A Hét nővér esemény

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17843

Vendég
spring-n-winter.jpg
A Hét nővér esemény

Kora tavasszal, találhatsz még jégvirágot az ablakon reggelente, de minden egyes nappal egyre jobban érezhetjük az új évszak eljövetelét. A tavasz az ébredés időszaka, a gyógyulás és megújulás, valamint az új ötletek hajnala, tervezésük kezdete. Úgy tűnik, hogy a világ újjá születik...

Idén Márciusban a tél még mindig itt van, de már harcol a tavasszal. Tudod, hogy gyakran a nagyon hideg telek miért nem akarnak elhagyni minket? Láttál már furcsa állati viselkedést körülötted? Vegyél részt az új közösségi eseményünkön és találd meg a válaszokat a kérdésekre.

silver_snowflake.png
Március 27-től, Április 15-ig lehetőséged nyílik 70 hógolyót találni bármely munka elvégzésével a térképen. A hét nővér egy kis ajándékot helyezett el minden hógolyóban, amelyek könnyebbé teszik a mindennapi életedet a prérin. Szóval, tartsd nyitva a szemed! Néhány hógolyóban találhatsz hópelyheket az ajándékok helyett. 4 Zöld hópehely megtalálását követően, egy új, különös, egyszeri kalandsor nyílik meg a kocsmában... Mit csinálj a másik három színű hópehellyel? Még szükséged lesz rájuk egy kicsit később. Ez a kalandsor 15 küldetést tartalmaz. A kalandsor elvégzése után egy ládát kapsz a hét nővértől. Ne felejtsd el mind a 70 hógolyót összegyűjteni, hogy megszerezd az eredményt: A West összes hava!

silver_snowflake.png
Jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk! Legyenek a hógolyók veletek!

A The West Csapata
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent