Továbbítva Erődharc frissítés

Mivel lassan kihal az összes világ, már V1, El Dorado is a kihalás szélén van ami szégyen és nem a játékosok részéről.
A szerver alapjait az erődharcolás adja, hosszú évek óta nincs jutalmazási rendszer az erdőharcokban, miért is mennének el rá a játékosok?
A napokban Florida létszáma is zuhanni kezdett. Miért is járna bárki harcokra? Azért, hogy életükből elpazaroljanak másfél órát 15 kötvényre, és 0-6000tp-re? Vicc az egész, nem is kell csodálkozni, ha kihalnak a harcok, nincs miért eljárni. Egy óra munka több tp-t ad mint az erődharc.

Ideje lesz buffolni az erődharcok jutalmazási rendszerét.
Tapasztalati változás: Alap 6.000 > Alap 20.000
Fix pénzbeli jutalom(zsold) 25.000$
Kötvény
is lehetne minimum fix 10, ami növekedne ugyanúgy teljesítmény alapján.
Veteránpontok: 500 vesztes harc esetén, 750 nyertes harc esetén. (Veteránshop átdolgozása, sokkal több szett és jutalom megvásárolható legyen, régebbi szettek)
Tárgyesés: 10% esélyed legyen, hogy esik a harc végén bármilyen tárgyi jutalom: pl acélkazetta, pontozóitalok, kötiboríték, egy hombre, livi, pat láda vagy bármi.. Így könnyebben felszereléshez juthatnának az újoncok.
1% esélyed legyen, hogy valami hasznos ritkaság esik a harcból, ami rejtélyessé teszi majd a harcokat és ezáltal többen eljönnek majd, mert lesz valami endgame feelingje a játéknak amiért megéri eljárni.
 

senki600

Egy vasútbarát
Az egyetlen pont, amit nem támogatok. Egy este alatt (100 harcossal számolva) 2.5 millió dollárt generálna a semmiből és jönne az infláció. Úgy látnám értelmét, ha lenne mondjuk 3k + 2k/fő, amiből a 3k a harcosé, 2k pedig megy a város pénztárába, aminek tagja.
Jó lenne ez, de a városkasszás részt ebből pont kihagynám, 1-1 nagyobb városnak milliós a kasszája, és nincs az a mennyiségű templomépítés amivel le lehetne vinni nullához közelebb
 

Trawers

Well-Known Member
Azonnal be kell vezetni! Enzo ez király ötlethalmaz. Én még plusszba várnám az összes erődre használható szett ünnepi változatát. pl.: Cortina ünnepi ruháját. Az alapszett kötiért legyen vehető, a Cortina50 pedig aranyért. Az aranyért vett szett 20%-al legyen erősebb a normál szettnél. A sima cortina 1 -es pedig feleljen meg a rögösnek. Sokkal több rög és köti fogyna.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Úgy gondolom, hogy a kiindulási pont érthető és alapvetően maga az ötlet sem rossz. Az értékeket azért ennyire nem emelném annak ellenére, hogy az Enzo által megadott értékek szerintem közelebb állhatnak a szükségszerűhöz, mint a jelenlegiek. Illetve a kötvényeket így is jól lehet szerezni a harcokból, azt nem bolygatnám. Ahogy a veterán pontot sem keverném ide, bár ettől függetlenül a Veteran Shop-ra valóban ráférne egy nagyobb átdolgozás.
Összességében támogatom a felvetést, szerintem is indokolt lenne. Kifejezetten fontos és hasznos dolognak tartom.
 
Utoljára szerkesztve:

Törölt tag 18865

Vendég
szerintem úgy értette, hogy összesen lenne 25K, nem fejenként
Hello
Szerintem is adhatna az erod harc tobb penzt a tuleloknek de jo lenne valami lada,vagy kazetta is esetleg orvosi taska mint regen. A szintemeles miatt ha az erodharc adna a legtobb tapasztalati pontot akkor kevesebb lenne a templom epito es tobben pontoznanak harcra ami jot tenne a jateknak. Ez szerintem fontos lenne de viszont 1 ora epitesert ne vonjon le 250$-t a varoskasszabol hanem 1000$-t es azt adja az epito bankszamlajara. A parbajt mint jatekmodot meg teljesen at alakitanam mert elavult az mpihez meg az erodharchoz kepest is. Parbajt sok felekepp lehetne de en ilyen kattints gyorsan dologra gondoltam ha fent vannak mindketten valos idoben ki kattint gyorsabban, melyik testreszre ilyesmi. Ezek az otletek csak ugy eszembe jutnak de nem tudom mennyire megvalosithatok.
 

apabarat

Well-Known Member
Az erődharc akkor lenne ismét trend , ha valamit olyat nyujtani/adna amit más munkából nem tudsz megszerezni.
Régen izgi volt a ládák miatt , ma már a kötvény miatt meg se fordul a fejembe hogy járjak viszont már a kazik miatt se vonzana.
Valami olyasmi kéne ami ténlyeg ujdonság és vonzaná az embereket.
 
Fent