Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Ghost of Red James

Veteran Member
Csak egyet ne felejtsen el itt senki kérem, ha lehet:

Lehet okokat meg kifogásokat keresni, de szerény véleményem szerint...

A profizmus nem szorul magyarázatra Goldy esetében!

(Szerintem bőven elég, ha szimplán csak gratulál neki mindenki, aki tud és akiben nincs irigység, hiszen az, hogy elérte a maximális játékszintet az már a múlt és nem lehet meg nem történté tenni, semmi ráhatásunk nincs arra, hogy lenullázódjon a szintje újra vagy más történjen vele...)

Örülni kell vele és kész, de semmiképp sem segít, ha most neki álltok ellene írni... ;)

Nem adja ki a matek, Krisz!

Goldberger

Active Member
Engem az érdekelne,hogy elmondásod szerint max napi 4 órát tettél bele.
Mégis hogy jön ki akkor napi 2m átlag tp?
Ha levesszük a napi bónuszt,ami a 4. Napon sem lehetett sokkal több 1m-nél,még akkor is extrém ez a tp mennyiség.
Természetesen gratulálok,csak az elmondottak alapján a számok nem tiszták.
Kedves Pedro!
Azt írtam le,hogy nem ültem egész nap a gép előtt, é az nem jelenti,hogy csak ennyit játszottam. Tudod van telefon is ...

Goldberger

Active Member
Kedves Játékos társak!

Amit leírtam azt azzal a céllal tettem meg,hogy ha valaki a jövőben elszánná magát hasonló dologra,hogy gyorsan letudja 250 ig megtudja mivel jár. Nem gondoltam,hogy ekkora cunamit indít el az írásom. A részemről leírt gondolatok őszinték voltak. Firtattátok a nap tp-t ami a profilomon is rajta vannak dátumokkal ami szintén nyomon követhető,főleg annak a figyelt. A napi óraszám gép előtti részről szólt,de tudjátok van telefon is a világon...
Végül pedig mindenki keres ebben a játékban 1 célt vagy valamit amit elakar érni. Én úgy döntöttem,hogy gyorsan letudom. Ennyi

Kanyim

Veteran Member
Nagy gratula a 250hez, én csak tudom mennyi meló lehetett benne.

Aki meg a számokbéli ellentmondást keresi, azoknak azt tudom mondani, hogy mint mindenben itt is a részletekben rejlik lényeg. 1-2 óra reggel és 1-2 óra este a gép előtt..... plusz még minimum 10+ óra napközben mobilon.
(Utóbbit nem számszerűsítették, de kikalkulálható. Naponta 2m haladást nézve, ebből levonhatjuk a napi belépésiket amiknek átlag 500k-t vegyünk (eleinte kevesebb, később több). Mivel többféle melót is lehet végezni és pontos felszereléshez nem kalkulálom ki, de vegyünk egy átlag 400TP-t 15 sec-re amit ha a maradék 1,5m-re vetítünk akkor az napi 3750db 15seces meló, ami még nulla sétával nézve is majd 16 óra pörgetés szóval remélem magasabb TP átlagot hozott ki, de a nagyságrendek érzékelhetőek. (A karakter lapokon mindenki megnézheti ki hány db befejezett munkánál jár, aktívan pörgető játékosoknál igen magas értékeket is lehet látni)

Shadow Bandit

Veteran Member
Régen évekig játszottam (8-10-12 éve), aztán elosztogattam mindenem, abbahagytam, törlődött a fiókom, most pedig nosztalgia gyanánt visszatértem (régen más néven voltam fent), magammal hozva páromat is, célként kitűzve, hogy játszunk egy jót amíg élvezzük és megmutassam Neki, hogy milyen is a West, mint játék... :) (Azt sajnálattal vettem észre, hogy 1-2 világon kívül a többin 200-300 játékos van, feltételezem azok közül sem mindenki aktív... szépen kihalt a közösség... Floridán próbálkozunk most aktív világunkknét, de azért kicsit felmerült a kérdés bennem, hogy van-e értelme, tudunk-e érvényesülni majd?!)

A fenti téma kapcsán azt boncolgatjátok, hogy hogy sikerülhetett a 250-es szint, hogy jön ki a matek, stb... nekem meg mint visszatérő játékosként aki sosem vette vérkomolyan a játékot, az első kérdésem a 250-es szint és a fenti beszámoló alapján inkább az, hogy valójában élvezte-e ezt Goldi vagy inkább már egy berögződés, egy "muszájként, csak azért is" elérendő célként tekintett rá?
Ne viccelj, ezt nem lehet élvezni. Napi 4 óra gép előtt meg 10 telefonról amiben folyamatosan 15mp munkákat nyomsz az senkinek nem élvezetes. El akarta érni, ezért megtett mindent. Időbe került, de sokat nyomta és el is érte.

Kanyim

Veteran Member
Hogy jön ki 400ra a 15seces tp?

Nekem 197es szinten 337 a róka (TP BUFFAL, ezüst róka)
Gondolom TP bónuszos hétvégén végig tolta, volt némi tombolás TP lötyi (akár fél szint is 15m magas szinten), éjszakai templom építés is hoz kb 100k-t. Szóval ilyen dolgok torzíthatják a TP átlagot.
Nekem ami meghökkentőbb az az hogy napi átlag 1,4m-t kell lenyomnia ami még 400TP-vel is nézve a 3500db 15 seces meló naponta. Én nem keveset toltam ilyet, így ebben képben vagyok. Papíron 240et is lehetne tolni 1 órában, de ahhoz 1 melón, kb folyamatosan odafigyelve lenni amit max néhány órán át lehet kivitelezni, irreális 1 napon át (pláne nem hónapokig) Reálisan nézve olyan 150db kivitelezhető óránként, néha kicsit kevesebb néha kicsit több. Én amikor toltam 1200-1700 közötti napi átlaggal haladgattam. Ha nagyon megerőltettem akkor elértem a 2000+, rekord napokon valami 2600+ is voltak de nagyon nem élveztem mert akkor konkrétan az egész nap csak erről szólt. Így nekem a 3500as napi átlag (vagy akár csak 3000es) több hónapon át az a felfoghatatlan kategória, de gratula a kitartásodhoz, mert én fele ilyen haladásnál is azt éreztem erről szól a napom.

apabarat

Veteran Member
Most akkor ha 8 hónapig (plusz az azelőtti idő) fárasztó/unalmas volt,nekem ez jut eszembe a speed ről pedig az igazán nem tart ennyit.
Akkor kérdem én most mi változott ahogy látom t.p szedsz templomépítésből ?!
Persze természetesen le a kalappal a kitartás és a bele ölt idő miatt..
De a játék jelenlegi szakaszába most mi az a pont ami más lett ? Ahogy látom az erődharc el doradó szerveren is kimagasló a párbaj gondolom ugyan csak.
Természetesen én is más is fejlődni akar/próbál csak lehet ugyan ezt gondolják a játékosok nagyrésze is sajnos a jelenlegi állapotában az emberek nagyrésze megszokásból jár fel .

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Azt, hogy még vannak harcok. Ezek szerint még érdekel valakit, és költ oda pénzt is. :D

Reméljük többet is :) Részünkről mi továbbra is fogjuk szorgalmazni, hogy új költözési útvonalak is nyíljanak meg az év során, ezzel is elősegítve az aktív és élvezetesebb játékot.

apabarat

Veteran Member
@ChickenMcGuy Miért próbléma ha az ember óránként hiv ki erődőt ?Megvan a minimális létszám néha igy is ki adja a max T.P t és nekünk megéri?!
Plusz a minimális kötvényen kivül semmi más juttatást nem add. Természetesen elvárják hogy eredményekben legyen 2700 harcod + xy minden más.
Ha nem így akkor hogyan tudod ezt elérni?
A templom építés nem terheli a szervert ? Ki szavazta ezt igy meg ?

Shadow Bandit

Veteran Member
Spam csatának minősül ha óránként hívsz ki erődöket, bár nem tudom pontosan a magyar szabályokat erről mi számít bele.

Például a csapat által szervezett Awesomia csata előtt vagy után 2 órát kell minimum hagyni, vagy 3 órán belül 3 vagy annál több csata nem lehet. 24 órán belül nem lehet 5 vagy több egymást követő csata, ahol a harcok közt kevesebb mint 1 óra van.... (Ennél egyébként több van, meg eltérő lehet)

Angol szerveren speciálisan a csapat által más szabályok is vannak érvényben. (Pl 3 órát hagyunk a csaták közt stb... Vagy ha azonos szövetség hívja a harcot akkor megint más vonatkozik oda, ezek nyilvánosan vannak és tud róluk mindneki)

Ha nincsenek szabályok, akkor káosz van. Idővel el lehet érni az eredményeket, más eredmény is van ami rengeteg időbe kerül. (Pl 250-es szint) Az eredményeket nem az admin csapat alkotja meg, hanem fentről érkezik... Közvetítő szerep van.
Nem feltétlen a szerver terhelése miatt, de több okból is így korrekt. Időben oda lehet érni például egyik harcról a másikra, de legjobb oknak azt látom amit vastaggal emeltem ki.

A kérdés nem hozzám szólt, de remélem tudok segíteni valamennyit... jártas vagyok talán ebben a témában.
@ChickenMcGuy Miért próbléma ha az ember óránként hiv ki erődőt ?Megvan a minimális létszám néha igy is ki adja a max T.P t és nekünk megéri?!
Plusz a minimális kötvényen kivül semmi más juttatást nem add. Természetesen elvárják hogy eredményekben legyen 2700 harcod + xy minden más.
Ha nem így akkor hogyan tudod ezt elérni?
A templom építés nem terheli a szervert ? Ki szavazta ezt igy meg ?

Fent