Spam csatának minősül ha óránként hívsz ki erődöket, bár nem tudom pontosan a magyar szabályokat erről mi számít bele.
Például a csapat által szervezett Awesomia csata előtt vagy után 2 órát kell minimum hagyni, vagy 3 órán belül 3 vagy annál több csata nem lehet. 24 órán belül nem lehet 5 vagy több egymást követő csata, ahol a harcok közt kevesebb mint 1 óra van.... (Ennél egyébként több van, meg eltérő lehet)
Angol szerveren speciálisan a csapat által más szabályok is vannak érvényben. (Pl 3 órát hagyunk a csaták közt stb... Vagy ha azonos szövetség hívja a harcot akkor megint más vonatkozik oda, ezek nyilvánosan vannak és tud róluk mindneki)
Ha nincsenek szabályok, akkor káosz van. Idővel el lehet érni az eredményeket, más eredmény is van ami rengeteg időbe kerül. (Pl 250-es szint) Az eredményeket nem az admin csapat alkotja meg, hanem fentről érkezik... Közvetítő szerep van.
Nem feltétlen a szerver terhelése miatt, de több okból is így korrekt. Időben oda lehet érni például egyik harcról a másikra, de legjobb oknak azt látom amit vastaggal emeltem ki.
A kérdés nem hozzám szólt, de remélem tudok segíteni valamennyit... jártas vagyok talán ebben a témában.