• HU_Flag

Kedves Vendég,

Ünnepeld velünk a márciust és emlékezzünk meg együtt március 15-ről!

Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Ghost of Red James

Veteran Member
Most tényleg ez lesz,minden hozzászólást törölgetünk ami nem tetszik? :)

“Az ország első embere ellátogat egy általános iskolába. Az óra végén azt mondja a gyerekeknek:
– Na, gyerekek, nyugodtan kérdezhettek tőlem bármit!

Pistike felteszi a kezét:
– Tanár úr, nekem három kérdésem lenne:
1. Miért ilyen magas az infláció?
2. Miért ilyen alacsonyak a bérek?
3. Miért kerülnek ilyen sokba az élelmiszerek?

Ebben a pillanatban megszólal a csengő, és a gyerekek kimennek szünetre. A következő óra elején a miniszterelnök megint azt mondja:
– Nos, hol tartottunk? Van még valakinek kérdése?

Erre jelentkezik Móricka:
– Nekem öt kérdésem lenne:
4. Hová tűnt a Pistike?
5. Miért csengettek ki 20 perccel korábban?”

Ghost of Red James

Veteran Member
Mivel ilyen kíváncsi vagy a munkánkra, ezért válaszolok erre meg az előző posztodra feltett kérdésedre is.

Igen is meg nem is. Részben meg is válaszoltad saját magadnak a kérdést.

Mivel egy része átmegy személyeskedésbe, illetve a kizárások is nyilvánosan ki lettek beszélve, valamint az adott témához nem kapcsolódó hozzászólások vannak, ezért muszáj megtenni a szükséges lépéseket, magyarán szólva a hozzászólások kigyomlálására, törlésére, rosszabb esetben fórumfiókok felfüggesztésre kerülnek.

Kritikát szabatosan meg lehet fogalmazni, anélkül, hogy személyeskedésbe vagy az adott személy becsmérlésébe menjen át. Magyarán szólva a support munkájáról tisztelettudóan lehet kritikát fogalmazni.

Hogy sért valakit? Engem nem.

És itt a témához való nem megfelelő további hozzászólások törlésre vagy áthelyezésre kerülnek, megvan erre a megfelelő topik, ahol ki lehet beszélni.

Ne vicceljünk már. Milyen kizárás lett kibeszélve? Hol volt név, adat, ticket-ben szereplő információ?
Kicsit túltoljátok…

Shadow Bandit

Veteran Member
Ne vicceljünk már. Milyen kizárás lett kibeszélve? Hol volt név, adat, ticket-ben szereplő információ?
Kicsit túltoljátok…
Ebben egyetértek, néha azt érzékelem hogy túl önkényes módon történnek dolgok. Szerintem fontos lenne hogy a játékosok elérjék a Lead CM-et is, és tudják azt hogy egy admin hibázni is tud.

Vizigót

Active Member
“Az ország első embere ellátogat egy általános iskolába. Az óra végén azt mondja a gyerekeknek:
– Na, gyerekek, nyugodtan kérdezhettek tőlem bármit!

Pistike felteszi a kezét:
– Tanár úr, nekem három kérdésem lenne:

Ebben a pillanatban megszólal a csengő, és a gyerekek kimennek szünetre. A következő óra elején a miniszterelnök megint azt mondja:
– Nos, hol tartottunk? Van még valakinek kérdése?

Erre jelentkezik Móricka:
– Nekem öt kérdésem lenne:
4. Hová tűnt a Pistike?
5. Miért csengettek ki 20 perccel korábban?”
És akkor most másold be ugyanezt az igencsak politikai tartalmű viccet Florida Kocsma chatre
ai5o3c.jpg

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
@Krisztoph Snow jó ez a “mindent like-olunk”, de most rólatok wan szó, felétek irányul a kritika.

Bocsáss meg, azt hittem örülnél a lajkomnak... az ember alapwetően kedweli, ha kedweli walaki... úgy sejtem nálad ez másképp lehet... akkor ezennel megpróbálok wisszább wenni a lajkolás műwészetéből... nálad. Csak próbáltam egy kis jó kedwet csempészni a hangulatodba :)

De miwel kritikus, még mindig wagy már nem wagyok nem tudom meghatározni mi számít ilyen súlyos kritikának, kérlek szólj nyugodtan rám, ha ez annak számít aztán én meg megteszem a lépést afelé, hogy lewegyem az érintett bejegyzésről azt a jó kedwet hozó lajkjelet.

:lovetw:

Ghost of Red James

Veteran Member
Bocsáss meg, azt hittem örülnél a lajkomnak... az ember alapwetően kedweli, ha kedweli walaki... úgy sejtem nálad ez másképp lehet... akkor ezennel megpróbálok wisszább wenni a lajkolás műwészetéből... nálad. Csak próbáltam egy kis jó kedwet csempészni a hangulatodba :)

De miwel kritikus, még mindig wagy már nem wagyok nem tudom meghatározni mi számít ilyen súlyos kritikának, kérlek szólj nyugodtan rám, ha ez annak számít aztán én meg megteszem a lépést afelé, hogy lewegyem az érintett bejegyzésről azt a jó kedwet hozó lajkjelet.

:lovetw:

Azt próbáltam jelezni, hogy a társaim által felvetett kérdésekre/problémákra nem érkezett érdemi, indoklással tűzdelt válasz semelyik felületen, ezzel szemben a support csapatnak arra van kapacitása, hogy fórumon dobálja a kedveléseket. Nevezzük építő kritikának, hogy javasoltam azt, hogy az idő erre fordított részét talán másba kellene fektetni.

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Szabályzatunk világosan fogalmaz minden esetben:

§7) Botok, scriptek, makrók és proxyk

A botok és scriptek használata szigorúan tilos.

Példák: A következők cselekedetek kifejezetten tiltottak, de nem korlátozódnak le a következőkre:

• botok és scriptek használata, amelyek automatikusan begyűjtik a nyersanyagot;
  • kattintást helyettesítő botok vagy scriptek;
  • illegális előnyt adó vagy prémium funkciókat helyettesítő programok használata.

Büntetési rend nem nyilvános és nem javasolt feszíteni a határokat, hogy miből, mennyi fér bele.

Továbbiakban, mivel már megint kizárásokról lett szó:

Ismételten visszakanyarodtunk erre, amire már volt felhívás részünkről, hogy nem kerül kitárgyalásra. Ennek megfelelően történik a moderálás részünkről a továbbiakban.
Legalább akkor, ha már erre hivatkoztok, és ha már egy szabályzatról van szó, a helyesírási hibákat igazán kijavíthatnátok :)
Valamelyikőtök másolja be pl. a Geminibe, ha nem jön rá sokadik olvasásra sem, hogy mi az, ami hibás.
Szívesen.

E-40

Active Member

több regisztrácó van mai napon mint 1 évben
:D
kicsit ritkítani kellene az újakat
:D

Fent