a pontok, amik a munkák többségénél kelleni fog... Meg kell nézni hogy pl térkép közepén mit kérnek a munkák, én próbáltam, és na... nem egy Rab testvérek szett. Akár hogy is nézzük, a Hawaii egy komplex PB szett, ami ad dolgokat munkára is. Innentől fogva az, hogy a sebzésből más dolog lett, igen is nagy gond, plána ha ennyire hasztalan, legalább is számomra biztosan az.

Én mint kifejezetten párbajos játékos, ebben lelem az örömöm itt a Westen... Réges rég (2009) rögtön megfogott az ütős vonal, és nem is voltam hajlandó foglalkozni a lőfegyverekkel. Ez tetszett, és pont. Most is igy van... De... régen nem erőltették ennyire rá az ütősökre a rezisztes vonalat. Tudom, mert sokat harcoltam, és a pontozásomnak köze nem volt a rezisztanciához. Most mutassatok nekem egy olyan ütős játékost, aki nem rezisztes, hanem mondjuk célzó/kitérő/fellépő/taktika vonalon mozog... Segítek... talán pár százalék van így, többek között én... Ez hiányzik nekem, es egy kis lehetőséget láttam ebben a Hawaii szettben, ami felveszi a versenyt a Hardinnal, és nem akarják rám tukmálni a rezisztes vonalat, mint a Buch...a Hooker... stb... Éééés igen, ha nem is tökéletes, de ez hasonlít legjobban arra, amit ki akarnék hozni egy ütős vonalból, kis trükközéssel, he megoldható vele az, hogy egy rutinos fejlesztett Hardinos ellen támadásban, és védésben is megálljam a helyem. Még hajlandó voltam szemet hunyni a plusz munkapontokra, es minden olyan dologra, ami nem a PB-hez kapcsolódik szorosan. De az, hogy ezt a sebzést utólag kivették, hát, ne haragudjatok meg, de ezt akkor sem nyelem be.
Jól írja Uly, rögtön teszteltem is a plusz sebzést (bocsi)... ami természetesen nem működött ;) es jeleztem is a support felé ezt a hibát rögtön.

Ha más is felhúz 1-es szintűre egy hasonló árfekvésű szettet, legyen az bármilyen típus... erődös, vagy akármi... és megváltoztatják rajta azt, ami miatt úgy voltatok vele, hogy na... jolvan, "hadd szóljon"... megkockáztatom hogy hasonlóan reagáltok mint én. És karmennyire is jó szett igy is... Nem ezért fizettem, talán jogos akkor, ha modositottak utolag, én is elállok a vásárlástól, és inkább másra forditom ezt az összeget...
 

krcsirke

el pollo diablo
Most mutassatok nekem egy olyan ütős játékost, aki nem rezisztes, hanem mondjuk célzó/kitérő/fellépő/taktika vonalon mozog

Ezért jár a pacsi részemről :) Colon anno nem egy ember fenn akadt rajtam, mikor szablyával jöttek és nem találtak de a figaróm megsorozta őket :D (Bocs a témától eltérésért, de én csak a fejfedőt vettem meg, így részemről nem lenne szép úgy nyilatkozni, hogy nincs meg)
 

DeletedUser15763

Vendég
Alapvetően így sem rossz szett a Hawaii, viszont nálam éppen az volt a döntő ok, hogy megvegyem e vagy sem, amit most éppen megváltoztattak rajta. Az meg hogy pont termék találást tettek rá... háááát, hogy is mondjam... felhuzott annyira, hogy a boxzsák sínylette meg a dolgot.... Az értelmetlen dolgok nagyon fel tudnak húzni. Az amerikai szett után, ahol 120%-os a termék találási esély, senki nem fogja ezt a szettet termékezni használni... A kalóz szettem is most ugye nyugdíjba ment az Amcsi miatt, nem baj, sokat használtam, megérte, jó vétel volt...

Picit megcáfolom az írásodat. Tegnap láttam a calcon egy új szettet, ami a focis lenne. Nem tudom, hogy miként jön be, de ott az öv tartalma 30% találati esély lenne. 5 hawaii darab+1új öv darabnál már = az amcsi ruhaszettel + 40% pénz és tp-t kapsz mellette. Maga a ruhaszettről van szó. Az amcsi szett gyenge, aki tapasztalt érzékelte, h középen mennyire gyenge, majdnem mind1, hogy amcsi szettel, vagy pedig kalózzal játszom ott, de ez a kombináció már erősebb. Nem akarok részletekben menni, aki ért játékhoz tudja, hogy miről beszélek. (másképp itt ülnék 2 napig, hogy részletesen eltudjam magyarázni, max a játékban rám írsz, és ott leírom)

Viszont a Hawaii szettet közel sem tartom jó munkás szettnek, hiába a plusz munkapontok, ha a képesség pontokat párbajra adja, és nem ezek azok a pontok, amik a munkák többségénél kelleni fog... Meg kell nézni hogy pl térkép közepén mit kérnek a munkák, én próbáltam, és na... nem egy Rab testvérek szett.

Középen pedig, éppen a 200 munkapont, és 1-2 része miatt, mert végig mentem az összes melónál, szinte majdnem mindig szerepelt a hawaii benne. Azaz pl.: alkoholfőzés esetén, a maja szett volt fullosan, míg most a rowe szettel keverve tudom elvállalni a munkát. A hawaii miatt, több régi szettem, amiket nem használtam már hónapok-évek óta megjelentek ismételten. Tankként a legrosszabb munkám is +700-800 munkapontra emelkedett 300-400-ról. Csukától függetlenül, Én kifejezetten örültem a szettnek, mert munkában igen is erős lett számomra, mivel tank vagyok.

Akár hogy is nézzük, a Hawaii egy komplex PB szett, ami ad dolgokat munkára is. Innentől fogva az, hogy a sebzésből más dolog lett, igen is nagy gond, plána ha ennyire hasztalan, legalább is számomra biztosan az.

Hawaii pedig egyáltalán nem komplex PB szett, ha az lenne, akkor nem keverten használnád te sem. :)

Most mutassatok nekem egy olyan ütős játékost, aki nem rezisztes, hanem mondjuk célzó/kitérő/fellépő/taktika vonalon mozog... Segítek... talán pár százalék van így, többek között én...

Köztük voltam rajta én is, Bessy is, Dór is, és v1ről sokan mások az elmúlt 2 évben. :) Annyira nem ritka manapság, csak Floridán kihalt a PB...
 

DeletedUser7602

Vendég
Picit megcáfolom az írásodat. Tegnap láttam a calcon egy új szettet, ami a focis lenne...

Nem baj, ha mas véleményen vagy :) En nem arra gondoltam, hogy a havaii szett darabjait nem lehet felhasználni/beépiteni egy melós ruha kombóba... persze hogy lehet, ha mar egy szett darab adja a plusz munkapontot, es nem ugy mint korábban, hogy az egész szetted viselni kellett hogy megkapd a tp%ot. En azt mondtam, vagyis arra gondoltam, hogy önmagában a hawaii szett megbontas nelkul nem a legjobb munkára... itt a "nem a legjobb" on van a hangsúly :)



Középen pedig, éppen a 200 munkapont, és 1-2 része miatt, mert végig mentem az összes melónál, szinte majdnem mindig szerepelt a hawaii benne. Azaz pl.: alkoholfőzés esetén, a maja szett volt fullosan, míg most a rowe szettel keverve tudom elvállalni a munkát. A hawaii miatt, több régi szettem, amiket nem használtam már hónapok-évek óta megjelentek ismételten. Tankként a legrosszabb munkám is +700-800 munkapontra emelkedett 300-400-ról. Csukától függetlenül, Én kifejezetten örültem a szettnek, mert munkában igen is erős lett számomra, mivel tank vagyok.

Nekem nincsen se maja szettem, se rowe, igy erre nincs ralatasom... Nekem az alap ingame ruhaválaszto sosem adja be a hawaiit sehová. Twdb-vel nem próbáltam, mint mondottam is a pb érdekel csak a jatekban, de ha dolgozni akarok közepén, akkor a Rab szettet rakja be nekem mindenhová szinte....



Hawaii pedig egyáltalán nem komplex PB szett, ha az lenne, akkor nem keverten használnád te sem. :)

Kicsit fentebb te is komplexként emlited.. ;) Persze hogy keverve használom, mert meg ez sem az teljessen, aminek en a legjobban hasznát tudnám venni, ezért irtam hogy "trukkozni kell kicsit" Sokmindenre ad, de pl a rezisztancia pontokkal nem tudok mit kezdeni, igy nyilván a szettet mixben használom. Attol meg a szett lehet komplex, mert en nem tudom/nem akarom egy az egyben használni, mivel gondolnom kell a kevés eloszhato pontjaimra, es mindig kompenzálnom kell a vegyes ruha öltözessel.


Köztük voltam rajta én is, Bessy is, Dór is, és v1ről sokan mások az elmúlt 2 évben. :) Annyira nem ritka manapság, csak Floridán kihalt a PB...

Na, ismetlen nem azt irtam, hogy nincs ilyen fajta pb-s, aki ezt a vonalat kepviseli.... csak azt hogy nagyon kevés %. Es ezt meg mindig fenntartom. Az összes parbajost nezve meg mindig igen kevés, ez a pár ember. Nem allitottam hogy en vagyok az egyetlen... :)
De lehet ez floridai sajátosság, en hogy feljutottam pb szintben elerve a 450eseket ezt tapasztaltam, hogy nincs ilyen vonal, nagyon nem jellemző. Es hogy kihalt a pb Florin? Azzz meglehet. Csak itt jatszok, nem latok ra V1 re, uj karakterrel ide volt erdemes jönnöm, marmint Floridára, itt meg nincs akkora szakadék talán a regi es újak között.

Akinek a módosítás pozitivum, az örüljön neki, nincs nekem bajom azzal, ha másnak jobb lett esetleg... csak ne eroltessek ram ezt a nézetet, had legyen saját véleményem.
Az álláspontom maradt, várom a support válaszát.
Nem fogok asszisztálni az ilyen mostanság össze vissza kiadott szettekhez, es mindenféle hibas frissitesekhez. A fejlesztői gárda húzasai kritikan aluliak az utobbi idoben.
En még "nem szoktam meg" azt, hogy ez igy megy itt... Nalam ha penzrol van szó, ott nincs pardon. Es pont.
Remélem a hazai support fog ez ügyben segiteni, es nem kell külön utakon koricálnom...
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17614

Vendég
Köztük voltam rajta én is, Bessy is, Dór is, és v1ről sokan mások az elmúlt 2 évben. :) Annyira nem ritka manapság, csak Floridán kihalt a PB...
Ideje lenne fellendíteni! 1 hónap alatt 270k pb-tpt szedtem össze floridán, az napi 10k kb. 1M rendes tp-nek mondható el, viszont ez lehetne sokkal több is, ha lenne rendesen ellenfél. Volt olyan nap, amikor csak én voltam kinn, s nem láttam senkit! Nem viccelek :D
Örülnék, ha valamivel fel lehetne dobni a párbajt.
 

DeletedUser7602

Vendég
Ideje lenne fellendíteni! 1 hónap alatt 270k pb-tpt szedtem össze floridán, az napi 10k kb. 1M rendes tp-nek mondható el, viszont ez lehetne sokkal több is, ha lenne rendesen ellenfél. Volt olyan nap, amikor csak én voltam kinn, s nem láttam senkit! Nem viccelek :D
Örülnék, ha valamivel fel lehetne dobni a párbajt.
Ennek en is örülnék látod... Tudom neked ez most nem opció, de ezért indultam meg pb szintben lefelé, mert nem hiszem hogy komolyabban bele nyulnának a parbajba, hogy nekünk jobb legyen, es nem latok mas kiutat perpill :/
 

DeletedUser15763

Vendég
Egy dolgot nem értek. Miért tuningoltad, azaz, miért költöttél el 9k rögöt még a szettre? Alapból a csuka 30 sérülést jelentett, azzal, hogy húztad 33ra nőtt. Nem látok benne logikát, hogy miért is érte meg, ha csak a csuka a lényeg...
 

DeletedUser7602

Vendég
Nem csak a csuka a lényeg, hanem az összes képesség es főleg tulajdonság pont amit ad a szett... mivel bazi nagy lemaradasban vagyok a többiekhez képest pontokban. Hardin/buch szett megjelenése utan kezdtem ezt a karit, errol is lecsusztam, maradt a 150 szint elerese után ami maradt ezekből a cuccokból, mert a mostani szettek amik jottek ismételten nem jók szamomra. Azt nem gondoltad ugye hogy a cipőn 30 helyett 33 sebzes pont miatt költöttem ennyit? :) azert ennyire hülyének régen néztek, de nem baj...
(es szerettem volna pb rekordot is megcelozni a plusz sebzessel, de ez mellékes)

De mint emlitettem, sokat vacillaltam hogy vegyek, ne vegyek szettet, de a simaval meg mindig keves pontom lett volna...
 

DeletedUser15763

Vendég
Nem csak a csuka a lényeg, hanem az összes képesség es főleg tulajdonság pont amit ad a szett... mivel bazi nagy lemaradasban vagyok a többiekhez képest pontokban. Hardin/buch szett megjelenése utan kezdtem ezt a karit, errol. is lecsusztam, maradt 150 szint elerese után ami maradt ezekből a cuccokból, mert a mostani szettek amik jottek ismételten nem jók szamomra. Azt nem gondoltad ugye hogy a cipőn 30 helyett 33 sebzes pont miatt költöttem ennyit? :) azert ennyire hülyének régen néztek, de nem baj...
(es szerettem volna pb rekordot is megcelozni a plusz sebzessel, de ez mellékes)

De mint emlitettem, sokat vacillaltam hogy vegyek, ne vegyek szettet, de a simaval meg mindig keves pontom lett volna...

Nem nézlek hülyének, csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy miért érte meg, mert én fantáziát nem látok benne, hogy húzzam 1re, mert a pb lényege már réges-rég nem a fix ruhák, agyonhúzott szettek, de sztem te is jól tudod... Hanem, hogy miben van az ellenfeled, és milyen aktív tudsz lenni, azaz milyen gyorsan vagy képes váltani a ruhákat. De nálad az aktivitással gond nincs, egyszerűen a + pont hiányokat kitudod küszöbölni, mert hiperaktív vagy, már azzal, hogy képes vagy öltözni, és nem ragadsz le másokhoz képest 1-2 szettel... már ezzel a lépéssel a pont hiányokat teljesen kiküszöbölted...
 

DeletedUser7602

Vendég
Nem csak jó akarok lenni parbajban, hanem a legjobbakhoz tartozni idővel. Nem sajnom ra a penzt sem, ha arrol van szó, ezzel sincs baj. Csak a ruhatárral tudok ugyeskedni, hogy jol jojjek ki a harcokbol, ami viszont nem olcsó mulatság. . Talán a pb ruhatár a legdrágább, ha minden esetre fel akarsz készülni, es valtozatosan tudj reagálni mindenre. Igyekszem is... Perpill valóban nem minden részét tudom jol hasznalni a hawaiinak, igy egyes szinten sem, de gondoltam ruhatárban elfér, jol johet még később, ezt bele kalkuláltam :)
Fix szett, az felejtős.. sokkal tobb pontot ki lehet hozni kevert oltözéssel, igy van :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

hofitomi

Nemcsak harmonikázik,lőni is tud.
Ideje lenne fellendíteni! 1 hónap alatt 270k pb-tpt szedtem össze floridán, az napi 10k kb. 1M rendes tp-nek mondható el, viszont ez lehetne sokkal több is, ha lenne rendesen ellenfél. Volt olyan nap, amikor csak én voltam kinn, s nem láttam senkit! Nem viccelek :D
Örülnék, ha valamivel fel lehetne dobni a párbajt.

Lehet költözni v1-ről szerintem páran feldobjuk ;)
 

DeletedUser17614

Vendég
Lehet költözni v1-ről szerintem páran feldobjuk ;)
Egyetlen bajom lenne azzal... A rangsorban lévő tp-t ott mindenki még akkor gyűjtötte, amikor magas számok voltak. Nekem a célom a top1 a rangsorban, s már így is meg kell szenvednem, pedig még nincs akkor különbség, mint pl v1en. Engem csak ez zavarna, mert 10M pb-tpt sose lehet ledolgozni!
 
Fent