Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

krcsirke

el pollo diablo
Időközben "kevésnek" érezték a frissítést, vagy az emberek érdeklődését az aranypuska iránt, így hozzáadtak még egy újdonságot:
1. kulcs árverezhető lesz városi piacon illetve prémium kazettában is nyithatóvá válik.
Egyik legkönnyebben megszerezhető kulcs, nagyon kevés embernek hiányozhat (véletlenül eladta annak idején a bajszosnak, bár szerintem aki így járt, jobb ha még most ír a supportnak míg kalandtárgy), kalandsor nem valami hosszú, illetve még egy indok, hogy miért ne nyissak prémium kazettát. Részemről így nem tartom nagy előnynek.
Ui: Egy-két gyűjtő örülhet, így lehet egy teljes pótkulcs készlete :D
 

DeletedUser17605

Vendég
Sziasztok!

Szeretnék megosztani veletek egy érdekes dolgot aminek igazán még nincs vége, de talán ha leírom ide akkor lesz valami változás...

Nos mint azt tudjátok megváltozott a Hawaii szandál bónusza, amiért én becsapva érzem magam. Szerintem ebben a helyzetben nem így kellett volna eljárni, inkább össze kellett volna hozni a sebzés bónuszt, ahogyan megvásároltuk. Ennyit az előzményről... Poénból megkérdeztem itt valamelyik nap hogy van-e DaN-nek valamint elérhetősége. Kenneth javasolta hogy próbáljam meg egy másik innos játékban megkeresni. Hát én így is tettem, a foe supportján nyitottam egy jegyet, majd beleírtam, hogy továbbítsák DaN-nek. Így is tettek, továbbították pontosan 2018-07-17 20:30:53-kor. Itt jött az amire nem számítottam, DaN 2 órával később már írta is, hogy várja az üzenetemet. Hát leírtam az üzenetemet, benne egy kérdéssel: Mondja meg hogy hol lenne neki kényelmes válaszolni a levelemre mert régóta nem sikerült neki. A választ pedig ez volt: "Bárhol jó nekem, de hamarosan kapsz választ a Westen is." Ezután mondtam neki hogy ha bárhol jobb, akkor várom a választ a westen.

Ez a levelezés 2018.07.17-én történt. Este lesz 4 napja, hogy azt mondta hogy hamarosan választ kapok itt a westen.

Tegnap előtt írtam a suppra itt a westen még egy levelet, hogy ha lehet hogyan tudok panaszt tenni DaN munkásságával. Mondanom sem kell, erre is várom a választ. Érem én, hogy nyár van mindenki nyaral stb, de azért a munkát sem kellene elhanyagolni. ;)

Ha valakit érdekel a levelezés, akkor szóljon és megmutatom.

És természetesen fenn tartom a kérdésemet hogyan tudtok panaszt tenni DaN munkája kapcsán...

Valamint én szívesen csinálnám helyette! :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent