Ma beléptem, vagy 2 percig gondolkodott a program, mire beengedett. Megcsinálom az első kalandot: 1 képesség pontot kaptam, és azt, hogy találkozunk jővőre! Szerintem ez tuti hiba, mert félévente 500 köti ajándékot szokott adni, most meg ez :)
Sok időm van benne, volt, hogy 10 világon játszottam, és hordtam mindent v1-re. 12000 aranyam van, Sorolhatnám .... Westeségnek élném meg, csak úgy abbahagyni.
Fontos javaslat: akik félévente lépnek be megnézni hátha változott semmi, előre konfigurálhassák a játékot. A templom is gyorsabban épülne, lenne több ezer 15mp, és minden nap menne erődre, ahová csak szeretné. Inkább rászánnék félévente 1 órát, minthogy elengedjem a westet.
Nem ad semmit, gyártottam vagy 300 terméket tizesével csomó fajtát. Lehet azért nem kapok, mert bénán már megszerezte azegybeépített ember az összeset. Vagy tényleg éveket kell várni rá?:(
Mi lenne ha mostantól a verziószámok csökkenének, és végrehajtanánk mindent visszafelé? 20 év múlva visszakerülünk a játék elejére, a west kezdetére. Szerintem nem mindenki emlékszik mindenre. Updatek helyett rollbackek. 0 fejlesztő, 51 játékos.
Chat gpt: "A The West azért változott alig 2009 óta, mert:
A fejlesztők inkább karbantartják, mintsem újítják,
Hűséges, de elöregedő közösség. A játékosok nem igénylik a forradalmi változásokat,
Anyagilag sem lenne megtérülő egy nagy újratervezés."
Bennünk van a hiba
Régebben szinte mindig voltam erődharcon, és utána alig kaptam valamit. Most meg, hogy nincs értelme játszonom, nem kapok semmit! Panaszkodni könnyű, frissíteni nehéz.
Azóta imádkozom, hogy megkapjam a 20000%-os teknőst. Mostmár jár nekem, Csirke intézkedj pls. Annyiban igazad van, hogy nem kattingatással értem el a jogosultsámat, hanem a templomban!