Bejelentés Személyi változások

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Kedves Játékosaink,

Minden jónak eljön egyszer a vége, és minden vég egyben egy új kezdet is. A mai napom az utolsó az The West Magyarországi Community Managereként, és szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak nektek az itt töltött percekért. Az elmúlt majdnem 2 év tele volt rengeteg kihívással, változással és megannyi örömteli pillanattal. Bár tudom, hogy nem mindenkinek voltam a kedvence, én mégis úgy érzem, hogy sikerült pozitív változásokat elérni, és teljesíteni azokat a célkitűzéseket, amelyeket csatlakozásomkor meghatároztam, ez pedig nagy részben a közösség nagyszerű erejének is köszönhető. Ha még kicsit költői túlzással is élek Krisztoph Snow szavait idézve, a játék újra fénykorát éli; és remélem ez még sokáig így is marad.

Lehetőségem nyílt a jövőben a The West-nél továbbfejleszteni magam több felelőséget kapva a projektben, így sajnos már nem maradna elég időm az itteni közösségre is, emiatt kellett meghoznom ezt az igen nehéz döntést. Ugyanakkor nagy öröm számomra, hogy a kiváló The West Csapat továbbra is a szolgáltotokban fog állni bármilyen ügyben, és a játék vezetését is közülük veszi át egy nagyszerű csapattag, aki hiszem, hogy szintén minden erejével azon lesz, hogy számotokra a legjobbakat biztosítsa. Hamarosan fog ő is írni pár sort. :)

Kívánok mindenkinek további nagyszerű időtöltést a vadnyugaton!

Üdvözlettel, Syntex
Former Community Manager - The West HU
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

Engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvegyem a The West Magyarországi Community Manager pozíciót Syntextől. Nagyon örülök a kinevezésnek, maximálisan azon leszek, hogy a Ti érdekeiteket képviseljem, valamint az ötleteiteket továbbítsam és megvalósításra kerüljenek.

Ha bármilyen problémátok vagy kérdésetek lenne, kérlek forduljatok bizalommal hozzám a Support rendszeren keresztül, igyekezni fogok minél hamarabb megválaszolni azt. Valamint, természetesen bátran írjatok a Csapat további tagjainak is.

Mindenkinek további jó szórakozást kívánok!

Üdvözlettel, Klar
Community Manager - The West HU
 
Fent