Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

DeletedUser17053

Vendég
Egyet sikerült most beszerezni es "1 db zab (menetidő rövidítes 15%-kal)" volt benne....azt hittem komolyabb ez a kezdemenyezes
Újabb csalódás pipa
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Nekem sikerült egy párat aktiválni (igen, nem csak egyet aktiváltam /de nem is az összeset!/, mivel ha már elsők között vettem észre, nem csak egyet fogok mivel kitudja hányszor lesz még lehetőségem próbálkozni, ha már tegnap lemaradtam róla 16kor :D ) , volt Rudolf, kék (egy ajándék), sárga ajándék (egy különleges ajándék), meg édesség.
Köszönöm a kódokat!
 

Monó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Most ne haragudjatok, ha este fél 9 kor kerülnek ki a kódok, itt kell ülni egész délután, és lesni a fórumot ? Mikor kerülnek ki ? (És valszeg hiába, mert egy billentyű virtuóz seperc lekapja őket )
 

Joeworld

Well-Known Member
Az tök jó hogy van összesen 12 kód és 21.40 kor felkerül de 21.41-ig beütve az összes lehetőséget minden kódot már elhasznált valaki. Gratulálok annak aki ezt kitalálta illetve gratulálok annak a pár játékosnak aki ezzel szerez magának ajándékokat. Vicc az egész.
Úgy is ki lehetett volna ezt az egészet találni, hogy mindenki csak 1 db kódot használhatna fel az egész akció során, hogy ne csak egy szűk réteg járjon jól ezzel a kódbeváltással.
 

DeletedUser17483

Vendég
"A bónusz kódok 16:00 óra és 22:00 óra között kerülnek ki!"
mai kód kimarad?... lehetne akkor előre szólni, akkor nem kattintok egy órán át 15-20 másodpercenként, hogy ma hátha eltudom érni ...
 

DeletedUser17605

Vendég
Azert nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan veget er ez is.. De hat hogy is mondjam.. Varhato volt :D
Amugy awe harcok is szepen veget ertek.. :D
 

DeletedUser17478

Vendég
Január (régiesen Januárius) az év első, 31 napos hónapja a Gergely-naptárban. Nevét Ianusról kapta, aki a kapuk és átjárók istene volt az ókori római mitológiában. Kapu? :rolleyes: :cool:
 

krcsirke

el pollo diablo
Bétán frissültünk 2.93-ra, pár hibajavításon kívül (hálaadási és az ünnepi szellem kalandokat javították, illetve az Adam kalap eladható már a bajszosnak), nem történt igazán nagy változások. Talán kiemelhető ezek közül "A tartományi orvos" kaland ismételhető kalandban már préri függőt kér nem szappanszoknyát mint tavaly. Legalább "olcsóbban" beszerezhető és letudható a kaland eme része. De lássuk az új tárgyakat:
oJQkRfh.jpg

https://imgur.com/a/Y0hNgw9

Mint lehet látni, készülnek a Valentin napra (igaz Hickok szett képeit cserélni fogják remélhetőleg, mivel most Sullyvan képeit használja), Hickok várhatóan utazó/lovaglós szett lesz, Martha inkább munkás. Ha nem változna a szettbónusz, akkor Martha fegyverszettnek a bónusza ad +40% terméktalálati esélyt, ilyenekből kevés van elérhető, így érdemes lenne megszerezni.

Ha megtudok majd még valamit, majd frissítem a posztot.
 

DeletedUser17053

Vendég
Valentin napi event után 1 hettel költözök El Dorado szerverre Buffaloról.
Fuvarozást vállalok,melynek díjai:
50k alap + 20k/tárgy.
Egyfajta tárgy vagy termek 1 dolognak felel meg.(5 Zapata balos ugyanúgy 20k mint 1db)
Penz átvitele benne van az alapban,bármekkora összeg is legyen.
Írj TG-t ha erdekel
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17605

Vendég
Valentin napi event után 1 hettel költözök El Dorado szerverre Buffaloról.
Fuvarozást vállalok,melynek díjai:
50k alap + 20k/tárgy.
Egyfajta tárgy vagy termek 1 dolognak felel meg.(5 Zapata balos ugyanúgy 20k mint 1db)
Penz átvitele benne van az alapban,bármekkora összeg is legyen.
Írj TG-t ha erdekel

Na és melyik világról? :D
 

DeletedUser8504

Vendég
Nagyon szuper frissítés, már nagyon várom, a 3.0-nál majd tömegesen otthagyja a szinte nemlétező játékosállomány.
Nem valószínű, hogy lesz 3.0.
Szerintem 2.99 után 2.100, 2.101 jön.
Ahhoz, hogy West verzió 3.0 lehessen, az előző (2.0) módosításhoz hasonló mértékű frissítés kellene, hogy legyen. (új térkép, munkák, szintek, stb)
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Szerintem meg akármennyire késleltetnék a te gondolatmenetedben, egyszer mindenképp el kellene érkeznie... Vagy, ha nem érkezik meg akkor bezárják a játékot és ezzel a problémát akár meg is oldhatják... ha annyira nem akarják a 3.0-t hogy előálljanak valami épkézláb ötletettel ez is 1 megoldás...

Mindenesetre, majd meglátjuk mi lesz, kár ezen tanakodni, hiszen úgy is lesz valami a témából, ha nem az én elképzelésem, akkor a tiéd és fordítva is igaz ez... nem olyan dolog ez, mint az ötletek topic, hogy vagy lesz belőlük valami vagy nem...

Én egy olyan egyszerű 3.0-nak is örülnék, amelyiknél nem jelentik be, hogy vége a játéknak, csakmert megszedték magukat a sok rögeladásból... Ugyanakkor olyan 3.0-t is kedvelnék, ami sima hibajavításból állna, mert legalább játszhatnánk tovább a játékot és nem lenne a vége a zárás...

tudom, kissé összeszedetlenek most a gondolataim, melyeket leírtam, de ezek jártak fejemben. Az esetleges hibákat vállalom, mert mind egy szálig az enyém és elnézést is kérek értük, ha akadnak....

Viszont én bennem -botor módjára- még mindig pislákol egy halvány remény, hogy valami irtó nagy meglepetést tárnak elénk fogyasztók elé a fejlesztők.

:)

Más kérdés: Szerintetek megérjük a 4.0-t is ebben a játékban?
Csakmert az 1.0-ra ki emlékszik? az mennyire volt maradandó élmény számotokra?
 
Fent