Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Mr. T.

THE DEVIL
Honnan az info ? Hogy 4 lehet

Pedig az ember azt hinné, hogy a játékosok tisztában vannak a szabályzattal..

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Pedig az ember azt hinné, hogy a játékosok tisztában vannak a szabályzattal..

Nahát, ebben igazad van, de nem mindenkire vonatkoznak a szabályok? :oops:(6 harc naponta :( )

Mr. T.

THE DEVIL

Nahát, ebben igazad van, de nem mindenkire vonatkoznak a szabályok? :oops:(6 harc naponta :( )

erre @ChickenMcGuy tudja a megfelelő választ.. :)

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
A szókeresős játéknak mikor várható az eredményhirdetése?

Kedves Játékosok,

Kezdésként lássuk melyik szó nem található meg Henry feladványában: SÖRPEREC

Most pedig jöjjenek a szerencsés nyerteseink:

A nyereményeiteket a Support rendszeren keresztül kérelmezzétek a Versenyek kategóriában, amelyet 2025.11.30. 23:59-ig tehettek meg.

Gratulálunk a nyerteseknek! Reméljük mindenkit viszontlátunk a következő játékunk során.

Üdvözlettel,
A The West Csapata :lovetw:

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
@ChickenMcGuy Miért próbléma ha az ember óránként hiv ki erődőt ?Megvan a minimális létszám néha igy is ki adja a max T.P t és nekünk megéri?!
Plusz a minimális kötvényen kivül semmi más juttatást nem add. Természetesen elvárják hogy eredményekben legyen 2700 harcod + xy minden más.
Ha nem így akkor hogyan tudod ezt elérni?
A templom építés nem terheli a szervert ? Ki szavazta ezt igy meg ?
Spam csatának minősül ha óránként hívsz ki erődöket, bár nem tudom pontosan a magyar szabályokat erről mi számít bele.

Például a csapat által szervezett Awesomia csata előtt vagy után 2 órát kell minimum hagyni, vagy 3 órán belül 3 vagy annál több csata nem lehet. 24 órán belül nem lehet 5 vagy több egymást követő csata, ahol a harcok közt kevesebb mint 1 óra van.... (Ennél egyébként több van, meg eltérő lehet)

Angol szerveren speciálisan a csapat által más szabályok is vannak érvényben. (Pl 3 órát hagyunk a csaták közt stb... Vagy ha azonos szövetség hívja a harcot akkor megint más vonatkozik oda, ezek nyilvánosan vannak és tud róluk mindneki)

Ha nincsenek szabályok, akkor káosz van. Idővel el lehet érni az eredményeket, más eredmény is van ami rengeteg időbe kerül. (Pl 250-es szint) Az eredményeket nem az admin csapat alkotja meg, hanem fentről érkezik... Közvetítő szerep van.
Nem feltétlen a szerver terhelése miatt, de több okból is így korrekt. Időben oda lehet érni például egyik harcról a másikra, de legjobb oknak azt látom amit vastaggal emeltem ki.

A kérdés nem hozzám szólt, de remélem tudok segíteni valamennyit... jártas vagyok talán ebben a témában.

Ahogy @Shadow Bandit is írta, Spam harcnak minősülnek az ilyen hívások, létszámtól függetlenül. A spam szabályozás egységesen került bevezetésre mindenhol, tehát nem csak nálunk van ilyen.

Állítólag 4 harc mehet egy nap mivel “ megterheli a szervert” :D
Honnan az info ? Hogy 4 lehet

Az enyhítő tényezők közé tartozhatnak:
  1. Események, amelyek eseményvalutát, vagy kalandok, amik jelentős jutalmakat adnak az erődharcon való részvételért:
    - Ilyen esetekben a játékosok több erődöt is kihívhatnak, amíg az erődharcok közötti idő legalább 2 óra, és nem haladja meg a napi 6 erődharcot.

Előfordulhat olyan helyzet, amikor 4 harcnál több is lehet egy napra lebontva.

Tökéletes példa erre a speed szerverünk is :)

Deleted User - 846238

Vendég
Látom baj volt a kis fiókokkal, mert lehetetlenség beköszönni a chatre. Gondoltam írok egy körlevelet mindenkinek, hogy biztos van annak a pénznek jobb helye is. De a scriptek nem mennek, szóval ez van. Valószínűleg béna vagyok. Szóval csak itt hagyok egy kis lenyomatot még.

Ömm... Asszem ennyi. Játsszatok Robbanó cicák kártyajátékot. Szerintem jó móka.

Ja igen, még egy kis közhely.

1761857390690.png

Na, puszi, talán 5 év múlva.

Fent