Keresési eredmények

1. 2022 Kívánságlista 2022

Köszönöm! :)
  2. 2022 Kívánságlista 2022

Világ: Nevada Tárgy: J. Cortina nyílpuskája
  3. 2022 Oktoberfest nyereményjáték

Világ: Florida Szürke mezőbe kerüljön be az 5% TP lötyi, zöldbe 10%, kékbe 25%-os. Energia táska és motivációs táska bevezetése a nagyon ritka cuccok közé (a 48K-s kategóriába és ha az ember azt már megszerezte vagy volt is neki, akkor egy leheletnyivel több esély a másik nyereményekre)...
  4. Kibeszélő Legyen teljes a húsvéti szetted kiárusítás

Köszönöm Klar a válaszod! :)
  5. Kibeszélő Legyen teljes a húsvéti szetted kiárusítás

Érdeklődnék, hogy fejleszthető-e a lószett? Lehet, hogy volt róla szó, csak elkerülte a figyelmem.
  6. Kibeszélő Halottak napja 2021

Popim köszöni a puszit! :) De hova van leírva ez? Vagy csak én nem találtam? Te megtaláltad? Így emlékeztem, hogy tavaly is ez volt a rendszer, csak nem láttam írást róla.
  7. Kibeszélő Halottak napja 2021

Sziasztok! Ha elérjük a 140000 virágot, akkor x ezer újabb után kapunk 50 kötvényes borítékot (Vörös levél)? Elnézést kérek ha volt róla írás, csak átsiklottam volna felette!
  8. 2021 Függetlenség napi játék

Világ: Florida Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló Javaslat: Több "levél" bevezetése! Pl: Arany levél, Fekete levél. Tehát lehessen több kötvényt nyerni, többféle kiszerelésben!
  9. 2021 Júniusi Lottó

4-9-11-14-19
  10. Saját beküldésem - Második játék

YearEvent 2008Elindult a The West 2009Erődharcok bevezetése 2010Piac & Kereskedés bevezetése 2011Nadrágok hozzáadása a játékhoz 2012Megjelent a The West 2.0 2013A The West 5 éves lett! 2014Az MPI játékba kerülése 2015Tárgyak fejlesztésének a bevezetése 2016Az első Nemzetközi Erődharc Bajnokság...
  11. Saját beküldésem - Első játék

1-es: Húsvéti leszámolás 2-es: Októberfeszt 3-as: Halottak napi esemény 4-es: Szent Patrik esemény 5-ös: Függetlenség napja
  12. Továbbítva Piac-projekt: A lopások elleni hatékony fellépés, és a tisztességes játékosok támogatása

Javasolnám a visszaesők hosszú idejű kizárását! Egy alkalommal hibázhat, azt visszaadja és helyrehozza, onnantól nem hiba. De ha nem adja visza, az hiba. Másodiknál már nem nézném el, kizárnám minimum fél évre.
  13. Saját beküldésem - Második játék

A párok akik együtt táncoltak: Henry - Mrs. Anderson Maria - Calvin Scarlett - Seth John - Bella
  14. Kérdések és válaszok

Lyrinx! Elnézésed kérem, hogy mertem ebben a témába bármit is írni, mert úgy érzem ez a te érzékeny lelkivilágod nagyon megzavarta, hogy szerinted itt "toporzékolok" egy gondolatommal :-) Bocsánat! Halljunk csak Téged innentől és nyomd a kreatívabbnál kreatívabb ötleteid, ami abszolút nem lenne...
  15. Kérdések és válaszok

Mr.T.-vel értek egyet, hogy az INNO is akkor járna jól ha ilyen helyzetben nyomná be a rögvásárlási akciót. Ti pedig max annyit tehetnétek, hogy ilyet javasoltok nekik a jövőre nézve..... :cool:
  16. Kérdések és válaszok

Látom azért vannak gondok Nálad fejben :) Írtam én ilyet, hogy nekem nincs szerencsém vagy bármi ilyesmit? Annyit írtam, hogy egy ilyen "rögzabáló" eventél benyomhatnának egy akciós rögvásárlást. De lehet, hogy nekem sincs erre lehetőségem, hogy leírjam, akárcsak az INNO-nak semmire.....
  17. Kérdések és válaszok

Semmire sincs lehetősége szegény INNOnak. Talán úgy bérlik a programot szegények és nem férnek hozzá semmihez? Te miket gondolsz? :D :D :D
  18. Kérdések és válaszok

Azt ne mond, hogy random :) Ezt az INNO csinálja :) Akkor NE 2 alkalom legyen az event alatt, hanem az elején egy, hogy nekik is igazán megérje. Amúgy meg nagy butaság lenne ha az INNO nem az eventre rakná ezt az 1 alkalmat :) Mert ugye ha nem a "központ" állítaná be, akkor hülyén venné ki magát...
Fent