Keresési eredmények

1. Ghost of Red James

2025 Nagy durranás... a plakáton?

C Ghost of Red James, Florida
  2. Ghost of Red James

Kocsma

Mekkora kár lenne olyan beállítással lenne nyitva az új szerver, hogy tiltva van a regisztráció. :D
  3. Ghost of Red James

Kocsma

Én nem akarlak győzködni semmiről. A képlet nagyon egyszerű: új világon nincs aktivitás, nincs rögvásárlás, nincs értelme fenntartani. Nem győzködni kell erről a tulajdonost, hanem nem kell pénzt és energiát belerakni az új világba és máris nem lesz nyereséges ismételten nyitni. De hangsúlyozom...
  4. Ghost of Red James

Kocsma

Így viszont bármilyen megmozdulás vagy javaslat felesleges az új világok nyitásának megállítására, régiek összevonására. Ezzel csak éltetitek azt az elképzelést, miszerint megoldás folyamatosan új szerverrel tizedelni a játékosállományt...
  5. Ghost of Red James

Kibeszélő A The West 17 éves!

Itt is van már bejelentő. Kibeszélő nem is értem, miért nincs. :D
  6. Ghost of Red James

Kibeszélő 2.246-os kibeszélő

Továbbra is szemet gyönyörködtető látni, hogy a minimális kreativitás legapróbb szikrája is kezd kihúnyni dizájn téren. Bár már megszoktuk a ruházatoknál, de mostmár a kalandsorok eredményeinél is divat lesz ugyanazt a képet látni, mint egy-egy korábbinál? A Vadnyugat nagy portréja...
  7. Ghost of Red James

Kibeszélő 17. Születésnapi Speed

@ChickenMcGuy Waupee, Maria és John ruhái is játékban vannak, azokról tudsz valamit ezen kívül? Tervezik bónusszal ellátni és megszerezhetővé tenni? A fényesek hasonlóan csak eventeken, nyereményjátékokon megszerezhetőek lesznek?
  8. Ghost of Red James

.net-en speed-en bekerült jutalomként a születésnapi szett, lehetne valami hasonló itt is. https://forum.the-west.net/index.php?threads/17-years-of-the-west-speed.62096/#post-809492
  9. Ghost of Red James

A párbajos is érdekes egyébként, mert 24 óra a minimum védelem, és hogyha aznap ütnek ki, amikor a kaland megjelenik, akkor bukovári. @ChickenMcGuy ez másodsorban azért sem sem szerencsés, mert a statisztikában ezeket normál kalandnak számolja, nem ismételhetőnek.
  10. Ghost of Red James

Új világ: Q...?

Quakertown
  11. Ghost of Red James

Köszönjük szépen! Fő történet lvl 170-hez is várható?
  12. Ghost of Red James

2025 Locsolkodós Költészet Napi Megemlékezés

Kölni kézben, fegyver tokban, Meglocsollak azon nyomban! Piros tojás nem kell ide, A pénzedet tedd kifele!
  13. Ghost of Red James

Kibeszélő 2.243-as kibeszélő

Köszi! Az oldalon sorba lehet rendezni esetleg a Fő történet részeit? Illetve nem ártana -bár tudom ez már "sok munkával" járő fejlesztés- egy játékban megjelenő gyors elérés gomb a KB-hez.
  14. Ghost of Red James

Kibeszélő 2.240-es kibeszélő

@ChickenMcGuy legalább lenne ismét egy feature, aminek örülnénk néhányan.
  15. Ghost of Red James

Továbbítva Erődharc Evolúció – Új mechanikák a csatákhoz

Nagyon szépen kidolgozott ötlet, látszik, hogy sok energiát fordítottál rá. Régóta nem erődöztem, egy jó kis átalakítás viszont nekem biztosan meghozná a kedvem! :)
  16. Ghost of Red James

Kocsma

Logikusan végiggondolva ez nekik egy profitnövelő ingyenreklám lenne, így nem hiszem, hogy bármilyen hátrányos jogkövetkezmény érne. Ugyanakkor tény, láttunk már itt meglepő dolgokat... Egy próbát mindenképpen megér, én Radics Petit céloznám meg. :D
  17. Ghost of Red James

Ötletek/javaslatok (új)

Ezt az LCM könnyedén meg tudja valósítani, egy jó kis újévi ajándék lenne, ha bekerülne. :)
Fent