The West Forum HU

Krisztoph Snow
Krisztoph Snow
Tessék kérem kaptok verset is:

Enzo di Rosetti
Enzo di Rosetti
Ha csak pozitívat lehetne hozzászólni a dolgok alakulásához akkor emberek helyett nevezhetnénk magunkat birkáknak vagy robotoknak akiket az éppen aktuális hatalmi rendszer terelget egy legelőn.
Törököknek sem mondhattuk, hogy de boldog vagyok mert elfoglaltátok az országunkat és olyan jó, hogy most együtt élhetünk. Már pedig ilyen helyzetekben nem tudtunk pozitívan hozzászólni az események alakulásához. "48,56" stb.
Enzo di Rosetti
Enzo di Rosetti
Negatív vélemény is létezik, nem csak a pozitív, muszáj elfogadni. Az pedig mérhetetlenül pusztító, ha csak a pozitív véleményünket lehetne kifejteni. Ha ez így lenne akkor sosem mondta volna meg senki az innonak, hogy nem foglalkoznak a játékkal stb. (Nem volt célom a politika, csak muszáj voltam történelmi példákkal élni.)
Krisztoph Snow
Krisztoph Snow
A jobb sarokban: Enzo "THE ROCK" di Rosetti vele szemben a bal sarokban Krisztoph "Like Master" Snow!!!
Ők mérkőznek meg egymással a szavak szintjén... A pozitív hangulatért felelős a hó, míg a negatív tényezőket a kő teremti meg, ezért szavazzon most ! Vajon melyik oldal győzedelmeskedik más emberek elméjében ?
Krisztoph Snow
Krisztoph Snow
Látod, már miért fontos annyira, hogy pozitív maradj egy negatív világban ? Vagy, még győzködjelek picimicikét :p?
Elég emberben van, már negativitás......... miért pont benned él, még tovább és tovább és tovább ? De ne feledd... Aki negatív azon minden esetben bosszút állnak az ellenségei, míg a pozitív emberen miért is állnának bosszút, ha Ő mindenkivel kedves? :)
Shadow Bandit
Shadow Bandit
Adj egy sarkot nekem is. ;)
Krisztoph Snow
Krisztoph Snow
Gyere az oldalamra a bal sarokba... Ketten erősebbek vagyunk :D Egységben az erő ! :p