Keresési eredmények

1. 2026 18. Születésnapi meglepetés!

3db cetli I kategória:18. Születésnapi kabát,18. Születésnapi tollak,18. Születésnapi fogazott lánc,
  2. Új világ: R...?

Red Rock
  3. 2026 Tavaszi ünnepség

Üdv! Szerintem a 4 számú bejárat a jó. littlebigman
  4. 2026 Emlékműhely.

József Attila Részeg a sineken Egy részeg ember fekszik a síneken, A bal kezében tartja a butykosát És hortyog. Alszik hajnali hívesen. Az Éj az úton most üget el tovább. Kuszált haját már ékesitette sok Giz-gaz szeméttel lágyan az éji szél, Most hint az ég rá isteni harmatot S meg nem mozog...
  5. 2026 Húsvéti villámjáték - A tojásfa

Üdv! Szerintem 3db teli kosarunk lesz. Üdvözlettel:littlebigman -Dakota
  6. Kibeszélő 2.258-as kibeszélő

Teszt jelleggel nyitottam 3 db "félkész tábori szakács termékek" táskát, 375 kötvényért kaptam táskánként 1-1 összesen 3 db "Acél" terméket,valami szuper jó frissítés lett...
  7. Kérdések és válaszok

Üdv! "A beküldéseket 2026.02.27. 23:59-ig fogadjuk el" Gondolom rá egy hétre,kb...
  8. 2026 Maszkabál

Üdv! Maria Henryvel táncol,viszont addig John és Waupe megisznakminden whiskeyt a kocsmában bánatukban... littlebigman
  9. 2025 Oktoberfesti szókereső

Üdv! Az az egy szót, ami nem található meg teljes egészében a feladványban, az a sörperec.
  10. 2025 Oktoberfesti móka és kacagás?

Üdv! Szerintem a D a helyes válasz. littlebigman,Dakota
  11. Kibeszélő 2.251-es kibeszélő

Üdv! Csakhogy ne írigykedjünk a tábori szakács új receptjére, A"Téli élelmiszerkészlet" +1000% bónusza az ezüst Fegyverkereskedő kirablásánál 15 sec 272.Tp helyett 818.Tp-t ad, valahogy többre számítottam...(
  12. 2025 Nagy durranás... a plakáton?

Üdv! Szerintem a hiányzó arc betűjele a "C" Üdvözlettel:littlebigman-- Dakota
  13. 2025 Sportoljunk hát mi is! - Kártyapakli és a drillek keresése

Üdv! Szerintem Dámák vannak együtt,ill.a Joker egy alak csirkejelmezben,fegyverrel,ChickenMcGuy-ra tippelek...)
  14. Új világ: Q...?

Quentin
  15. 2025 John Valentin napi meglepetés ajándéka

Üdv! Szerintem 60.
  16. 2024 Novemberi igaz-hamis kvíz-Nyereményjáték

1.Hamis 2.Igaz 3.Igaz 4.Hamis 5.Hamis 6.Hamis 7.Hamis 8.Igaz 9.Igaz 10.Hamis +1.Igaz
  17. 2024 Henry és a varázscsiga - Nyereményjáték

Szerintem: "Vegyél elő 1db ...Tequila-t., majd morzsolj bele 1db .Kukorica-t..., adj hozzá 3db áfonyát, végül 2db .Indigó-t... , majd keverd össze jól... " Ételfestéket tud készíteni a Sarlatán Üdvözlettel:littlebigman
  18. 2024 Tanuljunk hát itt is! - Nyereményjáték

1:Lincoln fekete kalapja-Kéregetők királya-Találj 50.000 terméket munka közben 2:Lincoln csokornyakkendője-Hé Elhagytad a napot!-Utazz 100000000 mérföldet 3:Lincoln kabátja-William...De milyen William?-Zárj le 1500 kalandot 4:Lincoln fekete öve-Gazdasági miniszter-Gyűjts össze 5000 Union Pacific...
  19. 2024 Számaratás

Üdv! Szerintem a keresett szám az 5.
  20. 2024 Július-gyümölcstermő hónap

Üdv! Szerintem: A: Asimina triloba- 6: Munkavállalás szakácsként B: Madárberkenye- 7. Munkavállalás ügyvédként C: Sárkánygyümölcs-1: Gombaszedés D: Papaya- 5: Munkavállalás eladóként E: Opuntia- 2: Munkavállalás bankárként F: Fehér eper- 3...
Vissza
Fent