Archivált The West Mobil App

Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Sziasztok!

Nem egy megvalósíthatatlan ötlettel állnék elétek, talán..
Nagyon egyszerű. Mivel a játékosok száma csökken, így a játék is egyre unalmasabb, monoton. + Kedves InnoGames sokkal kevesebben költenek így rögökre, ami nektek sem jó.

Úgy gondolom egy The West mobil alkalmazás segítené mindenki életét. Természetesen úgy gondoltam ,hogy a megszokott világok elérhetőek legyenek rajta. (V1,FLÓ,ELDÓ stb.). Így lenne ez más országokban is.

Ez befektetés lenne nektek, InnoGamesnak, de a játékosszám valószínűleg emelkedne, főleg ,ha reklámozva van az app és a játék.
2018 van, úgy gondolom már rég meg kellett volna lépni ezt nektek, hisz okos telefonja már szinte minden 10 és 50 kor közötti emberkének van. A befektetésetek úgy gondolom megtérülne egy idő után, ha egy jó sikeres mobil appot tudtok készíteni a Westnek, hisz sokkal többen vennének rögöt. Nekünk kényelmesebb lenne a feljövetel a játékra, nektek meg több játékosotok lesz. A lényeg a játék népszerűsítése.

Tudom keményebb lenne a munka a játékkal, több szabály, több support tag kellene. Legalább is ezt feltételezem ,ha a játékos szám növekszik egy esetleges app miatt. Talán évente sem kellene új világokat indítani, hogy a bevétel több legyen.

Nem tudom hova lehetne még ezt ragozni. Biztos volt már ötlete másnak erre. Akár kérdőívvel meg lehetne kérdezni a jelenlegi játékos bázistól, hogy mennyire lenne rá igény.

Azért ide írtam mert nem tudnám megfelelően tálalni külföldi fórumon. Remélem el jut a megfelelő emberekhez ez a javaslat.
 

DeletedUser

Vendég
Pont ma néztem,már olyan 2012-2013 tájékán (de még lehet előbb is) mondták az akkori fejlesztők,hogy tervben van és 1-2 éven belül meg is csinálják.Volt egy interjú velük,itt az archív részben megtalálható még.

Valamiért mégsem csinálták meg,és mai napig sem foglalkoznak a dologgal,bár biztosan utánaszámoltak ennek többször is,és talán az is elképzelhető,hogy nem érné már meg.
 

Kenneth G

Kroki-fan
Utolsó lóbőrt lehúzzák az eventről és bezárják a játékot.
Egyébként készíthetne hatástanulmányt ezzel kapcsolatban az Inno, lehet megérné nekik.
 

DeletedUser14268

Vendég
Ez a mobil app is jó ötlet, írok ide is, hogy frissüljön, hátha eljut oda az ötlet ahova kell, mégpedig a játék készítőihez.
Nekem ugyan nincs olyan telefonom amivel lehet netezni, de sok más embernek van, és jelentősen megkönnyíteni nekik a játékot, ha nem csak otthon, hanem útközben is feltudnának nézni a játékra.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent