Keresési eredmények

1. 2026 Nagy durranás... madártávlatból?

Sziasztok! A csoportképen a kifeszített transzparensen nincs felirat!!! Üdv: Linx El Doradoról !
  2. 2026 Mesterségem címere...

Sziasztok! Gyártás: Cowboy pörkölt A szakmám szakács és ezt a fínom cowboy pörit bográcsban készítettem el a tábor közepén. A napi feladatok elvégzése után a legjobb egytál étel a fáradt csapat számára. A szükséges kést és a vágódeszkát a kovácstól és az istállómestertől vettem a piacon. A...
  3. 2026 18. Születésnapi meglepetés!

Sziasztok! 3 db. cetli II. kategória, John elegáns puskája. El Doradora kérem. Üdv: Linx
  4. Kibeszélő A The West 18 éves!

Sziasztok! Van valami leírás a "Barátod születésnapjáról" ???
  5. 2026 Tavaszi ünnepség

Sziasztok! A 4. út vezet a ládához. A nyereményemet El Doradora kérném! Üdv: Linx
  6. 2026 Húsvéti villámjáték - A tojásfa

Sziasztok! Kellemes Húsvétot kívánok! 3 db kosarat lehet összeállítani a 20 tojásból. El Doradora kérném a nyereményemet!
  7. 2026 Maszkabál

Szerintem a szerencsés választott: Henry Üdv: Linx El Doradoról. Szerintem a szerencsés választott: Henry Üdv: Linx El Doradoról.
  8. 2026 Rejtvényfejtők világnapja

Sziasztok! A helyes szám a 6. A nyereményemet El Dorado-ra kérem! :) Üdv: Linx
  9. 2025 - Karácsony 12 Napja III. feladat

Sziasztok! Megvannak a híres "Vizes banditák" !!! Párbaj: Linx Harry Lemon ellen Párbaj: Linx Marv Broker ellen Jól elláttam a bajukat! :D Az El Dorádoról jelentkeztem :! :D
  10. 2025 - Karácsony 12 Napja II. feladat

Szervusztok! Henry meghívta a barátait a kocsmába egy karácsonyi vacsorára. A barátok "összedobták" a vacsorát, mindenki hozott hozzá valamit. Gyártás: Halászlé A Halászlét John a Seriff hozta, Gyártás: Sült pulyka A Sült pulykát Henry sütötte, Gyártás...
  11. 2025 - Karácsony 12 Napja I. feladat

Sziasztok! Nagy sokára sikerűlt! Találtam egy Kobra fogat. Munkajelentés: Csörgőkígyó-vadászat A nyereményemet El Doradora kérem! Köszi és Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
  12. 2025 Henry és a bűbájital...

Sziasztok! Munkajelentés: Juharcsapolás = Édes Munkajelentés: Narancsszedés = Ízesítés Munkajelentés: Bogyószedés = Ízesítés Munkajelentés: Indigószedés = Kék Munkajelentés: Alkoholfőzés = Alkohol ( Vodka ) Így meg van mind az öt alkotórész. Ui. A nyereményeknél 2x16000 db...
  13. 2025 Oktoberfesti szókereső

Sziasztok! A hiányzó szó: SÖRPEREC (egyébként lehet találni egy SÖRPEREK szót :D ) A nyereményemet El Doradora kérem. Üdv: Linx
  14. 2025 Oktoberfesti móka és kacagás?

Sziasztok! Az OKTOBERFEST képbe a "D" kép illik. A nyereményt El Doradora kérem! Üdv: Linx
  15. 2025 Szalmabál - Csirkék és tehenek

Sziasztok! A megfejtés : Szalmatehén: 6 db. Szalmacsirke: 3 db. El Doradora kérném a jutalmamat! Üdv: Linx
  16. 2025 Nagy durranás... a plakáton?

Sziasztok! A helyes arckép a "C" A nyereményemet El Dorado világra kérem! Üdv: Linx
  17. 2025 Sportoljunk hát mi is! - Kártyapakli és a drillek keresése

Sziasztok! A három kártyalap ami egyszerre látható: a DÁMA. A Joker pedig, hát nem is tudom, milyen ruha ez ami rajta van, talán a Szellemírtók és az űrruha kombinációja narancssárga színben és úgy néz ki mintha gumiból lenne, "kakastaréjjal" a fején. A kezében pedig egy Ion ágyú, amiből egy...
  18. Kibeszélő 2.246-os kibeszélő

Hát ez az új küldi, " A vadnyugat nagy portréja" egy nagy büdös .....-t sem ér! A teljesítendő kalandok, még hagyján, az a szokásos. No de az, hogy ki kellet ütnöm 5 játékost is, akik ezentúl, biztos rám fognak vadászni és a végén a Waupe cuccok beszerzése ami egy csomó pénzbe került és...
  19. Új világ: Q...?

Nekem legjobban a Quartzburg, vagy a Quantico tetszik, de ami előszőr eszembe jutott a Q betüről az a Quo vadis West volt. Linx / El Dorado
  20. Kibeszélő Húsvéti esemény 2025

OK köszi :)
Vissza
Fent