Keresési eredmények

1. deakcsaba

Kocsma

Nem akartam leírni mert senkinek semmi köze hozzá de 6 éve derült ki, hogy Parkinzon koros vagyok.. Szóval nagyon nehezen türőm azóta ha piszkálnak..És igen látott orvos kezel is...
  2. deakcsaba

Kocsma

Köszi szépen.:)
  3. deakcsaba

Kocsma

vicces ja nem téged vert le sírhatsz is...
  4. deakcsaba

Kocsma

Ki ez a Dr.Direspect? A Philadelpia világban top2 párbajos. Az elején engem is támadótt. Nagyon veri a mellét.... Prémiumoska...
  5. deakcsaba

Kocsma

Illetve hazudtam mert van egy 27 szintü karakterem. De ráuntam.Nézelödni fel fel megyek azt ennyi..Nekem az nem szórakozás mikor zsír gazdag prémiumozok rám másznak..
  6. deakcsaba

Kocsma

Benéztem az új világba... Továbbra sincs kedvem játszani.:(
  7. deakcsaba

Kocsma

Köszönöm szépen.
  8. deakcsaba

Kocsma

Miért lenne vicc?.:D És köszönöm a köszöntést
  9. deakcsaba

Napi névnapi köszöntő Enzotól ♥

Köszönöm szépen és minden Csaba nevü játékos társamat Isten éltessen nagyon sokáig.:)
  10. deakcsaba

Kocsma

Köszönöm szépen.:) Hát ez az pedig te elég kíváló játékos vagy.:) Szerintem az ilyen játékosokat meg kellene becsülni...:) Hiszen ők belőlünk élnek és nem fordítva!
  11. deakcsaba

Kocsma

Á azért ez szép mondhatom.:( Az adminok büntetni, kizárni tudnak ha olyat írok de mint játékost ugye a névnapján nem tudnak felköszönteni.:( Tehát azért ez nagyon nem szépdolog..:( Szolgáltatás semmi csak a saját érdekek... Vegye a játékos a prémiumot, fogadja el a szabályokat de kedves...
  12. deakcsaba

Kocsma

És ajándékba 800 arany.:D
  13. deakcsaba

Kocsma

Ne legyen. Most indult egy nem is olyan rég.
  14. deakcsaba

Kocsma

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
  15. deakcsaba

2024 Itt a labda, hol a labda?

A baloldali közép a középső bal és a jobb oldali jobb.
  16. deakcsaba

Kocsma

Amúgy Ettheryon bekaphatod. Éld csak ki magad itt. A valós életben te se nagyon tudsz érvényesülni.:(
  17. deakcsaba

Kocsma

Felőlem.:D
  18. deakcsaba

Kocsma

Menjetek szobára..
  19. deakcsaba

Kocsma

Kac kac kukac gratula te is ügyi bügyike vagy
  20. deakcsaba

Kocsma

és ez siránkozás??? Leírtam a véleményem mindösszesen ennyi történt.:DJa te is kis kedvencke vagy?.:D Aha akkor már minden világos.:D És a te név ajánlásod nem volt gyenge gratula ügyi bügyi vagy
Fent