• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Keresési eredmények

1. Zaszi

Kibeszélő Vadnyugati Péntek 2023

Üdv. Az én véleményem szerint nem azzal van baj, hogy ezek a szettek újra-s újra eladásra kerülnek, hanem azzal, hogy ugyanazon az áron amin eleve bekerültek 4-5 éve. Jó lenne ha évente 5-10%-ot esne az áruk, így pl. az arany lószett ami 2018-as már 25-50%-al kellene olcsóbb legyen az eredeti...
  2. Zaszi

2023 Hálaadás-kvízjáték

1.c, 2.a, 3.b, 4.b, 5.b, 6.a, 7.c, +1 Boldog hálaadás napját!
  3. Zaszi

Kibeszélő Halottak napja 2023

Üdv. Nekem a végén a 40 ingyenes nyitásból v1-en 19x elsőre halál az 47,5%-ban elsőre halál. Bétán 26 ingyenes nyitásom volt az event alatt, ott 7x halál elsőre az 26,92%-ban elsőre halál. Több világon nem vagyok így más összehasonlításom nincs. Egyformán random módon nyitottam, mind2...
  4. Zaszi

Nekem 5 nap alatt a 10 ingyenes nyitásból 1x nem volt elsőre halál v1-en, mondhatjuk, hogy nem volt szerencsém, de 2008 óta játszok és ilyen soha nem volt. Értem én, hogy kell a rögvásárlás de kizárt, hogy ezzel engem rögköltésre motiváljanak, majd megszerzem 2024 karácsonykor a szetteket.
  5. Zaszi

Mindkét ingyenes nyitásból elsőre halál, a legfontosabb az lenne, hogy ne költsön senki rögöt, ha csökkenne a rögfogyasztás talán végre változtatnának ezeken az unalmas eventeken (ezen már 1x megtették).
  6. Zaszi

Kibeszélő 2.209-es kibeszélő

Jön egy kalandsor istállósoknak :D, (addig árverezhető lesz a bőrborítás).
  7. Zaszi

Kibeszélő Oktoberfest 2023

Üdv. Nem teljes a lista, mert néha telefonról is nyitottam, de kék lötty 1 sem jött, magyar szerveren. Bétán is csak 1 az összes nyitásból. Azokat a %-at fölösleges odaírogatni. No Comment.
  8. Zaszi

2023 Oktoberfesti kiszámoló

Zaszi, V1
  9. Zaszi

2023 Oktoberfesti képtalány

Zaszi, V1
  10. Zaszi

Kibeszélő Függetlenség napja 2023

Üdv. Hol van a tűzijáték tároló? Bétán bent van. tűzijáték tároló
  11. Zaszi

2023 2023 - Függetlenség napi játék

Világ: V1 Szettötletem: Még 1 haszontalan szett Fő képességek: úszás, állati ösztön További képességek: ütőerő, lövés Bónusz: 5 Ima Egy szett lenne a több 100-al együtt ami semmire sem jó. Kinézet: Úgy képzelem el mint a darth vader jelmezét a csillagok háborújában, az állat pedig lehetne a...
  12. Zaszi

Kibeszélő 2.200-as kibeszélő

Üdv. "A "Vadászidény" kalandsor 12 kalandot tartalmaz, és elérhető a legalább 170 szintű játékosok számára, akik lezárták" Most komolyan, ki fejleszti ezt a játékot? Egy 170-es szinttől elérhető kaland, hogy adhat csak 900 tapasztalati pontot? Megértem, hogy azok a kalandok amik kis szinttől...
  13. Zaszi

2023 Keresd a kincset!

1. Shadyland 2. bank - Munkavállalás bankárként 3. ítélni - Munkavállalás bíróként 4. történelmének atlasza - Munkavállalás történésznént 5. régész - Munkavállalás régészként X. unikornis
  14. Zaszi

Kibeszélő Régi tárgyak kiárusítása - 2023

A hawaii tárgyak miért nincsenek bent külön-külön? Azokat a drága ládákat senki nem veszi meg.
  15. Zaszi

Kibeszélő 2.199-es kibeszélő

Automata fordító, de a lényeg érthető. :D erről ennyit.
  16. Zaszi

XI. Játék

17. Zaszi

X. Játék

24
  18. Zaszi

IX. Játék

A2, B3, C1
  19. Zaszi

VIII. Játék

Az első karácsonyom a Westen. még e-mailben jött róla értesítés.
  20. Zaszi

VII. Játék

MPI fejlesztést: több pályát, normális nyereményeket. Elég a TURKÁLÓ bővítésből!
Fent