Ötletek/javaslatok (új)

jaklee

Veteran Member
Legyen kereskedés különböző innos jatekok között.
Pl. vehetsz west-es penzert nyersanyagot klanhaboruban, es hasonlok.
Igy novekedne a jatekosszam, ami ilyen formaban senkinek nem jo, mert innonak kevesebb bevetel, nekunk tobb idegesito jatekos.

Toroljuk el a jatekbeli penzt, csak rogert lehessen vasarolni. Termeszetesen ami eddig 1000$ volt, ujitas utan 1000 rog legyen. Indok: nem koltok eleget a jatekra.
 

DeletedUser

Vendég
Nagyon rég óta jelenlévő probléma, amit pár kattintás lenne kijavítani. Hogyha a kitérés és célzás képességek taktikai okokból nem mutatható a rangsorban, akkor az ütőerő, szívósság, reflex, lövés, taktika, fellépés miért? :)
B) opció, a játékos egyénileg beállíthatja, hogy nyilvános legyen-e a mutatvány..
Easy as it looks like.
 

dinorex

Member
Sziasztok!

Már supp-al egyeztettem a kérdésemmel kapcsolatosan és Ők javasolták, h írjak ide a fórumra e témában:

Nos, a téma neve: tatanka ruha elemek nevének "problémája"!

Tehát: lenne ez a " tatanka mellvétje" nevezetű "nyakpánt" és maga az előnézeti képe! Félreértés ne essék, nem vagyok egy okostojás típus, pusztán csak azzal van problémám, h ha már valami "nyakpánt", akkor látszódjon is rajta. Tiszta sor, h hogyan használták e ruhát. Elég visszagondolni a régi indiános filmekre. ;)
Tehát a "javaslatom" lényege az lenne csupán, hogy ezt a tatanka mellvértje nevű tárgy képét és elnevezését újragondolni!
pl: nyaklánc lévén lehetne egy más nyaklánc szerű tárgyra gondolni, ugyanakkor meg magának a tárgynak az elnevezését kellene átgondolni, hiszen a mellvért megnevezés számomra megtévesztő egy nyakpánt értelmében!
Remélem nem fogalmaztam bengán! :)

ui. így ezzel teljesítettem supp javaslatát! :)

köszi

bye all

dinorex
 
Akár fel lehetne tüntetni profilon a nyert párbajokat, erődharcokat stb. Kicsit izgalmasabbá tenné a játékosok profilját.
Régen volt egy script ami mutatta a nyert és vesztett párbajokat, de jobb lenne beépítve a játékba szerintem.

((Akár "rank" rendszert is lehetne hozzá csatolni a számok mellé apró ikonok formájában pl: 0-500 nyert párbajig egy bronzos pisztoly, 500-1500 egy ezüst pisztoly, 1500-3000 arany pisztoly, 3000től - végtelenig pedig platina pisztoly
Erődharcnál ugyan ez, csak egy zászló vagy egy érem formájában.))

Az ötlet lényege ,hogy kicsit feldobjuk a profilokat.

Kijelöltem hol férhetne el ez az apróbb változtatás.
Próbáltam olyan ötletet kitalálni, ami bőven megoldható lehet, remélem az. :D

Screenshot_1.png
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Vezessétek végre be azt a remekbe szabottan csudi jó ötletet, aminek, így most jobban belegondolva nem is sokan örülnének - gondolom én - de kissé valóságosabbá tehetné a "játékot" mégpedig, úgy, hogy ha valakit kiütnek egyből menjen is ténylegesen 3 nap pihenőre vagyis legyen olyan mintha 3 nap kizárása lenne... nem tudom átjön - e számotokra ez a megfogalmazás, de olyan lenne, mintha kizárnák az illetőt, csak épp nem kizárás lenne a státuszánál, hanem "kiütve" megoldani programozásilag biztos meglehetne valamiképp, már csak az a kérdés mennyien hőbörögnének emiatt.. :D de legalább ennél fogva jobban vigyáznának magukra egyesek
sore.png
←nem akarok ujjal mutogatni vajon kik, mert letörne biztosan az ujjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Mandarinrece

Veteran Member
Ex-Csapattag
Kedves Krisztoph Snow!

Ez az ötlet semmivel nem tenné jobbá a játékot, inkább csak az lenne elérve vele, hogy város nélkül legyünk a vadnyugaton. Hiszen gondolj bele. Kiütnek, 3 napig nem tudsz játszani, majd ismét kiütnek? Ugyanis ha hosszabb lenne a párbajvédelem még kevesebb játékos lenne akivel lehetne párbajozni, és így is kevés az ellenfél. :) Aztán azok a játékosok akik eddig párbajoztak szépen abbahagyják a játékot, mert nem tudnak mit csinálni. Valamint lehet olyan játékosok is abbahagynák, akik kényszerpihenőre lettek küldve.

Üdvözlettel, Mandarinrece
 

DeletedUser17653

Vendég
ha valakit kiütnek egyből menjen is ténylegesen 3 nap pihenőre vagyis legyen olyan mintha 3 nap kizárása lenne..

Ennek mi értelme lenne? Nem változatossá tenné a játékot, hanem konkrétan tönkre vágná az első 1 hónap után. Gondold végig: ha téged kiütnek sorozatosan, nem tudsz csinálni semmit, majd visszajössz, és megint rád megy 4 ember, akkor se dolgozni, se erődözni, se a barátokkal nem tudsz beszélni, de még a szövetségeddel sem tudsz foglalkozni. S ez mehet folyamatos jelleggel, szerinted visszajönnél ebben az esetben?

Ennek az ötletnek semmi értelme. Csomó jó dolgot tudnék mondani, meg mondtatok már a párbajjal kapcsolatban, viszont ez nem az.
 

LDuck

Veteran Member
Én inkább egy értelmes ötletet mondanék :D
Főleg régebbi világon sokan teli vannak kötvénnyel, amit már nem tudnak mire elkölteni. Nálam pl ez a helyzet. Állandóan 3k-n vagyok, úgy kell olyan dolgokat mevennem, amit esélyesen soha nem fogok használni. Ládáknak nem látom értelmét, töltőkből meg amúgy is Dunát lehetne rekeszteni az eventek miatt.

Viszont a karácsonyi vásárok alkalmával minden apró kis kötvény számít, emiatt a következő lenne nagyon jó:
Lehessen vásárolni a Shop-ban kötvényért (vagy felőlem rögért is :D ) kötvényes borítékot. Mondjuk legyen az ára valamennyivel, pl 10%-al magasabb, tehát az 50 kötvényes levelet 55-ért vehessem meg. Számomra még így is simán megérné a dolog.
 
Fent