Keresési eredmények

1. Ötletek/javaslatok (új)

Ma beléptem, vagy 2 percig gondolkodott a program, mire beengedett. Megcsinálom az első kalandot: 1 képesség pontot kaptam, és azt, hogy találkozunk jővőre! Szerintem ez tuti hiba, mert félévente 500 köti ajándékot szokott adni, most meg ez :)
  2. Kibeszélő 2.252-es kibeszélő

E Igen, persze, naná, tuti, hogy nem.
  3. Ötletek/javaslatok (új)

Sok időm van benne, volt, hogy 10 világon játszottam, és hordtam mindent v1-re. 12000 aranyam van, Sorolhatnám .... Westeségnek élném meg, csak úgy abbahagyni.
  4. Ötletek/javaslatok (új)

Fontos javaslat: akik félévente lépnek be megnézni hátha változott semmi, előre konfigurálhassák a játékot. A templom is gyorsabban épülne, lenne több ezer 15mp, és minden nap menne erődre, ahová csak szeretné. Inkább rászánnék félévente 1 órát, minthogy elengedjem a westet.
  5. Kibeszélő 2.251-es kibeszélő

Nem ad semmit, gyártottam vagy 300 terméket tizesével csomó fajtát. Lehet azért nem kapok, mert bénán már megszerezte azegybeépített ember az összeset. Vagy tényleg éveket kell várni rá?:(
  6. Kibeszélő 2.250-es kibeszélő

A fórum legalább frissül.
  7. Kibeszélő Szerver zárás: Hawaii

Dac kocka közmondás: minél öregebb vagy annál gyorsabban telik az idő.
  8. Kibeszélő Szerver zárás: Hawaii

Most aktíváltam a karakteremet hávájon. Miért pont ez szűnik meg, azért nekem sem mind1, hogy melyiken nem játszom?
  9. Kibeszélő 2.248-as kibeszélő

Mi lenne ha mostantól a verziószámok csökkenének, és végrehajtanánk mindent visszafelé? 20 év múlva visszakerülünk a játék elejére, a west kezdetére. Szerintem nem mindenki emlékszik mindenre. Updatek helyett rollbackek. 0 fejlesztő, 51 játékos.
  10. Ötletek/javaslatok (új)

Chat gpt: "A The West azért változott alig 2009 óta, mert: A fejlesztők inkább karbantartják, mintsem újítják, Hűséges, de elöregedő közösség. A játékosok nem igénylik a forradalmi változásokat, Anyagilag sem lenne megtérülő egy nagy újratervezés." Bennünk van a hiba
  11. Kibeszélő 2.247-es kibeszélő

Vajon mi rejthet a 2,xx9-es verzió? Talán azt, hogy az x-et javították y-ra. Most megmondtam a jövőt.
  12. Kibeszélő A The West 17 éves!

Hihetetlen hír, 17 éve itt vagyok és jön QantálaMaca! Újvilágdöbbenet! Ezek után alig várom a 18.-ik szülinapot.
  13. Kibeszélő 2.244-es kibeszélő

Ott vagyunk már? Így is fel kellett adnom egy munkát miattad, mert csak pár hónap volt a lezárására. Várom az empit, és most pont ráértem volna.
  14. Kibeszélő 2.244-es kibeszélő

Mikor? sose vagyok fent. Írj konkrét időpontot légyszi.
  15. Kibeszélő 2.242-es kibeszélő

Régebben szinte mindig voltam erődharcon, és utána alig kaptam valamit. Most meg, hogy nincs értelme játszonom, nem kapok semmit! Panaszkodni könnyű, frissíteni nehéz.
  16. Kibeszélő 2.240-es kibeszélő

Azóta imádkozom, hogy megkapjam a 20000%-os teknőst. Mostmár jár nekem, Csirke intézkedj pls. Annyiban igazad van, hogy nem kattingatással értem el a jogosultsámat, hanem a templomban!
  17. Kibeszélő 2.241-es kibeszélő

X éve nem párbajozom, de ma sikerült lezárnom az azóta nyitva lévő párbajban eszméletlenre vert játékosok kalandját. Kapkodok ...
  18. Kibeszélő 2.241-es kibeszélő

Frissítettem magam, elszámoltam: -1-el több értelmes tárgy jelent meg.
  19. Kibeszélő 2.241-es kibeszélő

Felsorolom az értelmes tárgyak listáját: Mivel fárasztó volt összeírni, megyek is pihenni.
  20. Kibeszélő 2.238-as kibeszélő

Kikre gondolsz? Nem ismerek olyat. Ja és félévente válaszolok, mert pihi van.
Fent