Keresési eredmények

1. Pedro José Donoso

2025 Locsolkodós Költészet Napi Megemlékezés

"Vadnyugatról származik e jóféle kölni, Locsolásért cserébe elég csak mosolyogni! Nem kérek aranyat, ezüstöt se tán, Csak hadd locsoljalak meg,te szép vadnyugati leány!"
  2. Pedro José Donoso

Kérdések és válaszok

@ChickenMcGuy Jó ideje nem esett szó az újabb költözés megnyitásokról. Jó pár szerver van aminek az aktív játékosszáma közelebb áll a 0-hoz mint a 100-hoz. Várható bármi előrelépés ezeken a szervereken?
  3. Pedro José Donoso

El Dorado dumaláda

Teljes micte szettet vinnék flora,vagy eladó eldon flo fizuval,illetve pénzt is vinnék flora!
  4. Pedro José Donoso

Kibeszélő 2.243-as kibeszélő

Várjáááááá,mert jön a május,és a főnökség ráparancsol Chickenékre hogy nyissanak új szerót. Pléjer már nem lesz rajta,de azért megnyittatják.
  5. Pedro José Donoso

Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Hát,a legjobb volna arány nélkül :D
  6. Pedro José Donoso

Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

Floridán komplett jósnő szett eladó,illetve Eldoról mozgatnék egy komplett Micte szettet floridára,valamint pénzt is cserélnék eldoról Floridára!
  7. Pedro José Donoso

Kibeszélő 2.242-es kibeszélő

Azthittem a vígaszdíj jár mindenkinek,akinek nem jutott tojástároló. Ezek szerint a vígaszdíjból is korlátozott szám volt? Félreértés ne essék,ha semmit nem nyertem sincs probléma,csak azt hittem hogy a beküldést nem fogadtátok megfelelőnek,mivel első beküldésnél nem volt szerver jelölve.
  8. Pedro José Donoso

Ha már a húsvéti nyúlugrás posztnál nem lehet reagálni, @ChickenMcGuy ,elhibáztam mivel első alkalommal nem írtam oda a szervert,a második válasznál ugyan az volt a válaszom,csak világgal jelölve. Ennek ellenére még vígaszdíjat sem nyertem. Legalább hagynátok meg a lehetőséget az első...
  9. Pedro José Donoso

A zsákmány tud dobni gyűjtőkártyát is? Az mpi-s gyűjtőkártyák még nincsenek kész,és gondolkodok hogyan lehetne leghamarabb megcsinálni.
  10. Pedro José Donoso

2025 Húsvéti "Nyúlugrás"

Erősítsd meg a tüdődet,a húsvéti tojás nem fújódik ki magától. Florida
  11. Pedro José Donoso

Kibeszélő El Paso - A legveszélyesebb város II.

Jaja,ez érdekelne engem is.
  12. Pedro José Donoso

Kérdések és válaszok

@ChickenMcGuy téged tudlak pingelni,de főleg a FLoridáért felelős supp tagok felé szól a kérdés. Nem úgy volt hogy változott a "direktíva" és nem lehet spam harcokat hívni az ellenfél megtévesztése vagy bosszantása céljából? Floridán a következő másfél órában 6 harc fog lemenni. Ezzel úgy...
  13. Pedro José Donoso

Kibeszélő 2.240-es kibeszélő

A magad nevében beszélj Krui :P
  14. Pedro José Donoso

2025 Az erdők világnapja-Nyereményjáték

Munkajelentés: Munkavállalás mozdonyszerelőként
  15. Pedro José Donoso

Köszönjük szépen,reméljük bekerül a megvalósításra kerülő ötletek közé! :) Annyival kiegészíteném,hogy mivel egyesével kell vásárolni a tárgyakat,így sajnos ha túl gyorsan vásárol valaki,sokszor szerverhibát is dob neki. Ez up shopnál speed szerveren még jellemzőbb szokott lenni. Amennyiben...
  16. Pedro José Donoso

Kérdések és válaszok

Üdv! @ChickenMcGuy újabb kérdés. A következő speed mikorra várható? Illetve milyen tematikára lehet számítani kb? Ha szabad még ötletet feldobni ,szerintem sokan látnának szivesen egy csapatos speedet,akár párbajos tematikában is, pl 5 fős városok max,és akár a párbajpontszám alapján...
  17. Pedro José Donoso

A következő sokak által kért újítás lehetne az,hogy a városi boltokból lehessen több tárgyat egyszerre vásárolni. Rengeteg bolti cucc jó szintezve,de amikor valamiből 100+ darabot kell venni,és nem saját városban van,másoktól olyat kérni hogy vegye meg és tegye ki nem túl kényelmes jelenlegi...
Fent