2020 Labdába rejtett kincs

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Kedves játékosaink,

Henry épp a focipályára érkezett gyakorolni, ám rájött hogy 1000 aranyröggel érkezett a pályára - ezek túl nehezek hogy az edzés alatt nála legyenek, és a öltözőben sem akarja hagyni, hogy nehogy ellopják. Úgy dönt, hogy elrejti az egyik labdába az aranyrögöket. A labdákat a pálya szélén hagyja, de Waupee berúgja őket a pályára - Henry a segítségeteket kéri az aranyrögök megtalálásában. Azt ígéri, ha segítetek neki megtalálni, akkor megosztozik rajta veletek.

Válassz ki egy labdát, amelyben szerinted az aranyrögök vannak - a helyesen válaszolók között egyenlő módon elosztásra kerül 1000 aranyrög. Azaz, ha csak egyedül te találod el, akár 1000 aranyrögöt is nyerhetsz, ha 10-en akkor 100-at nyertek fejenként.

A játékot vezető bíró azt ígérte, hogy ezenkívül azok között akik segítenek Henrynek kisorsol 5x250 kötvényt.

labda%20j%C3%A1t%C3%A9k%202020.jpg

Beküldési határidő: 2020-06-21 23:59

A tippeket hozzászólás formájában várjuk, itt a poszt alatt, a játék időtartama alatt a hozzászólások rejtettek. A győztes labda véletlenszerűen kerül kiválasztásra, a játékon érvényesek a versenyszabályok.

Sok szerencsét kíván,
A The West Csapata
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17653

Vendég
Fent középen az a labda piros, vagy vörös?

Viccet félretéve, én megjelölném a 8-ast. Bármilyen jellegű nyereményt kapnék, adjátok másnak inkább, szerencsére ha szükségem lenne rögre, akkor meg tudom venni magamnak :)
 
Fent