Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Shadow Bandit

Veteran Member
Ez vicces,mert hogy a bónuszok mértéke amit a ruhák adnak szintenként,körülbelül a 2018-as szettek környékén vannak.
A munkapontosokon kívül kb mindegyik hasztalan,mert még 5-ös szintre húzva is értékelhetetlen pontokat adnának :)
Így van. Arra jó amire szokás szerint készítik... tehát ,,löknek" egy darabot az éhezőknek. Nem jön semmi különleges, alap dolgokat sem fejlesztenek. Az ígérgetés évek óta megy, és csodálkozunk a létszám fogyásán.

Shadow Bandit

Veteran Member
Nem elég az évi eventek alatt bejövő 20+ új szett ,kellett még pár szemét :D.
@ChickenMcGuy a fejlesztő/admin csapat játszik is a játékkal vagy külön világban élnek?:D
Az admin csapatnak ehhez semmi köze. Ők közvetítenek, és szabályok alapján megteszik amit lehet. Korlátok közé vannak szorítva, tapasztalt és olyan játékosok akik mindent tudnak a játékról. A fejlesztők lehet nem tudják mi a West, vagy legalábbis nem érdekli őket. Nem foglalkoznak a játékkal, és nyilván a játékosok panaszai sem rajtuk csapódnak. Biztos vagyok benne, hogy minden közvetítve volt az évek alatt a fejlesztők felé, ők azonban törődés apró jeleit sem mutatják. Úgy gondolom mindig adnak egy apró dolgot, hogy a játékosok nagyrésze maradjon. Kíváncsi leszek mikor zárják be a játékot, mert még mindig fogyunk és nincs kedve senkinek várni a semmire.
Nincs rosszindulat abban amit írok, ezt tapasztalja a játékos közösség majdnem 100%-a valószínűleg. Ezek tények, a probléma egyáltalán nem az adminokkal van, hanem feljebb.

Ghost of Red James

Veteran Member
Mindenki tudja a problémát, az adminok a tehetetlenséggel kűzdenek. A fejlesztőknél akad el a történet sajnos.
@apabarat

A fejlesztőket is kár sarazni. Már ha még beszélhetünk többes számban (kötve hiszem). A West is egy projekt, amelynek van egy projektvezetőke és egy költségkerete. És akkor itt jön az, hogy kis pénz, kis foci.

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
ugyan mar mit vartok a jatektol ha 1 havonta jelennek meg frissitesek, 1 reszmunkaidos fejleszto van aki valoszinuleg nem is ismeri a jatekot, a menedzsment szar, sok nemzetnel az adminok korruptak azt csinalnak amit akarnak nemhiaba panaszkodnak mindenhol... es karacsonykor a gringokat penzert adjak, volt nemzet ahol gringoosztas elott hirtelen feltunt 4 5 uj admin XD tisztelet a kivetelnek

amugy egyebkent milyen frissitest akartok? 1 patchbe kilehetne adni par oranyi munkaval mindent ami kellene, utana mar nem lenne mit frissiteni :D

Shadow Bandit

Veteran Member
ugyan mar mit vartok a jatektol ha 1 havonta jelennek meg frissitesek, 1 reszmunkaidos fejleszto van aki valoszinuleg nem is ismeri a jatekot, a menedzsment szar, sok nemzetnel az adminok korruptak azt csinalnak amit akarnak nemhiaba panaszkodnak mindenhol... es karacsonykor a gringokat penzert adjak, volt nemzet ahol gringoosztas elott hirtelen feltunt 4 5 uj admin XD tisztelet a kivetelnek
A fejlesztőket is kár sarazni. Már ha még beszélhetünk többes számban (kötve hiszem). A West is egy projekt, amelynek van egy projektvezetőke és egy költségkerete. És akkor itt jön az, hogy kis pénz, kis foci.
Mindkettőtökkel teljesen egyetértek. Nem sározni akartam a fejlesztőt, biztosan oka van annak hogy heti 1 órát dolgozik körülbelül. Persze nem tudom mennyi a munkaidő, tudás stb... de ez iszonyat kevés amit az elmúlt években láthattunk.

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
egyszer próbáltam be regisztrálni német szerverre nem engedet be :) biztos tudta ki vagyok :D nos nekem lenne egy másik ötletem vannak kalandok amik 46 órások az ilyeneket meg lehetne röviditeni óránként 12 röggel ennek nagyobb értelme lenne
beregisztráltam neked:
Név: E-40
Jelszó: 123456789

de32 szeró volt az ajánlott

e-mailt nem erősítettem meg így még megváltoztathatod majd bármire

E-40

Active Member
üdv mindegyki
na szóval első nagy kérdés mi lesz azokkal a játékosokkal akik a kezdésnél a játéknál nem tudnak fel csatlakozni a facebookra mert ugye villogni fog majd a jel hogy nyomd meg de ha nincs face akkor ott fog villogni egész életünkben?
Ma éjféltől 16 éven alul facebook felhasználókat tiltják facebookról és csak személy igazolvány fel mutatással és arc videóval lehet holnaptól facebook felhasználó 16 év felett!

E-40

Active Member
már is megválaszolom a kérdésetek új facebook csinálás eredménye képen IP címre tiltanak mindenkit! tehát mire be regisztrálnál másik nevet már be sem tudsz lépni az újjal sem!

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
üdv mindegyki
na szóval első nagy kérdés mi lesz azokkal a játékosokkal akik a kezdésnél a játéknál nem tudnak fel csatlakozni a facebookra mert ugye villogni fog majd a jel hogy nyomd meg de ha nincs face akkor ott fog villogni egész életünkben?
Ma éjféltől 16 éven alul facebook felhasználókat tiltják facebookról és csak személy igazolvány fel mutatással és arc videóval lehet holnaptól facebook felhasználó 16 év felett!
már is megválaszolom a kérdésetek új facebook csinálás eredménye képen IP címre tiltanak mindenkit! tehát mire be regisztrálnál másik nevet már be sem tudsz lépni az újjal sem!
3 dik mivel nem tudsz belépni a facebookra innentől kezdve a facebookon a the west fórumra sem enged be!
na akkor most hogyan tovább??

Nyugodtan lépj velünk kapcsolatba a Support rendszerén keresztül, ha esetleg továbbra is problémákba ütközöl :)

Fent