Keresési eredmények

1. Shadow Bandit

Hawaii világ további sorsa.

Valószínűtlennek tartom Kentucky világról való költözést a közeljövőben. Több jel is utal erre, például az, hogy oda lehet költözni. Jogosan merülne fel a kérdés akkor más világok sorsáról is. Kentucky szerintem pontosan az a világ, ahol ha megnézzük időben környező világokat nem várható csoda...
  2. Shadow Bandit

Kibeszélő Ki mit tud? - Hajsza a pontokért, és az El Gringoért?!

Ha indulna mindig akkor hamar össze jöhetne. Ha valamikor a jövőben össze lesznek vonva a nemzetek ott, akkor hamar meglehet majd csinálni. Így sajnos csak harc körüli időpontban indul el többnyire, és várni kell sokat.
  3. Shadow Bandit

Kibeszélő 2.231-es kibeszélő

Van még ahonnan ez jött!
  4. Shadow Bandit

Igen, komolyan :)
  5. Shadow Bandit

Hibát találni pedig mindenben lehet valójában... Ha sok a nyeremény az a baj, ha kevés akkor az. (Általában soha nem jó) Ha egy kategória van az a baj, ha több van akkor az. Ha az első három nyertes akkor az a baj, ha több akkor az. Ha lehet rögözni az a baj, ha nem lehet akkor az. Ha stb...stb...
  6. Shadow Bandit

Szerintem egész korrekt a régebbiekhez képest. Majd kiderül mi sül ki belőle.
  7. Shadow Bandit

Floridán vevő lennék majd valószínűleg Gringóra.
  8. Shadow Bandit

Pénzcsere - Tárgycsere - Költözés - Csomagszállítás

Egy pár évet még várni kell szerintem.
  9. Shadow Bandit

Pénzcsere - Tárgycsere - Költözés - Csomagszállítás

Szia spirithunter! Tudtommal nem lehetséges sajnos összevonni. Annyit tudok javasolni törlés előtt add át valakinek a holmikat, akiben megbízol és költözés után vissza adja neked. Úgy tudom a kötvények és egyéb sokminden nem menthető ebben a helyzetben, meg kell nézni hogy megéri-e egyáltalán...
  10. Shadow Bandit

Számoljunk el 100.000-ig

10404
  11. Shadow Bandit

Számoljunk el 100.000-ig

10402
  12. Shadow Bandit

Számoljunk el 100.000-ig

10398
  13. Shadow Bandit

2024 Tanuljunk hát itt is! - Nyereményjáték

Nyereményemet Arizona világra szeretném kérni. Lincoln darabok Eredmény nevei Eredmények teljesítéséhez szükséges feltételek Lincoln csokornyakkendője Hé! Elhagytad a Napot! Utazz 100000000 mérföldet Lincoln öve Gazdasági miniszter Gyűjts össze 5000 Union Pacific kötvényt napi...
  14. Shadow Bandit

Kibeszélő 2.230-as kibeszélő

Lehet visszasírjuk a végén az órás várakozásokat.
  15. Shadow Bandit

@Kruikov Mit gondolsz ? Szerintem unjuk már néha a sok órás várakozásokat. :lol:
  16. Shadow Bandit

Nálunk mikor lesznek elérhetőek az MPI-ben történő változások ? Van valami infó vagy hír erről ?
  17. Shadow Bandit

Kocsma

Következőre akkor mehetünk majd... :lol:
  18. Shadow Bandit

Kocsma

Ilyenkor sajnálom, hogy nem néznek ki olyan jól a röhögős emojik... Ez jó volt... :D:lol:
  19. Shadow Bandit

Kocsma

Na azt én is elfogadnám bár nekem már van Kentucky világon, de jó lenne máshova is :D
Fent