Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

• Témaindító Témaindító DeletedUser
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Most tényleg ez lesz,minden hozzászólást törölgetünk ami nem tetszik? :)

“Az ország első embere ellátogat egy általános iskolába. Az óra végén azt mondja a gyerekeknek:
– Na, gyerekek, nyugodtan kérdezhettek tőlem bármit!

Pistike felteszi a kezét:
– Tanár úr, nekem három kérdésem lenne:
1. Miért ilyen magas az infláció?
2. Miért ilyen alacsonyak a bérek?
3. Miért kerülnek ilyen sokba az élelmiszerek?

Ebben a pillanatban megszólal a csengő, és a gyerekek kimennek szünetre. A következő óra elején a miniszterelnök megint azt mondja:
– Nos, hol tartottunk? Van még valakinek kérdése?

Erre jelentkezik Móricka:
– Nekem öt kérdésem lenne:
4. Hová tűnt a Pistike?
5. Miért csengettek ki 20 perccel korábban?”

Mivel ilyen kíváncsi vagy a munkánkra, ezért válaszolok erre meg az előző posztodra feltett kérdésedre is.

Igen is meg nem is. Részben meg is válaszoltad saját magadnak a kérdést.

Mivel egy része átmegy személyeskedésbe, illetve a kizárások is nyilvánosan ki lettek beszélve, valamint az adott témához nem kapcsolódó hozzászólások vannak, ezért muszáj megtenni a szükséges lépéseket, magyarán szólva a hozzászólások kigyomlálására, törlésére, rosszabb esetben fórumfiókok felfüggesztésre kerülnek.

Kritikát szabatosan meg lehet fogalmazni, anélkül, hogy személyeskedésbe vagy az adott személy becsmérlésébe menjen át. Magyarán szólva a support munkájáról tisztelettudóan lehet kritikát fogalmazni.

Hogy sért valakit? Engem nem.

És itt a témához való nem megfelelő további hozzászólások törlésre vagy áthelyezésre kerülnek, megvan erre a megfelelő topik, ahol ki lehet beszélni.

Ne vicceljünk már. Milyen kizárás lett kibeszélve? Hol volt név, adat, ticket-ben szereplő információ?
Kicsit túltoljátok…

Ne vicceljünk már. Milyen kizárás lett kibeszélve? Hol volt név, adat, ticket-ben szereplő információ?
Kicsit túltoljátok…
Ebben egyetértek, néha azt érzékelem hogy túl önkényes módon történnek dolgok. Szerintem fontos lenne hogy a játékosok elérjék a Lead CM-et is, és tudják azt hogy egy admin hibázni is tud.

“Az ország első embere ellátogat egy általános iskolába. Az óra végén azt mondja a gyerekeknek:
– Na, gyerekek, nyugodtan kérdezhettek tőlem bármit!

Pistike felteszi a kezét:
– Tanár úr, nekem három kérdésem lenne:

Ebben a pillanatban megszólal a csengő, és a gyerekek kimennek szünetre. A következő óra elején a miniszterelnök megint azt mondja:
– Nos, hol tartottunk? Van még valakinek kérdése?

Erre jelentkezik Móricka:
– Nekem öt kérdésem lenne:
4. Hová tűnt a Pistike?
5. Miért csengettek ki 20 perccel korábban?”
És akkor most másold be ugyanezt az igencsak politikai tartalmű viccet Florida Kocsma chatre
ai5o3c.jpg

@Krisztoph Snow jó ez a “mindent like-olunk”, de most rólatok wan szó, felétek irányul a kritika.

Bocsáss meg, azt hittem örülnél a lajkomnak... az ember alapwetően kedweli, ha kedweli walaki... úgy sejtem nálad ez másképp lehet... akkor ezennel megpróbálok wisszább wenni a lajkolás műwészetéből... nálad. Csak próbáltam egy kis jó kedwet csempészni a hangulatodba :)

De miwel kritikus, még mindig wagy már nem wagyok nem tudom meghatározni mi számít ilyen súlyos kritikának, kérlek szólj nyugodtan rám, ha ez annak számít aztán én meg megteszem a lépést afelé, hogy lewegyem az érintett bejegyzésről azt a jó kedwet hozó lajkjelet.

:lovetw:

Bocsáss meg, azt hittem örülnél a lajkomnak... az ember alapwetően kedweli, ha kedweli walaki... úgy sejtem nálad ez másképp lehet... akkor ezennel megpróbálok wisszább wenni a lajkolás műwészetéből... nálad. Csak próbáltam egy kis jó kedwet csempészni a hangulatodba :)

De miwel kritikus, még mindig wagy már nem wagyok nem tudom meghatározni mi számít ilyen súlyos kritikának, kérlek szólj nyugodtan rám, ha ez annak számít aztán én meg megteszem a lépést afelé, hogy lewegyem az érintett bejegyzésről azt a jó kedwet hozó lajkjelet.

:lovetw:

Azt próbáltam jelezni, hogy a társaim által felvetett kérdésekre/problémákra nem érkezett érdemi, indoklással tűzdelt válasz semelyik felületen, ezzel szemben a support csapatnak arra van kapacitása, hogy fórumon dobálja a kedveléseket. Nevezzük építő kritikának, hogy javasoltam azt, hogy az idő erre fordított részét talán másba kellene fektetni.

Szabályzatunk világosan fogalmaz minden esetben:

§7) Botok, scriptek, makrók és proxyk

A botok és scriptek használata szigorúan tilos.

Példák: A következők cselekedetek kifejezetten tiltottak, de nem korlátozódnak le a következőkre:

• botok és scriptek használata, amelyek automatikusan begyűjtik a nyersanyagot;
  • kattintást helyettesítő botok vagy scriptek;
  • illegális előnyt adó vagy prémium funkciókat helyettesítő programok használata.

Büntetési rend nem nyilvános és nem javasolt feszíteni a határokat, hogy miből, mennyi fér bele.

Továbbiakban, mivel már megint kizárásokról lett szó:

Ismételten visszakanyarodtunk erre, amire már volt felhívás részünkről, hogy nem kerül kitárgyalásra. Ennek megfelelően történik a moderálás részünkről a továbbiakban.
Legalább akkor, ha már erre hivatkoztok, és ha már egy szabályzatról van szó, a helyesírási hibákat igazán kijavíthatnátok :)
Valamelyikőtök másolja be pl. a Geminibe, ha nem jön rá sokadik olvasásra sem, hogy mi az, ami hibás.
Szívesen.

több regisztrácó van mai napon mint 1 évben
:D
kicsit ritkítani kellene az újakat
:D

Vissza
Fent