Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

krcsirke

el pollo diablo
hamár ennyire szereted spoilerezni akármi történik bétán, napi kalandokról mennyit tudsz , miket kér?
2vel találkoztam: 4 bandita párbaj, 1 zöld ing

5 bandita párbaj győzelem meglét, 2-szer utána semmit nem kért (valószínű hibás volt még akkor), horgászatot kért 4 alkalommal, 1 fehér ló és zöld ing, ennyi rémlik.
 
Engem is "átvertek" a David és a Hooker szett esetében azzal ,hogy majd párbaj sebzést ad. Több millió el is ment rá, főleg a fegyverekre, de viszont jobb ,hogy nem verdesünk egymás fejére 900-at minden párbajban. Csúnyán nézne az ki, ha pénzért veszel magadnak párbajsebzést. :/

A legtöbb top párbajosnak amúgy is az volt a baja, hogy miért kerül be párbajos sebzés a játékba David és Hooker szettel. Aztán mégsem került be és most ezt a baj, ha bekerül az a baj.

Ezek mellett örülnék ,ha az fejlesztők elgondolkodnának azon ,hogy párbajos szettbe máskor valami hozzá illő bónuszt adjunk és ne találati esélyt vagy erődharc szektorbónuszt. Mert ez olyan mint Mari néni aki feladja lottót, aztán majd lesz valami belőle. Valakik hónapokig gyűjtenek a következő szettekre, de úgy tűnik jobb kommunikáció kellene a játékosok felé és tisztázni ,hogy akkor milyen bónuszok lesznek benne a szettekbe.

Nem szép dolog 24 ezer forintot elkérni "majd lesz valami"-ért. :eek:
 

DeletedUser17665

Vendég
David es a Hooker eseten nem tortent modositas, eredetileg igy volt meghirdetve, igy is kerult be a jatekba, es a legutobbi informaciom szerint igy is fog maradni.
 

hofitomi

Nemcsak harmonikázik,lőni is tud.
Ez most komoly?? Hawaii szett bónuszát utólag megváltoztatni??? Tényleg elmehet a p....a az inno ,hogy lehetnek ekkora gyökerek? Veszel egy autót xy felszereltséggel majd napok múlva megváltozik, andalus lószett után sikerül ismét cigánykodni. Gratulálok ügyes az egész csapat. Szeretném vissza kapni a pénzem,nem a rögöt. És én be is fejeztem itt az egészet. FY
 

DeletedUser17605

Vendég
Amúgy a terméktalálás helyett miért nem zabhegyezést ad, mint az erdei mágusok szett egyik eleme. Vagy esetleg olyan is lehetne mint a rózsaszín tütü, tehát nemhogy ad valamit, inkább elvesz :D
 

DeletedUser17483

Vendég
lehet hogy csak könnyen beszélek, de nyugi mindenkinek, ez még csak BÉTÁN van , mire ideérne lehet megint változni fog ... főleg a sok visszajelzés miatt, hogy nem tetszik ...
és hogy minek adna termék találást, ha párbajos a szett ... a +200 munkapont jó oda? ...

david-hooker esetében jól mondja jack, így volt meghírdetve ... és nem is volt szó arról hogy változni fog, max valaki úgy gondolta és nem hivatalosan híresztelte ...

szerk.: első sor tárgytalan, látom hogy már itt is cserélődött ...
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Igen,Hofival most abszolút egyetértek,elmennek a jó büdös p.csába.
B.sszák el még a fizetős szetteket is,így tényleg k.rva sok értelme marad játszani.
Igaz,én csak 35k körüli rögöt vettem eddig,tudom,hogy ez nem számít nagy mennyiségnek,de én ezzel le is zárom a történetet,ez volt az utolsó,hogy toltam a szekerüket.
Ezt nevezik ők játékélménynek???????????????Hogy adhatod el a frissen 24 EZER FORINTÉRT megvett szettedet??????????
Jah,és akkor Hooker meg David..Jack,értem, amit mondasz,de azért azt belátod biztosan Te is,hogy elég k.csög dolog volt részükről eleve egy olyan szettbónusszal felruházni a szetteket,amikkel párbajban semmire sem mész,erődharcra meg..szóval nem ebben fogsz menni....

Ja,én is kérem vissza a Hawaii-ra elvert pénzemet most!

/Bocsánat a sok pöttyözött szóért,ez a viselkedés viszont sajnos kihozta./
 

deluigi

Well-Known Member
en nem irtam az innonak, amikor egy buggal elvitted a fonyeremenyt speeden
az inno sosem fog visszaadni semmit, ebbe nyugodjatok bele, beleegyeztetek a felteteleibe, ha akarja, holnap megszunteti az osszes szerot
en is pipa voltam, sok penzem volt benne, ez egyszeruen egy ilyen bugos jatek es kesz
vagy elfogadod, vagy torolsz :)
 

DeletedUser

Vendég
Azért ez nem egészen így meg..fizettél egy dologért,aminek meg volt adva az értéke.Te azért fizettél,és nem azért,amire utólag cserélték.

Ez olyan,mint hogy látsz a kirakatban egy nagyon vagány cipőt..Fehér Nike mondjuk..Bemész,kifizeted,majd miután megkaptad a dobozt,hazamész és látod,hogy azon a példányon 'Nájki' van szó szerint felírva.Elöntene a düh,nem?
 

DeletedUser17483

Vendég
Azért ez nem egészen így meg..fizettél egy dologért,aminek meg volt adva az értéke.Te azért fizettél,és nem azért,amire utólag cserélték.

Ez olyan,mint hogy látsz a kirakatban egy nagyon vagány cipőt..Fehér Nike mondjuk..Bemész,kifizeted,majd miután megkaptad a dobozt,hazamész és látod,hogy azon a példányon 'Nájki' van szó szerint felírva.Elöntene a düh,nem?

lehet ezzel csak erősítem az inno ellenesek dühét, de nem fizettél érte ... rögért volt a szett, a rögért fizettél, nem a szettért , az hogy akkor vettél rögöt, lehet puszta véletlen egybeesés is ... rögöket talán vissza kapod, de a pénzt biztos nem ...
 

DeletedUser17614

Vendég
Őszintén meg tudom érteni mindenkinek a dühét, DE :D Jobb ez a bónusz, higgyétek el, mert a találati bónusz párbajra soha sem működött (idegennél is ezért lett erődös és szerintem davidnál meg hookernél is), s lehet sosem fog.
Így nézve mindenki kapott +30%-ot a pénzéért, nem vettek el semmit :P Jobb egy olyan bónusz, ami hasztalan, s működik, mint egy olyan, ami nem. Valószínűleg ez is csak erődharcon lett volna jó.
 

DeletedUser7602

Vendég
Deluigi... Most szerintem nincs itt az ideje újra felhozni a Speed szervert... nemigen vág ebbe a témába, egészen más eset volt.
Red-nek igaza van, és te is ezen a véleményen lennél, ha érintett lennél ez ügyben, hidd el nekem.

Utólag is elmondom, még egyszer... AZ nem bug volt! Utólag kijelentették hogy nem igy tervezték! Olvass kérlek, és értelmezd, hogy mi a különbség, mert van...
 
Annyi változás azért történt a David és Hooker esetében ,hogy +30 sérülés volt csak írva, majd frissítésekkel később azt is mögé segítették ,hogy (Erődharc-szektorbónusz). Ez épp elég volt pár ember megtévesztésére.. vagy talán nem is pár ember lett vele megtévesztve ? :eek:

Ezért kértem a jobb kommunikációt játékosok felé. Nem volt az sehogy meghirdetve az event előtt, a playerek kérdezték ,hogy akkor ez most párbaj sebzés lesz? Válasz: "Nem tudjuk, majd kiderül."

Bár én ezt megszoktam már.. :)
 

deluigi

Well-Known Member
szykla, mondhatsz, amit akarsz, ha nem bug egy nap alatt 100 szintre valo xp-t osszeszedni, akkor mi az?
sokan toroltek emiatt, akik rengeteg penzt belevertek a jatekba...
lehet barminek nevezni, csak normalisnak, nem bugnak nem
tul vagyok rajta, toroltem mindenhonnan, el kell fogadni ennek a jateknak a tokeletlenseget es ne mergelodni miatta (foleg nem fektetni bele)
 

DeletedUser7602

Vendég
Nem mondom hogy normális volt... 5-ös lottón is megütheted a főnyereményt, az sem "normális" összeg, de van rá esélyed... A cirkusznál össze jött egy olyan kombináció, amit ők nem gondoltak, de mint láttuk a játék algoritmusa bizony meg ezt "nem tudta" hogy ezt nem szabad(na). Ez nem bug, hanem fejlesztői mulasztás. A gép nem gondolkozik, azt csinálja amit parancsolnak neki. Össze sorsolta ugy a tételeket, amire a fejlesztői gárdában senki nem figyelt. Igy, ez inkább az en szememben emberi mulasztás. És mint player úgy érzem nem vagyok sem hibás, így utólag sem, mert ők nem tesztelték le minden lehetséges variációt... Ami viszont az invesztálást illeti a játékba, osztom a nézeteid...
 

DeletedUser15763

Vendég
A Hawaii szett nem igazán párbajos szett.
Ha jobban megnézitek, inkább cullen, majd pedig a william penn ruhaszett tuningolt verziója, ami egy 150-250 párbajpontszámú játékosnak tökéletesnek megfelelő. S ezek a szettek azóta halottak, amióta bejöttek a 3 fő irányú szettek. Pl.: lövés-kitérés-célzás és stb.
A hawaii szett, ettől komplexebb. Mindenre ad pontot, csak úgymint a cullen-penn páros, annyi kiegészítéssel, hogy full melókra épülő szett, azaz 100-100 munkapont, sebesség, pénz, tp, szerencsét ad egyes részei, és bónuszban is. Szerintem, munkákra, egy védekező párbajosnak, aki nem szereti, hogy zaklatják, vagy pedig, egy olyan tank, vagy más pontozású játékosoknak való, aki nem szeret öltözgetni, de megvédi, vagy egyfajta védelmet nyújt magának, tökéletes 150-300 közötti pb szintű játékosnál. Csak úgy, mint a képességeknél, ugyanúgy kaptok mindenféle bónuszt.
Számomra tökéletes védelmet nyújtó melós szettnek tekinthető... és én kifejezetten örültem annak, hogy nem erődharcos sebzést kapott, hanem valami mást.
 

DeletedUser17614

Vendég
Igen, ha jobban megnézitek a lövés-kitérés-célzás ágban veri a hardin. Reflex-szívósságban pedig a hooker+butch, így nem igazán értem miért számoltatok ezzel a szettre párbajra (a legnagyobb szinten).
 
Fent