Ki lesz a következő hozzászóló ?

senki600

Egy vasútbarát
Nem diéta, csak az ebéd mennyisége nem volt elég a fél fogamra se, reggeli vacsora amennyi belém fér
Gyere bárki
 

krcsirke

el pollo diablo
Ez esetben tízórai és uzsonna ajánlott, ha van hűtőd akkor könnyebb, ha nincs akkor péksütemény vagy esetleg hasonló fogyasztásra kész étel.

Jöjjön valaki reggelről.
 

krcsirke

el pollo diablo
Hát reggel nem is, de jó éjt részre ideértem! Remélem jól telik a pihenésed!

Jöjjön aki még nem volt...
 

krcsirke

el pollo diablo
Arról lemaradtam, tegnap csak késő este voltam, de fáradtam, most ebéd után pótolom a dolgokat.

Jöjjön aki már ebédelt.
 

senki600

Egy vasútbarát
egy ebéd volt, de igényem van egy másodikra
jöjjön aki szintén szeret 1-1 főétkezést kétszer megcsinálni
 

senki600

Egy vasútbarát
Csokit eszek épp, reggelre ilyen tejszeletszerű meg 2 croissant volt, de kéne ennem vmi értelmeset is ma, hamár végre van gyakorlatom
Gyere Csirke
 

krcsirke

el pollo diablo
Jövök, éppen nem rég értem haza, ebédeltem is (tarhonyás hús), igaz most pár napig mással is fogok foglalkozni westen kívül szabadidőmben.

Gyere és mesélj milyen a gyakorlatod!
 

senki600

Egy vasútbarát
Erre vártam rég...
1 hét távollét után ismét beszállni a ringbe könnyű volt, csak a kánikulában élni nem, a termünk napkeltére néz, egész délelőtt tűz be a nap az üvegkalitkába, klíma ugyan működik, de csak fizikálisan, forró és gyenge erejű levegőt fúj ki. Tegnap nem sok mindent csináltunk, ma viszont pénztárt látogattunk. Nem vonz az a munka, hiába vasút, nekem inkább egy V43-as (ma 431-433 xxx) kellene, mint játékszer, nem a számítógépen a "JÉ" rendszer. Utána voltunk az utánfizetési pénztárban, ahol a jegyvizsgálók számolnak el mindennel, és ott szemet szúrt nekem egy halom kincs, de nem kérdeztem utána, hogy hogy működik, mivel az oktatónk kizavart minket, mert a 2 hülye nem tudott viselkedni és engem is zaklattak már (a 3. elaludt, nem volt jelen), de ezt bánom is, kellett volna Pécs-Győr vonatpótlós tábla, attól független jó volt ilyet is látni, de a hét vége felé mostmár tényleg végigfotózom a fűtőházat, mielőtt megérkezik a selejtezőbizottság, vagy mielőtt nekiállnak kalapálni valamin, vagy elvinni máshova, ilyen a képen szereplő 431 379 is, napizni jött, aztán elvitték dolgozni, így befelé meglőttem, úgyis utána elmentem egy hét eltávra.
Gyere bárki
 

Csatolmányok

  • 20210716_081922.jpg
    20210716_081922.jpg
    3 MB · Megtekintések: 1

krcsirke

el pollo diablo
Jól hangzik, bár azért a selejtezőbizottság munkájára kíváncsi lennék, milyen "kincseket" találnak.

Jöjjön akinek következnie kell!
 

senki600

Egy vasútbarát
Nem szép munka, végignézik a gépeket, és amit találnak a "feketelistán" illetve a fűtőházban (a 2-nek egyszerre kell teljesülnie), arra fehér festékkel ráfestenek egy fehér "S" betűt, és a selejtezés dátumát, de a gépekben, illetve a kocsikban található cuccosokat nem vihetik el, pl kontroller, de még egy izzót se
Gyere aki akar
 

krcsirke

el pollo diablo
Így már nem hangzik túl jól, bár megértem a nem vihetnek el semmit részt, remélhetőleg a jobbik eset (újrahasznosítás) érdekében.

Jöjjön aki várja már a hétvégi lehűlést!
 

krcsirke

el pollo diablo
Hát melegem ezen a héten még nem igazán volt, lehűlés mellett áramszünet jött, remélem mindenki megvan egyben, gyere @senki600, mesélj miről maradtam le.
 

senki600

Egy vasútbarát
Nekem szép lassan kezd megelem lenni, meg elegem is, ezért magamra vettem a táskát, benne 4 liter vízzel és 4 szendviccsel, és elmendegéltem kirándulni, vonattal. Eddig 2 napot mentem, ma van a harmadik. Elég feszesek a körök, viszont hajnali keléssel ellensúlyozható, amitől meg persze álmosabb vagyok, de ez van. Végre nem vagyok otthon. De ennek örömére kép is jön.
2-án egyből egy hosszú úttal nyitottunk, Sátoraljaújhelyre mentünk. 2:40-es kelés, 4-es vonatra fel, stb. Füzesabonyig semmi különös nem volt, csak 20 perc késés az utolsó Bagolyvonaton (del lehet az már Déli-Parti sebes), ami miatt kicsit futósabb volt a metró, meg a Keleti, hogy a hulladék flirt meglegyen. Fabonyban leszállás a szarról, és ott várt ránk a 2 mozdonyos, 6 kocsis szerencsi (első mozdony+utolsó 3 kocsi csak Miskolcig) személy, amin egy olyan kocsifajta volt, amiből 5 van, de 4 volt ott, szám szerint: 20-37 207 Bo, 20-37 065 Bko, 20-37 048 Bo, 20-37 189 Bo (utóbbi Miskolcig). Szerencsről egy hernyóval át Újhely, ahol a kis fordulás alatt lőttem ezt a képet, amin a 20-37 138 Bko van. Ezen felsorolt kocsikról azt kell tudni, hogy 79-81 közt jöttek hozzánk, közel 300db, az első osztállyal együtt. 91-ben a kocsik egy részéből elkészült az első generációs IC kocsi, a Bko, vörös huzat műbőr helyett, valamint elméletben működő hangosítás. A 200x-es években kezdték el nagyobb mértékben selejtezni, mára már csak 5 közlekedő példány maradt meg, a többi vagy selejtsoron, vagy kiskanál. Ez a kép is egy sor, amit elvileg le se lehet fotózni, de ránk nem szóltak. Ez a kocsi június elején futott utoljára a 30 éves IC emlékére, egy különvonat jellegű IC-n, utána onnan hozták egyből ide. Jó kocsik voltak, csak a megfelelő karbantartás hiányzott róluk, javarészük elrohadt. Megmentésükről hallottam olyat, hogy a maradék 5 az megmarad, de majd kiderül. Hazafelére se történt túl sok, 25 perces késés az IC-ken, de legalább Fonyódon volt 30 percem kaját venni tegnapra, de arról később.
Gyere bárki
 

Csatolmányok

  • 20210802_125618.jpg
    20210802_125618.jpg
    2,6 MB · Megtekintések: 4

krcsirke

el pollo diablo
Hiányoztak a történeteid, egyébként a különvonat remélem többször visszatér majd és errefelé is jön, megnézném saját szememmel is.

Jöjjön valaki aki vesz valamit a kiárusításból!
 
Fent