Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

• Témaindító Témaindító DeletedUser
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Sziasztok!

Mivel hamarosan jön a karácsony,és az év végi vásár,megkisérelek kötvényt "cserélni" ,illetve cserepartnert találni.
Floridára vinném kötvényeim.
Van kötvényem nevadán,oregonon ,de azt nem számoltam még össze.
V1-en jelenleg 1650 kötvényem van,
Eldon pedig 2800 kb,ezeket "cserélném" floridára elsősorban.
Ha valakit érdekel,kérem keressen meg privátban ,legtöbb szerveren Pedro José Donoso néven,eldon Blind Eagle néven.
Továbbra is keresem partnerem az üzletre :D

Hogyan lehet kötvényt cserélni?
Úgy,hogy jön a karácsonyi vásár,és lehet venni zsákokat belőle.
Pl nekem van 750 kötim kentán,neked flon,és én veszek kentán 10db 2024-es zsákot,aminek a tartalmát neked adom,te pedig floridán veszel 10db 24-es zsákot és a tartalmát odaadod nekem.
Több éve cserélek így én és még jó pár ember,ilyen módon tudunk kötvényt cserélni,ha már a rendszer máshogy nem engedi :)

Úgy,hogy jön a karácsonyi vásár,és lehet venni zsákokat belőle.
Pl nekem van 750 kötim kentán,neked flon,és én veszek kentán 10db 2024-es zsákot,aminek a tartalmát neked adom,te pedig floridán veszel 10db 24-es zsákot és a tartalmát odaadod nekem.
Több éve cserélek így én és még jó pár ember,ilyen módon tudunk kötvényt cserélni,ha már a rendszer máshogy nem engedi :)
Értem. Ezt simán csinálhatjuk. :D

Már bejelentésre került bétán a közelgő esemény, itt szokás szerint később szokott érkezni.
https://forum.beta.the-west.net/index.php?threads/gift-hunt-holiday-sale-2024.5005/#post-57252
A Linkre kattintva angolul tudjátok ezt megnézni.

Bár nem tudom az új szett darabjainak értéke egyesével mennyire lesz alkalmas MPI-re esetleg harcra, illetve maga a szett mennyire lesz más holmikhoz képest használható valamire, hamarosan kiderül majd. Ha lesz erre igény akkor szívesen segítek kideríteni azoknak akik esetleg nem jártasak a témában.
Gyűjtsétek a kötvényeket, tartogassatok pénzt és ne költsétek majd el fejetlenül. Én ezeket javaslom így elsőre, bár lehet addig még írok erről egy rövid összefoglalót.
Fejlemény az új szett bónuszairól!
Már elérhető TW calc-on a szett, így röviden egy pár dolgot szólnék róla.

A ruhaszett :
Bónuszait a Davis ruhaszetthez tudom hasonlítani azzal a különbséggel, hogy a Davis sokkal jobb.
(Harcról van szó természetesen, és sebzésről) Mind a két szett alkalmas támadni és védeni egyaránt, a Davis viszont jóval erősebb.
Ha a ruhaszett ezen részét nézzük felesleges, másra nem használható érdemlegesen. Afegyver és állatszettről hasonlóan gondolom.

Mire jó akkor mégis a ruhaszett ?
MPI-re ?
Minden darabja 1 Támadást ad. A szettbónusz 7 támadást ad, ha teljes szettet használod.
Szettbónusz támadás :
2 esetén : 1
3 esetén : 2
4 esetén : 3
5 esetén : 5
6 esetén : 7
A fejlesztés mindegyik darabra +1 támadást ad. (1-es szint felett nem változik)

Elmondható tehát, hogy ez a szett NEM jobb mint a Josefa szett MPI-re.

Az állatszett bónusza 7 támadás, darabjai 1-1 támadást adnak. Fejlesztve +1 és +1 érhető el velük 1-es szinten. 1-es szint után nem növekszik az érték.

A fegyverszett bónusza 5 támadás, darabjai 1-1 támadást adnak. Fejlesztve +1 és +1 érhető el velük 1-es szinten. 1-es szint után nem növekszik az érték.

Mire jó tehát ? Sajnos nem jöttem rá... Szerintem semmire, de várom hátha valaki átlátja jobban nálam.

https://tw-calc.net/sets/holiday_2024_set_1
https://tw-calc.net/sets/holiday_2024_set_2
https://tw-calc.net/sets/holiday_2024_set_3

Shadow Bandit

Mire jó tehát ? Sajnos nem jöttem rá... Szerintem semmire, de várom hátha valaki átlátja jobban nálam.
Egy "buffer" lenne, a szektorodban a társaid bónuszait növeli, hasonlóan a Fekete szívű halott szetthez.
Pontokban gyengébb, szektorbónuszaiban kicsit erősebb és fejleszthető a másik szettel szemben.
Egyetértek, nem jó semmire. Ha eddig volt Fekete szívű a szektorodban, a különbséget észre sem fogod venni, ha ahelyett ebben lesz valaki.
asd.jpg

Tapasztalt MPI-seket szeretnék kérdezni mi a véleményük egy 1-es szintre fejlesztett Gringó vs 4-es lasszó között. (Mind a kettő szettben)
Melyiket fogadnátok el szívesebben, és miért ?

Számomra szükséges lenne megerősítés ebben, köszönöm a segítséget!
Hosszabb távon 4-es lucille a sebzése miatt jobban megéri 175+ mindenképp
Alacsonyabb szinten, 150 körül még a Gringot javasolnám használatra

Vissza
Fent